Download og installer

Download appen for første gang eller på en ny computer.

Annuller din testversion eller plan

Find ud af, hvordan du annullerer din gratis testversion eller plan.

Skift plan

Find ud af, hvordan du nemt ændrer din plan eller tilføjer lagerplads.

Konto

Du opdaterer dine betalingsoplysninger under Planer og betaling i din konto.  Kom godt i gang ved at logge ind på din konto.

Du kan finde en vejledning under Opdater dine kreditkort- og faktureringsoplysninger.

Du kan ændre din betalingsmetode under Planer og betaling i din konto.  Kom godt i gang ved at logge ind på din konto.

Find ud af, hvordan du nemt kan skifte mellem et kreditkort eller PayPal.

Hvis din oprindelige betaling mislykkedes, eller du mangler en betaling, kan du opdatere dine betalingsoplysninger ved at logge ind på din konto.

Find ud af, hvordan du genoptager en betaling.

Find ud af, hvordan du indløser dit Adobe-køb, så du kan downloade og installere din app.

Hvis du har registreret dit produkt eller købt det på Adobe.com, skal du åbne din ordrehistorik på din Planer og produkter-side.

Hvis du har produktemballagen eller en indløsningskode fra en forhandler, skal du se Find serienummeret.

Hvis din regning er større end forventet, kan det skyldes, at en salgsfremmende pris er udløbet, at en testversion automatisk er skiftet til et betalt medlemskab, eller at medlemskabsprisen er steget i dit område.

Få mere at vide om, hvorfor du blev opkrævet et højere beløb.

Hvis der er to lignende gebyrer på din regning, kan det skyldes flere grunde. Eksempelvis har du måske købt produkter separat på forskellige Adobe ID'er, der bruger det samme kort.

Få mere at vide om, hvorfor der kan være to lignende gebyrer på din regning.

Du har muligvis glemt at annullere en testversion, som er konverteret til et almindeligt abonnement efter prøveperioden. Eller du har muligvis abonneret på en tjeneste for et år siden, f/eks. PDF Pack, og abonnementet er blevet fornyet.

Få mere at vide om, hvorfor der kan forekomme et gebyr fra Adobe på din regning.

Der er mange grunde til, at du kan have modtaget en betalingspåmindelse. Eksempelvis at du har mere end ét abonnement, eller at dit kreditkort er udløbet og ikke kan debiteres.

Få mere at vide om, hvorfor du har modtaget en betalingspåmindelse.

Af og til er en webbrowser i konflikt med vores kontoside. Prøv at bruge en anden browser til at redigere dine kreditkortoplysninger. Du kan heller ikke opdatere dine kreditkortoplysninger på fornyelses- eller faktureringsdatoen.

Få mere at vide om, hvorfor du ikke kan opdatere dine kreditkortoplysninger, og hvordan du løser problemet.

Få oplysninger om annullering af dit medlemskab (abonnement), og få mere at vide om refusion og gebyr for opsigelse før tid:

Din faktureringshistorik er tilgængelig, når du logger ind på din konto.  Du kan finde en vejledning på Find og udskriv din faktura.

Find ud af, hvordan du foretager fejlfinding, når du ikke modtager en forventet e-mail fra Adobe om dit abonnement eller køb.

Du kan bruge dit mobilnummer til kontogendannelse, når du har glemt din adgangskode. For at tilføje din telefon skal du logge ind på din konto og skifte til fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan finde en vejledning under Brug dit telefonnummer til at gendanne din konto.

Find ud af, hvordan du gør din konto mere sikker ved at konfigurere totrinsgodkendelse.

Hvis du har tilladt tredjepartsprogrammer at få adgang til dine Adobe ID-kontooplysninger, kan du tilbagekalde adgangen.

Find ud af, hvad maskinindlæring er, hvordan det hjælper, og hvordan du kan slå det fra, hvis du vil. Se Maskinlæring - ofte stillede spørgsmål.

Planer og medlemskab

Du kan installere din Adobe-app på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af dine andre computere. Se På hvor mange computere kan jeg installere mine apps.

Åbn appen, og vælg Hjælp > Log på. Log ind ved hjælp af dit Adobe ID. Hvis du ikke har oprettet et Adobe ID endnu, skal du klikke på Få et Adobe ID. Du kan finde trinvise vejledninger under Aktivering og deaktivering af Adobe-produkter

Du kan deaktivere et program ved at vælge enten Hjælp > Log ud eller Hjælp > Deaktiver.  Lær hvordan:

Du kan ændre planer på siden Planer og produkter på din konto. Kom godt i gang ved at logge ind på din konto. Du kan finde en vejledning på Skift din Creative Cloud-plan..

Find ud af, hvordan du annullerer dit medlemskab eller abonnement:

Find ud af, hvordan du konverterer en testversion af et program til et betalingsmedlemskab eller -abonnement:

Find ud af, om du om er berettiget til studenter-/lærerrabat på Adobe-produkter.

Indsendelsesprocessen afhænger af dit område:

Når du er færdiguddannet, kan du udnytte uddannelsesrabatten i ét år til.

Find ud af, hvordan du fornyr din studenterrabat.

Er du ikke længere berettiget til studenterrabat? Find ud af, hvordan du ændrer din Creative Cloud-plan.

Find ud af, hvordan du indløser dit produkt ved hjælp af din produktkode.

Testversionens længde kan variere afhængigt af produktet og dit område. En prøveperiode begynder, så snart du downloader softwaren. Få mere at vide om brugen af Adobe-testversionsoftware

En prøveperiode begynder, så snart du downloader softwaren. Få mere at vide om brugen af Adobe-testversionsoftware

Viser din Creative Cloud-app en besked om, at det er en testversion (eller at din testversion er udløbet)? Find ud af, hvordan du undgår, at Creative Cloud-apps åbnes i testversiontilstand

Profil, id og adgangskode

Få adgang til din Adobe ID-konto online, og log ind med dit Adobe ID (din e-mailadresse) og din adgangskode.

Hvis du har en Creative Cloud-konto, kan du også få adgang til din konto via Creative Cloud-computerappen.

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang abonnerede på eller købte et Adobe-medlemskab, en Adobe-app eller en Adobe-tjeneste. Hvis din primære e-mailadresse ikke virker, skal du prøve en anden e-mailkonto. Find ud af, hvordan du nulstiller dit Adobe ID

Hvis du har du glemt din adgangskode eller får fejlen "Adobe ID'et og adgangskoden matcher ikke", kan du nulstille adgangskoden med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) eller dit telefonnummer. Find ud af, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Du kan ændre din adgangskode ved hjælp af dit Adobe ID eller telefonnummer. Find ud af, hvordan du ændrer din adgangskode.

Brug altid det samme Adobe ID (e-mailadresse), når du køber et medlemskab, en plan, et produkt, et abonnement eller en tjeneste fra Adobe.

Hvis du mener, at du har flere Adobe ID'er, der er knyttet til forskellige e-mailadresser, hvis du er i tvivl om, hvilken e-mailadresse der er knyttet til dit medlemskab eller et produkt, du har købt, kan du kontakte os.

Du kan kun slette en individuel konto. Du kan ikke slette en virksomhedskonto eller en fødereret konto. Når du sletter din konto, mister du adgang til Adobe-produkter og -tjenester, inklusive filer i skyen. Sletningen af din konto er permanent, og datatab er uopretteligt.

Find ud af, hvordan du sletter din Adobe-konto.

Opdater din Adobe-konto med din nye e-mailadresse. Find ud af, hvordan du ændrer eller opdaterer dit Adobe ID.

Find ud af, hvordan du bruger dit telefonnummer til at gendanne din konto.

Hvis du er flyttet til et andet land, siden du købte dit Adobe-abonnement eller -produkt, skal du kontakte os for at opdatere din adresse.

Find ud af, hvordan du ændrer faktureringsadressen tilknyttet din Adobe-konto.

Hvis du vil ændre din kontoprofil, skal du logge ind på din konto og skifte til fanen Profil. Du kan finde en vejledning under Opdater dine profiloplysninger.