Adobe Creative Cloud og Slack bringer kreativt arbejde og teamwork sammen. Med appen Creative Cloud for Slack kan designere nemt dele deres arbejde, få feedback og holde sig ajour med handlinger, der er blevet foretaget på deres aktiver.

Installer appen Creative Cloud for Slack

1. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Besøg siden Creative Cloud Slack.
    • Besøg Slack App Directory, og søg efter "Adobe Creative Cloud". Vælg appen i søgeresultaterne, og klik derefter på Visit Site to Install på appens startside.

Siden Creative Cloud Slack vises.

2. Klik på Connect to Slack. Du bliver muligvis bedt om at logge ind. Log ind med dit Adobe ID.

3. Klik på Tillad adgang på godkendelsessiden for at give den nødvendige adgang til appen.

4. Klik på Godkend på den næste side for at godkende Creative Cloud-appen til Slack.

5. Klik på Gå til Slack på den næste side.

Bemærk:

Hvis du ser fejlmeddelelsen din administrator tillader ikke denne app, betyder det, at appen ikke er angivet som en godkendt app til dit arbejdsrum. Gør følgende for at anmode om godkendelse fra arbejdsrumsejeren:

1. Klik på knappen Anmod under ikonet for appen.
  2. Arbejdsrumsejeren kan give dig mulighed for at medtage en brugerdefineret meddelelse i anmodningen eller kræve, at du gør det.
  3. Klik på Send anmodning.

Del Adobe Creative Cloud-aktiver i Slack

Du kan dele følgende typer af Creative Cloud-aktiver:

• Creative Cloud-filformater: .ai, .indd, .psd, .dn og .xd
  • Creative Cloud-bibliotekselementer: biblioteksmapper, skrifttyper og farver
  • Filtyper: .jpg, .jpeg, .png og .svg

Du kan dele et aktiv på følgende to måder:

• Indsæt det offentlige link til det Creative Cloud-aktiv, du vil dele, i meddelelsesboksen. Der vises en forhåndsvisning af det tilsvarende aktiv.

Forhåndsvisning af det delte aktiv

Bemærk:

Du kan se, hvordan du opretter et offentligt link til et Creative Cloud-aktiv, under Del Adobe Creative Cloud-filer, biblioteker, prototyper m.m.

• Gør ét af følgende for at dele et aktiv fra din computer:

1. Klik på plusikonet + til venstre for meddelelsesboksen, og vælg derefter Denne computer.
    2. Gennemse og vælg et aktiv eller en filtype fra Creative Cloud, der understøttes, og klik på Åbn.
    3. Tilføj en meddelelse om filen i dialogboksen Upload en fil, og klik på Upload.

Hold dig ajour med kommentarer til XD-prototyper

Creative Cloud-botten sender meddelelser direkte til dig, når der skrives kommentarer til Adobe XD-prototyper, du samarbejder om.

Hvem modtager meddelelser?

• Ejeren af aktivet modtager meddelelser, når reviewere tilføjer kommentarer, ændrer kommentarer eller svarer på kommentarer.
  • Andre brugere, der er en del af en kommentartråd, modtager kun meddelelser om den pågældende tråd.
Meddelelser for kommentarer til XD-prototyper

Meddelelser er som standard aktiveret. Du kan bruge kommandoen "fra" for at deaktivere meddelelserne.

• Hvis du vil deaktivere meddelelser, skal du vælge Adobe Creative Cloud-app i sidepanelet, skrive "fra" i meddelelsesboksen og trykke på Enter.

Få hjælp og giv feedback

• Du kan se, hvad du kan bruge appen til, ved at vælge Adobe Creative Cloud i sidepanelet, skrive "hjælp" i meddelelsesboksen og trykke på Enter.

• Du kan give feedback til appen ved at vælge Adobe Creative Cloud i sidepanelet, skrive "feedback" efterfulgt af feedbackteksten i meddelelsesboksen og trykke på Enter.

Send os din feedback. Du bliver omdirigeret til en Microsoft-formularside, hvor du kan give feedback.