Følg nedenstående trin for at komme i gang med Captivate Prime

Download og installer

laptop-download

Klik på Download nedenfor for at downloade Captivate Prime. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis prøveversion. Du downloader din abonnementsversion, når du logger ind.)

Få hjælp til dit medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login

Ønsker du et prøveabonnement på Captivate Prime?

For at få et prøveabonnement på Captivate Prime skal du først oprette et Adobe ID. Du kan læse mere under Administration af Adobe ID. Du kan logge på Captivate Prime ved hjælp af Adobe ID og starte prøveabonnementet.

Vil du vide mere om styring af fakturering af din Captivate Prime-konto?

Administratorer kan angive, hvordan abonnementsbetalingen finder sted. Du kan få flere oplysninger i afsnittet om betalingsadministration.