Hvis du støder på opdateringsfejl U43M1D204, skal du læse Opdateringsfejl U43M1D204.

Hvis du stadig ikke kan opdatere Camera Raw-pluginet til Adobes -, CC 2017- eller CC 2019-programmer, skal du bruge nedenstående installationsprogrammet til Camera Raw 11.2.

Hvis det drejer sig om CC-, CC 2014- eller CC 2015-versionen af Adobe-programmerne, skal du bruge installationsprogrammet til Camera Raw 10.5.

Til Bridge CS6 og Photoshop CS6 skal du bruge installationsprogrammet til Camera Raw 9.1.1 nedenfor.

Download den relevante fil nedenfor, og følg derefter disse instruktioner:

Windows
  1. Afslut alle Adobe-programmer.
  2. Dobbeltklik på den downloadede .zip-filen for at pakke den ud. Windows vil pakke filen ud for dig.
  3. Dobbeltklik på filen .exe for at starte installationsprogrammet.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
  5. Genstart dine Adobe-programmer.
macOS
  1. Afslut alle Adobe-programmer.
  2. Dobbeltklik på .zip-filen for at pakke den ud.
  3. Dobbeltklik på .pkg-filen for at starte installationsprogrammet.
  4. Følg vejledningen på skærmen.
  5. Genstart dine Adobe-programmer.

Camera Raw 11.2-installationsprogram

Windows

macOS

Systemkrav

macOS 10.12-10.14, Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 eller Windows 10 (version 1703 eller nyere)

Camera Raw 10.5-installationsprogram

Windows

macOS

Systemkrav

macOS 10.11-10.14, Microsoft® Windows® 7, Windows 8.1 eller Windows 10

Camera Raw 9.12.1-installationsprogram

Windows

macOS

Systemkrav

macOS 10.10-10.12, Microsoft® Windows® 7, Windows 8/8.1 eller Windows 10

Camera Raw 9.1.1-installationsprogram

Bemærk:

Camera Raw 9.1.1 er den nyeste version, som er kompatibel med Bridge CS6 og Photoshop CS6.

Windows

macOS

Systemkrav

macOS 10.7–10.12, Microsoft® Windows® 7, Windows 8/8.1 eller Windows 10