Løs problemer med at logge på en Adobe-konto

Find simple løsninger på typiske problemer med Adobe og login.

Glemt adgangskode?

Nulstil adgangskoden

Sådan nulstiller eller skifter du adgangskoden. Der er forskel på store og små bogstaver i adgangskoden, så sørg for at bruge den rigtige kombination af store og små bogstaver.

Tip:  Med Adobe Account Access-appen kan du logge på uden at skulle indtaste adgangskoden.

Har du problemer relateret til din e-mailadresse?

Har ikke adgang til e-mail

• Har du adgang til din e-mailkonto? Mailen med registreringsbekræftelsen indeholder oplysninger om den e-mailadresse, der er knyttet til din Adobe-konto.
  • Har du ikke adgang til din e-mailkonto? Hvis du ikke længere har adgang til den e-mailkonto, du brugte under oprettelsen af din konto, skal du kontakte os. Vælg chat-ikonet nederst til højre, og vælg derefter "Jeg har brug for hjælp til at logge på." nederst på skærmen.
  • Er der en slåfejl i e-mailadressen? Hvis du kom til at lave en slåfejl under oprettelsen af dit Adobe ID, skal du kontakte os. Vælg chat-ikonet nederst til højre, og vælg derefter "Jeg har brug for hjælp til at logge på." nederst på skærmen.

Flere løsninger, du kan prøve

Browserkonflikt

Prøv at logge på i en anden browser. Hvis cookies er deaktiveret i browseren, så prøv at aktivere dem, og ryd derefter cookies og cache i browseren. (Du kan finde anvisninger i dokumentationen til browseren.)

Løsning af problemer med login via Facebook, Google eller Apple

Har du problemer med at logge ind på Creative Cloud-klientprogrammet? Se Fejlfinding af problemer med aktivering af Creative Cloud.

Creative Cloud-fejl

Kan du ikke logge ind via dine konti til sociale medier? Se Sådan løser du problemer med at logge på din Adobe-konto via Facebook, Google eller Apple.

Bekræftelseskode

Du har ikke modtaget e-mailen med bekræftelseskoden? Kig i spammappen, eller vent et par minutter, før du anmoder om en ny kode.

Du kan læse mere i afsnittet Jeg har ikke fået nogen e-mail fra Adobe.