Find simple løsninger på typiske problemer med Adobe ID og login.

Bemærk:

Du skal altid bruge det samme Adobe ID for at holde alle dine Adobe-medlemskaber, -abonnementer og -produkter samlet og tilknyttet den samme konto.

Typiske problemer med at logge på

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app, et Adobe-medlemskab eller en Adobe-tjeneste.

Caps Lock og Num Lock

Sørg for, at Caps Lock og Num Lock er slået fra, og prøv at skrive e-mailadressen og adgangskoden igen.

Har du flere e-mailadresser, eller har du fået ny e-mail?

Hvis du har flere e-mailkonti eller fik en ny e-mail siden dit køb af produktet, kan du prøve at bruge din anden eller den tidligere e-mailadresse.

Kontakt os, hvis du mener, at dit Adobe ID er knyttet til en anden e-mailadresse, eller hvis du ikke er sikker på, hvilken e-mailadresse der er knyttet til dit medlemskab eller produkt.

Browserkonflikt?

Prøv at logge på i en anden webbrowser. Hvis cookies er deaktiveret i browseren, så prøv at aktivere dem, og ryd derefter cookies og cache i browseren. (Du kan finde anvisninger i dokumentationen til browseren.)

Logger du på via Facebook eller Google?

Du kan finde løsninger på fejl, der kan opstå, når du logger på via en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google), i Løs problemer med login via en konto til et socialt netværk.

Har du problemer med at logge på Creative Cloud-klienten?

Hvis du ikke kan logge på Creative Cloud-programmet, kan du prøve at finde en løsning i afsnittet Fejlfinding af problemer med aktivering af Creative Cloud.

Glemt Adobe ID eller adgangskode

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang oprettede dig til en prøveperiode eller -medlemskab eller købte en Adobe-app eller -tjeneste.

Prøv med en anden e-mailadresse.

Hvis du har fået en ny e-mailadresse, eller hvis du har flere e-mailkonti, skal du prøve med anden e-mailadresse.

Nulstil adgangskoden?

Prøv at nulstille din adgangskode. Hvis du får fejlmeddelelsen "Den angivne e-mailadresse matcher ikke nogen registrerede konti", skal du prøve med en anden e-mailadresse. For at lære at nulstille en glemt adgangskode eller ændre din eksisterende adgangskode, se Nulstilling eller ændring af din Adobe-adgangskode.

Har ikke adgang til den e-mailkonto, der er knyttet til Adobe ID

Hvis du ikke kan nulstille adgangskoden, fordi du ikke længere har adgang til den gamle e-mailkonto, skal du prøve følgende:

Kan du huske din adgangskode?

Hvis du husker din adgangskode, skal du logge på din Adobe-konto og ændre e-mailadressen.

Kan du ikke huske din adgangskode?

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du kontakte os.

Slåfejl i e-mailadressen?

Hvis du kom til at lave en slåfejl under oprettelsen af dit Adobe ID, kan du rette e-mailadressen nu. Du kan få flere oplysninger i Ændring af den e-mailadresse, der er knyttet til dit Adobe ID.