Creative Cloud for teams giver dig adgang til de nyeste kreative computerapps på det tidspunkt, hvor de udgives, plus samarbejdsværktøjer og tjenester, du har brug for for at skabe dit bedste arbejde.

Som administrator kan du hurtigt implementere licenser gennem den dedikerede Creative Cloud for teams Admin Console, slette og omfordele licenser efter behov, få adgang til avanceret teknisk support via telefon på ethvert tidspunkt af dagen og købe yderligere licenser, der beregnes i forhold til samme årsdag for dit første køb.

Besøg siden Creative Cloud for teams IT for at få flere oplysninger.

Leder du efter funktioner i virksomhedsklasse? Besøg siden Creative Cloud for enterprise for at få flere oplysninger.

Køb

Vælg planer med enkelt app, Alle apps-planer eller en kombination alt efter dit teams behov.

Med Creative Cloud for teams kan alle brugere i teamet have en af to planer. For teammedlemmer, der har brug flere Creative Cloud-apps og -tjenester, 100 GB lagerplads og adgang til brugerfokuserede sessioner med en ekspert, er All apps-planen det oplagte valg. For teammedlemmer, der kun har brug for én foretrukken Creative Cloud-app – f.eks. Photoshop CC – og 20 GB lagerplads, er planen med enkelt app ideel.

Uanset hvilken plan den enkelte bruger har brug for, hjælper Creative Cloud for teams dig med at blive klædt godt på – som et team. Du kan købe alle de planer, du har brug for, i ét enkelt køb. Samtidig får din(e) teamadministrator(e) adgang til den brugervenlige, webbaserede Admin Console, så de centralt kan købe, implementere og administrere alle licenser til deres team eller organisation under én enkelt medlemskabsaftale.

Dit team kan endda have flere administratorer. Vi anbefaler, at der tildeles en administrator fra it-afdelingen, som kan hjælpe med den indledende implementering, og en anden administrator fra det kreative team, som kan hjælpe med den løbende administration. Administratorer kan nemt tilføje nye brugere eller tildele eksisterende licenser, efterhånden som teamet udvikler sig, og dets behov ændrer sig.

For erhvervsfokuserede værktøjer og support kan du flytte brugere fra individuelle planer til Creative Cloud for teams.

Medlemskab af Creative Cloud for teams inkluderer det samme som Creative Cloud-medlemskab til enkeltpersoner plus administrative værktøjer til centraliseret køb og administration af licenser. Teammedlemmer med en Alle apps-plan får også en ekstra fordel i form af større lagerkapacitet – fra 20 GB til 100 GB – og adgang til to sessioner med en ekspert om året.

Individuelle Creative Cloud-medlemmer kan opgraderes til Creative Cloud for teams uden noget annulleringsgebyr.

Teams kan kontakte Kundesupport for at få hjælp. Hav dette parat:
• Adobe ID for den primære administrator af medlemskabet for teams
• Telefonnummer til den primære administrator
• Adobe ID'er for de individuelle medlemskaber, du vil skifte til et medlemskab for teams

Har du flere spørgsmål?

Besøg Ofte stillede spørgsmål om Creative Cloud for teams.

Implementer

Når du har købt Creative Cloud (via Adobe.com, telefon eller Adobes globale forhandlernetværk), skal du logge på Creative Cloud Admin Console og følge de nemme anvisninger i, hvordan du kommer i gang, eller se en video om, hvordan du hurtigt kommer i gang.

Du har følgende muligheder for implementering:

• Gør det muligt for dine teammedlemmer selv at installere deres licenser ved at invitere dem til at deltage i din Creative Cloud for teams-plan. Du skal blot føje deres mailadresser til Creative Cloud Admin Console. De modtager en e-mailinvitation til at oprette et Adobe ID. Når ID'et er oprettet, knyttes det til teamplanen, og teammedlemmerne kan downloade og installere de Creative Cloud-apps, de er blevet tildelt.

• Implementer med Adobe Creative Cloud Packager. Creative Cloud Packager gør det nemt for dig at oprette pakker, der indeholder Adobe Creative Cloud-produkter og -opdateringer. Disse pakker kan derefter blive implementeret på klientmaskiner i din organisation. Du kan downloade Creative Cloud Packager og få adgang til dokumentation fra panelet Installationsværktøjer i Admin Console.

Som it-administrator har du adgang til avanceret teknisk support 24x7. Hvis du har tekniske spørgsmål, kan du kontakte os.

Administrer

Creative Cloud for teams leveres med administrationsværktøjer, så teams eller virksomheder nemt kan administrere og skalere deres softwareinvestering. I Admin Console kan du administrere licenserne centralt; tildele, tilføje eller geninstallere licenser og meget mere.

En anden væsentlig fordel er, at teams kan have så mange administratorer, som de vil. Vi anbefaler, at der tildeles mindst én sekundær administrator til kontoen, så der altid hurtigt kan blive taget hånd om dit teams administrations- og implementeringsbehov. Du kan få flere oplysninger i Administrer dit Creative Cloud for teams-medlemskab.

Hvis din Creative Cloud for teams-plan inkluderer Adobe Stock, kan du tildele Adobe Stock-abonnementer til ét teammedlem, til flere teammedlemmer eller til alle teammedlemmer. Få flere oplysninger i Administrer dit Stock-medlemskab.

Få hjælp

Creative Cloud for teams-administratorer har adgang til avanceret teknisk support 24/7 via telefon, live-chat og forummer. Kom godt i gang.

Creative Cloud for teams-brugere får også adgang til Creative Cloud supportselvstudier og eksklusive, personlige sessioner med eksperter inden for web, fotografi, video, print og digital udgivelse. Planlæg en personlig session med en ekspert nu.

Når du har købt Creative Cloud (enten via Adobe.com
, telefon eller Adobes globale
forhandlernetværk), skal du logge på Creative Cloud Admin Console og følge de nemme
anvisninger i, hvordan du kommer i gang.

Du har to muligheder for implementering:

Den første mulighed er at invitere dine teammedlemmer til at deltage i din
Creative Cloud for teams-plan. Du skal blot føje deres mailadresser til
Creative Cloud Admin
Console. De vil modtage en mailinvitation til at oprette et Adobe ID. Når
ID'et er oprettet, vil det automatisk blive knyttet til teamplanen, og teammedlemmerne kan
downloade og installere de Creative Cloud-apps, de er blevet tildelt.

Den anden mulighed er at implementere med Adobe Creative
Cloud Packager. Creative Cloud Packager gør det nemt for dig at oprette
pakker, der indeholder Adobe Creative Cloud-produkter og -opdateringer. Disse pakker
kan derefter blive implementeret på klientmaskiner i din organisation. Du kan
downloade Creative Cloud Packager og få adgang til dokumentation fra panelet
Installationsværktøjer i Admin
Console

Som it-administrator har du adgang til avanceret
teknisk support 24/7. Hvis du stadig har spørgsmål, kan du kontakte os