Creative Cloud for teams samler de nyeste Creative Cloud-computerapps, -opdateringer og -opgraderinger på det tidspunkt, hvor de udgives, og alle de værktøjer og tjenester, som dit team har brug for for at skabe deres bedste arbejde og samarbejde med deres kolleger.

Besøg siden Creative Cloud for business for at få flere oplysninger.

Hvis du allerede har købt Creative Cloud for teams og har spørgsmål om licensstyring, udrulning eller teknisk support, kan du besøge hjælpesiden Creative Cloud for teams-administrator. Hvis du har spørgsmål om produktbrug, kan du besøge hjælpesiden Creative Cloud for teams-bruger.

Hvordan kan jeg købe Creative Cloud for teams?

Du kan købe Creative Cloud for teams direkte fra Adobe. Du kan også købe fra en autoriseret Adobe-forhandler. Find en i dit område.

Tilbyder Adobe mængderabat på Creative Cloud for teams?

Kunder, der køber via forhandlere eller via Adobes telesalgsagenter, skal gøre dette gennem VIP-planen (Value Incentive Plan), Adobes abonnementslicensprogram. VIP Select-programmet tilbyder mængderabatter for medlemmer, der køber 10 licenser eller mere. Når der er opnået VIP Select-status, er medlemmerne kvalificerede til fordele, herunder VIP Select-rabatter og meget andet. Kontakt din Adobe-repræsentant eller forhandlerpartner for at få flere oplysninger.

Hvad er forskellen på de individuelle planer og planerne til teams og virksomheder?

Creative Cloud for teams-planen inkluderer alt i Creative Cloud plus centraliseret administration, fleksibel installation, forbedret samarbejde, op til 5x lagerplads og support på virksomhedsniveau.

Administration
Onlinekonsol til købs- og licensadministration; tildel og overfør nemt licenser uden beregning, tilføj licenser, og spor brugen.

Udrulning
Udrul centralt alle apps eller et tilpasset undersæt. Administratorer kan også blokere tjenester og onlinelageradgang på virksomhedens netværk.

Forbedret samarbejde

• Fælles Adobe Stock-billeder

Alle teammedlemmer kan nemt licensere, få adgang til og administrere billeder via ét fælles Adobe Stock-abonnement. (Kræver køb af Adobe Stock-plan med CCT).

• Lagring

100 GB lagerplads pr. bruger – 5x så meget, som de enkelte Creative Cloud-medlemmer tildeles.

Support
24x7 it-support og eksklusiv adgang til Adobes eksperter inden for web, foto, video og digital udgivelse via personlige konsultationer (to om året pr. person). Værdi: USD 200 pr. person.

Enterprise-planen indeholder yderligere licensadministrations- og udrulningsmuligheder, avancerede sikkerhedsfunktioner og support på virksomhedsniveau.

Der er flere oplysninger i produktsammenligningen.

Medlemmer af min organisation har allerede individuelle Creative Cloud-medlemskaber. Kan jeg skifte dem over til Creative Cloud for teams?

Ja, individuelle Creative Cloud-medlemmer kan opgradere til Creative Cloud for teams uden noget annulleringsgebyr. Hvis du vil gøre det, skal du kontakte Kundepleje for at få hjælp. Hav dette parat:
• Adobe ID for den primære administrator af medlemskabet for teams
• Telefonnummer til den primære administrator
• Adobe ID'er for de individuelle medlemskaber, du vil skifte til et medlemskab for teams

Hvad er forskellen på alle apps-planen og planen med enkelt app i Creative Cloud for teams?

Der er to Creative Cloud for teams-planer:

• Planen Alle Apps – alle Creative Cloud-apps og -tjenester, 100 GB lagerplads og to sessioner med en ekspert pr. bruger pr. år
  • Plan med enkelt app – adgang til én app, for eksempel Photoshop CC, og udvalgte tjenester samt 20 GB lagerplads

Yderligere oplysninger finder du på siden planer.

Hvilke Creative Cloud-computerprogrammer er tilgængelige som enkelt-app?

Følgende apps er tilgængelige som enkelt-app:

• Photoshop CC
  • Illustrator CC
  • InDesign CC
  • Adobe Muse CC
  • Dreamweaver CC
  • Animate CC
  • Adobe Premiere Pro CC
  • After Effects CC
  • Adobe Audition CC
  • InCopy CC

Selvom medlemskabet kun giver adgang til én app, har du også begrænset adgang til alle andre CC-apps som en gratis prøveversion.

Creative Cloud for teams er ikke tilgængeligt i mit land. Hvornår vil det være tilgængeligt?

Det er vores intention at gøre Creative Cloud tilgængeligt så bredt som muligt. Se den seneste liste over lande, hvor Creative Cloud for teams er tilgængelig.

Skal jeg have internetforbindelse for at bruge mine computerapps?

Nej. Du skal bare have internetforbindelse mindst en gang hver 99. dag for at bekræfte dit medlemskab.

Min organisation vil blokere adgangen til bestemte tjenester, f.eks. lagerplads og fællesskab, der er tilgængelige via Creative Cloud. Er det muligt?

Hvis du vil have mulighed for at slå bestemte tjenester til eller fra, så kan et Creative Cloud for enterprise-medlemskab være en bedre løsning. Besøg siden Creative Cloud for enterprise for at få mere at vide.

Kan jeg blokere mine brugere fra at bruge lagerpladsen i Creative Cloud for teams?

Det er ikke muligt centralt at forhindre adgang til lagerplads i Creative Cloud. Og slutbrugere, der har adgang til internettet via en browser, har muligheden for at lagre deres filer i skyen. Men hvis brugerne befinder sig på et virksomhedsnetværk og bruger firmaadministrerede maskiner, kan følgende netværksopkald blokeres via organisationens firewall, og derved blokere lagerbrugen, når man er på netværket:
• https://creative.adobe.com/api/assetso
• https://creative.adobe.com/api/collectionso
• https://creative.adobe.com/api/shareo
• https://creative.adobe.com/files– port 443

Se også: