Konto

Betaling

Opdater eller ret dine kreditkortoplysninger

Du opdaterer dine betalingsoplysninger under Planer og betaling i din konto.  Kom godt i gang ved at logge ind på din konto.

Du kan finde en vejledning under Opdater dine kreditkort- og faktureringsoplysninger.

Skift mellem kreditkort og PayPal

Du kan ændre din betalingsmetode under Planer og betaling i din konto. Kom godt i gang ved at logge ind på din konto.

Find ud af, hvordan du nemt kan skifte mellem et kreditkort eller PayPal.

Opdater betaling, eller prøv igen

Hvis din oprindelige betaling mislykkedes, eller du mangler en betaling, kan du opdatere dine betalingsoplysninger ved at logge ind på din konto.

Find ud af, hvordan du genoptager en betaling.

Skift det land, der er tilknyttet din konto

Hvis du er flyttet til et andet land, siden du købte dit Adobe-abonnement eller -produkt, skal du kontakte os for at opdatere din adresse.

Faktureringsproblemer

Find ud af, hvorfor din regning er blevet større

Hvis din regning er større end forventet, kan det skyldes, at en salgsfremmende pris er udløbet, en testversion automatisk er skiftet til et betalt medlemskab, eller at medlemskabsprisen er steget i dit område.

Få mere at vide om, hvorfor du blev opkrævet et højere beløb.

Find de almindeligste årsager til gebyrer, der vises to gange på en måned

Hvis der er to lignende gebyrer på din regning, kan det skyldes flere grunde. Eksempelvis har du måske købt produkter separat på forskellige Adobe ID'er, der bruger det samme kort.

Få mere at vide om, hvorfor der kan være to lignende gebyrer på din regning.

Undersøg, hvorfor der vises gebyrer, når du ikke har købt noget

Du har muligvis glemt at annullere en testversion, som er konverteret til et almindeligt abonnement efter prøveperioden. Eller du har muligvis abonneret på en tjeneste for et år siden, f.eks. PDF Pack, og abonnementet er blevet fornyet.

Få mere at vide om, hvorfor der kan forekomme et gebyr fra Adobe på din regning.

Find ud af, hvorfor du har modtaget en betalingspåmindelse, når du allerede har betalt

Der er mange grunde til, at du kan have modtaget en betalingspåmindelse. Eksempelvis at du har mere end ét abonnement, eller at dit kreditkort er udløbet og ikke kan debiteres.

Få mere at vide om, hvorfor du har modtaget en betalingspåmindelse.

Få hjælp til at opdatere dine kreditkortoplysninger

Af og til er en webbrowser i konflikt med vores kontoside. Prøv at bruge en anden browser til at redigere dine kreditkortoplysninger. Du kan heller ikke opdatere dine kreditkortoplysninger på fornyelses- eller faktureringsdatoen.

Få mere at vide om, hvorfor du ikke kan opdatere dine kreditkortoplysninger, og hvordan du løser problemet.

Ordrer og kvitteringer

Returner og annuller ordrer

Få oplysninger om annullering af dit medlemskab (abonnement), og få mere at vide om refusion og gebyr for opsigelse før tid:

Udskriv en kvittering eller faktura

Din faktureringshistorik er tilgængelig, når du logger ind på din konto.  Du kan finde en vejledning på Find og udskriv din faktura.

Find e-mail om dit abonnement eller køb

Find ud af, hvordan du foretager fejlfinding, når du ikke modtager en forventet e-mail fra Adobe om dit abonnement eller køb.

Kontosikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger

Tilføj telefon til gendannelse af konto

Du kan bruge dit mobilnummer til kontogendannelse, når du har glemt din adgangskode. For at tilføje din telefon skal du logge ind på din konto og skifte til fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan finde en vejledning under Brug dit telefonnummer til at gendanne din konto.

Tilføj totrinsgodkendelse

Find ud af, hvordan du gør din konto mere sikker ved at konfigurere totrinsgodkendelse.

Tilbagekald adgang til tredjepartsapps

Hvis du har tilladt tredjepartsprogrammer at få adgang til dine Adobe ID-kontooplysninger, kan du tilbagekalde adgangen.

Deaktiver maskinlæring

Find ud af, hvad maskinindlæring er, hvordan det hjælper, og hvordan du kan slå det fra, hvis du vil. Se Maskinlæring - ofte stillede spørgsmål.

Planer og medlemskab

Indløs, log ind og aktivér

Hvor mange computere kan jeg installere mine apps på?

Du kan installere din Adobe-app på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af dine andre computere. Se Hvor mange computere kan jeg installere mine apps på?.

Indløs dit køb

Find ud af, hvordan du indløser dit Adobe-køb, så du kan downloade og installere din app.

Find serienummeret

Hvis du har registreret dit produkt eller købt det på Adobe.com, skal du åbne din ordrehistorik på din Planer og produkter-side.

Hvis du har produktemballagen eller en indløsningskode fra en forhandler, skal du se Find serienummeret.

Log ind for at aktivere din app

Åbn appen, og vælg Hjælp > Log på. Log ind ved hjælp af dit Adobe ID. Hvis du ikke har oprettet et Adobe ID endnu, skal du klikke på Få et Adobe ID. Du kan finde trinvise vejledninger under Aktivering og deaktivering af Adobe-produkter

Deaktiver din app, så du kan installere den på en anden computer

Du kan deaktivere et program ved at vælge enten Hjælp > Log ud eller Hjælp > Deaktiver.  Lær hvordan:

Skift, forny eller opdater plan

Opgrader eller skift din plan

Du kan ændre planer på siden Planer og produkter på din konto. Kom godt i gang ved at logge ind på din konto. Du kan finde en vejledning på Skift din Creative Cloud-plan..

Forny, genstart eller forlæng dit medlemskab

Annuller dit medlemskab

Find ud af, hvordan du annullerer dit medlemskab eller abonnement:

Konverter en testversion til et betalt medlemskab

Find ud af, hvordan du konverterer en testversion af et program til et betalingsmedlemskab eller -abonnement:

Planer for studerende eller undervisere

Hvordan får jeg studenter-/lærerrabat? Er jeg kvalificeret?

Find ud af, om du om er berettiget til studenter-/lærerrabat på Adobe-produkter.

Hvortil skal jeg overføre dokumentationen på min berettigelse?

Indsendelsesprocessen afhænger af dit område:

Hvor længe er medlemskabet for studerende gyldigt?

Når du er færdiguddannet, kan du udnytte uddannelsesrabatten i ét år til.

Find ud af, hvordan du fornyr din studenterrabat.

Hvordan konverterer jeg min mit medlemskab for studerende til et almindeligt medlemskab?

Er du ikke længere berettiget til studenterrabat? Find ud af, hvordan du ændrer din Creative Cloud-plan.

Hvordan bruger jeg min studiekode?

Find ud af, hvordan du indløser dit produkt ved hjælp af din produktkode.

Testversioner

Hvor længe kan jeg bruge testversionen?

Testversionens længde kan variere afhængigt af produktet og dit område. En prøveperiode begynder, så snart du downloader softwaren. Få mere at vide om brugen af Adobe-testversionsoftware

Hvornår begynder prøveperioden?

En prøveperiode begynder, så snart du downloader softwaren. Få mere at vide om brugen af Adobe-testversionsoftware

Hvorfor vises min app som en testversion?

Viser din Creative Cloud-app en besked om, at det er en testversion (eller at din testversion er udløbet)? Find ud af, hvordan du kan undgå, at Creative Cloud-apps åbnes i testversiontilstand

Profil, id og adgangskode

Adobe ID og adgangskode

Få adgang til dine kontooplysninger

Få adgang til din Adobe ID-konto online, og log ind med dit Adobe ID (din e-mailadresse) og din adgangskode.

Hvis du har en Creative Cloud-konto, kan du også få adgang til din konto via Creative Cloud-computerappen.

Har du glemt dit Adobe ID?

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang abonnerede på eller købte et Adobe-medlemskab, en Adobe-app eller en Adobe-tjeneste. Hvis din primære e-mailadresse ikke virker, skal du prøve en anden e-mailkonto. Find ud af, hvordan du nulstiller dit Adobe ID.

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du har du glemt din adgangskode eller får fejlen "Adobe ID'et og adgangskoden matcher ikke", kan du nulstille adgangskoden med dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) eller dit telefonnummer. Find ud af, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Skift din adgangskode

Du kan ændre din adgangskode ved hjælp af dit Adobe ID eller telefonnummer. Find ud af, hvordan du ændrer din adgangskode.

Kombiner flere Adobe ID'er

Brug altid det samme Adobe ID (e-mailadresse), når du køber et medlemskab, en plan, et produkt, et abonnement eller en tjeneste fra Adobe.

Hvis du mener, at du har flere Adobe ID'er, der er knyttet til forskellige e-mailadresser, hvis du er i tvivl om, hvilken e-mailadresse der er knyttet til dit medlemskab eller et produkt, du har købt, kan du kontakte os..

Opdater profil og e-mail

Skift din e-mailadresse

Opdater din Adobe-konto med din nye e-mailadresse. Find ud af, hvordan du kan ændre eller opdatere dit Adobe ID.

Find ud af, hvordan du kan bruge dit telefonnummer til at gendanne din konto.

Skift det land, der er tilknyttet din konto

Hvis du er flyttet til et andet land, siden du købte dit Adobe-abonnement eller -produkt, skal du kontakte os for at opdatere din adresse.

Skift faktureringsadresse

Find ud af, hvordan du ændrer faktureringsadressen tilknyttet din Adobe-konto.

Skift dine profiloplysninger eller dit forums kaldenavn

Hvis du vil ændre din kontoprofil, skal du logge ind på din konto og skifte til fanen Profil. Du kan finde en vejledning under Opdater dine profiloplysninger.

Opdater kommunikationsindstillinger