Hvis du stadig ikke kan opdatere Camera Raw-pluginet til Adobes CC 2017- eller CC 2019-programmer, skal du bruge nedenstående installationsprogram til Camera Raw 11.4.1.

Hvis det drejer sig om Creative Cloud-, CC 2014- eller CC 2015-versionen af Adobe-programmerne, skal du bruge installationsprogrammet til Camera Raw 10.5.

Download den relevante fil nedenfor, og følg derefter disse instruktioner:

Windows
  1. Afslut alle Adobe-programmer.
  2. Dobbeltklik på den downloadede .zip-filen for at pakke den ud. Windows vil pakke filen ud for dig.
  3. Dobbeltklik på filen .exe for at starte installationsprogrammet.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
  5. Genstart dine Adobe-programmer.
macOS
  1. Afslut alle Adobe-programmer.
  2. Dobbeltklik på .zip-filen for at pakke den ud.
  3. Dobbeltklik på .pkg-filen for at starte installationsprogrammet.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
  5. Genstart dine Adobe-programmer.

Camera Raw 11.4.1-installationsprogram

Windows

macOS

Systemkrav

macOS 10.12-10.14, Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 eller Windows 10 (version 1703 eller nyere)

Camera Raw 10.5-installationsprogram

Windows

macOS

Systemkrav

macOS 10.11-10.14, Microsoft® Windows® 7, Windows 8.1 eller Windows 10