I afsnittet Dit arbejde i Creative Cloud kan du dele offentlige links til følgende typer aktiver: Filer, mapper, biblioteker, bibliotekselementer, mobiloprettelser samt XD-prototyper og -specifikationer.

Ved at dele offentlige links kan du få hurtig feedback på aktiver og arbejde mere effektivt med andre. Når du deler et link med andre, kan de se en forhåndsvisning i høj kvalitet af aktiverne direkte i webbrowseren uden at skulle installere Creative Cloud-apps eller logge på webstedet. Ud over at kunne se aktiverne kan de skrive kommentarer eller downloade en kopi af filerne (hvis du tillader det).

Offentlig deling af aktiver sikrer, at du bevarer den fulde kontrol over dit indhold. Modtagerne får skrivebeskyttet adgang til dine aktiver, hvilket betyder, at de ikke kan uploade, opdatere eller slette dem. Der er adgang til de delte aktiver via en entydig kort Adobe.ly-webadresse, som du kan kopiere/indsætte til afsendelse. Du kan altid slå webadressen fra for at tilbagekalde adgang.

Når du deler biblioteker og biblioteksaktiver, kan du også vælge at lade andre brugere følge dem. Når du opdaterer biblioteket eller biblioteksaktivet, får følgerne automatisk opdateringerne på tværs af alle understøttede Creative Cloud-apps.

Se Samarbejde med andre for oplysninger om samarbejde (deling af aktiver med forskellige niveauer af adgangstilladelser).

Del en fil eller mappe

1. Benyt en af følgende fremgangsmåder i afsnittet Dit arbejde på Creative Cloud-siden:

• Vælg en fil eller mappe, der skal deles.
    • Åbn en fil.
  2. Klik på ikonet Del (). Hvis du har valgt en mappe, skal du vælge Få link til mappe i rullemenuen.

Få et link for at dele dit aktiv
  3. I afsnittet Indstillinger for link er følgende indstillinger aktiveret som standard:

• Tillad download Gør det muligt for link-modtagere at downloade en kopi af filen.
    • Tillad kommentarer Gør det muligt for link-modtagere at føje kommentarer til filen.
    • Tillad Gem i Creative Cloud Gør det muligt for link-modtagere at gemme filen i deres Creative Cloud-konto.

Du kan også vælge at deaktivere indstillingerne.

Skift indstillinger for link
  4. Klik på Kopiér link, og del det via e-mail eller telefon.

Når der klikkes på den korte webadresse, åbnes den delte fil eller mappe i en webbrowser. Modtagerne behøver ikke at være medlem af Creative Cloud for at kunne se eller få adgang til offentligt delte filer og mapper.

Bemærk:

Hvis du kun har tilladelsen Læsebeskyttet i en delt privat mappe, kan du ikke oprette eller dele et offentligt link til den. Du kan dog sende links til offentlige mapper. Hvis ejeren senere beslutter at gøre mappen privat, bliver det link, som du delte tidligere, utilgængeligt.

Del biblioteker, biblioteksaktiver og mobile værker

Del biblioteker

Lad os se på, hvordan du kan dele et bibliotek via et offentligt link:

1. Log ind på Dit arbejde.

2. Når du er logget ind, skal du klikke på Biblioteker i venstre rude.

3. Udvid genvejsmenuen for det bibliotek, du vil dele. Klik på Send link.

Opret et skrivebeskyttet offentligt link til biblioteket
    Valgmuligheden Send link i Biblioteker
  4. I dialogboksen Send link kan du skifte mellem Privat/Offentligt. Flere indstillinger til styring af delingen af offentlige biblioteker vises.

Send linket til Biblioteker
    Privat/Offentlig-knappen
    Delingsindstillinger for biblioteket
    Delingsindstillinger for biblioteket
  5. Hvis det er nødvendigt, skal du fjerne markeringen i følgende indstillinger, der som standard er aktiverede.

Tillad Følg

Når denne indstilling er aktiveret, kan alle, som har webadressen på et bibliotek, følge det. Når du opdaterer indholdet af biblioteket, får følgerne automatisk opdateringerne på tværs af alle understøttede Creative Cloud-apps.

Tillad Gem

Når denne indstilling er aktiveret, kan andre brugere kopiere biblioteket og dets indhold i dets aktuelle tilstand til deres Creative Cloud-konto og redigere aktiverne. De modtager dog ikke eventuelle efterfølgende opdateringer til biblioteket.

6. Du kan skrive en beskrivelse af biblioteket (valgfrit).

7. Klik på Gem. Creative Cloud sender det offentlige link, og modtagerne får e-mailinvitationer til at få vist aktivet.

Del biblioteksaktiver og mobiloprettelser

Du kan også dele individuelle biblioteksaktiver og mobiloprettelser på stort set samme måde. Her er kan du f.eks. se, hvordan du deler et Adobe Stock-billede, der er føjet som et aktiv til et Creative Cloud-bibliotek:

Adobe Stock-skabelon, der er tilføjet som et biblioteksaktiv
Del en Adobe Stock-skabelon, der er tilføjet som et biblioteksaktiv

Bemærk:

Funktionen Tillad Følg understøttes i øjeblikket ikke for mobiloprettelser.

Få vist et aktiv, der er delt med dig

Du kan gøre følgende med de aktiver, der er delt med dig:

• Gemme delte aktiver i din Creative Cloud-konto.
  • Downloade filen til din enhed, hvis afsenderen har aktiveret download.
  • Se en forhåndsvisning i fuld skærm af den delte fil.
  • Tilføje og sende dine kommentarer.
Se, kommentere, gemme eller downloade det aktiv, der deles med dig
Se, kommentere, gemme eller downloade det aktiv, der deles med dig

Del filer, mapper, biblioteker eller aktiver på Slack

Du kan dele dine Creative Cloud-filer, -mapper, -biblioteker og -aktiver på Slack.

Yderligere oplysninger finder du under Del Adobe Creative Cloud-aktiver på Slack.

Se og del prototyper og designspecifikationer

Prototyper, du opretter og deler ved hjælp af Adobe XD, vises under Publiceret i dine aktiver. Klik på filen for at se og kommentere.

Prototyper og specifikationer

Du kan dele prototypefilen ved at klikke på menuen Indstillinger (...) for filen, vælge Kopiér link og sende det til modtagerne.

Se prototyper og designspecifikationer, der er delt med dig (BETA)

De prototyper og designspecifikationer, der modtages til evaluering, vises i afsnittet Delt med dig BETA i Dit arbejde.

Delt med dig

Bemærk:

Du ser kun de delte mapper, hvis der ikke er delt nogen prototyper eller designspecifikationer med dig.

Hvis du kun vil se prototypefilerne, skal du klikke på rullelisten Vis og derefter vælge Prototyper og specifikationer.

Se prototyper, der er delt med dig

Bemærk:

Delt med dig er i øjeblikket en betafunktion. Du kan finde flere oplysninger i Delt med dig (BETA).

Vis og del 3D-billeder

3D-billeder, du opretter og deler ved hjælp af Adobe Dimension, vises under Publiceret i dine aktiver. Klik på filen for at se og kommentere.

3D-billeder

Du kan dele 3D-billedfiler ved at klikke på menuen Indstillinger (...) i filen, vælge Kopiér link og sende det til modtagerne.