Find simple løsninger på typiske problemer med Adobe ID og login.

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang oprettede dig til en prøveperiode eller -medlemskab eller købte en Adobe-app eller -tjeneste. Brug samme Adobe ID for at holde alle dine Adobe-medlemskaber, -abonnementer og -produkter samlet og tilknyttet den samme konto.

Sådan løser du typiske problemer med at logge på

Læs om nogle enkle løsninger på almindelige problemer med at logge på.

Er tasterne Caps Lock og Num Lock slået fra?

Caps Lock and Num Lock

For at undgå at skrive et forkert brugernavn eller adgangskode skal du kontrollere, at tasterne Caps Lock og Num Lock er slået fra. Skriv derefter din e-mailadresse og adgangskode igen.

Har du skiftet e-mailadresse, eller har du flere e-mailadresser?

Multiple emails

Hvis du har flere e-mailkonti eller har skiftet e-mailadresse siden dit køb af produktet, kan du prøve at bruge din anden eller den tidligere e-mailadresse. Hvis du ikke er sikker på, hvilken e-mailadresse der er knyttet til dit nuværende medlemskab eller dit købte produkt, kan du kontakte os.

Har du prøvet at bruge en anden browser?

Browser conflict

Prøv at logge på i en anden webbrowser. Hvis cookies er deaktiveret i browseren, så prøv at aktivere dem, og ryd derefter cookies og cache i browseren. (Du kan finde anvisninger i dokumentationen til browseren.)

Prøver du at logge på med din Facebook- eller Google-konto?

Signing in with Facebook or Google

Du kan finde løsninger på fejl, der kan opstå, når du logger på med din Facebook- eller Google-konto, i Løs problemer med login via en konto til et socialt netværk.

Kan du ikke logge på Creative Cloud-appen?

Creative cloud error

Hvis du ikke kan logge på Creative Cloud-appen, kan du prøve at finde en løsning i afsnittet Fejlfinding af problemer med aktivering af Creative Cloud.

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Se, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Adobe ID eller adgangskoden til din konto.

Reset password

Har du glemt din adgangskode? Prøv at nulstille din adgangskode. Hvis du får fejlmeddelelsen "Den angivne e-mailadresse matcher ikke nogen registrerede konti", skal du prøve med en anden e-mailadresse. For at lære at nulstille en glemt adgangskode eller ændre din eksisterende adgangskode, se Nulstilling eller ændring af din Adobe-adgangskode.

Jeg har glemt mit Adobe ID? Prøv at bruge en anden e-mailadresse, hvis du har flere e-mailadresser knyttet til din konto.