Del en fil eller mappe offentligt

Lær, hvordan du deler links til dine Creative Cloud-filer, -mapper og -biblioteker. Alle, der har linket, kan se aktiverne fra en browser, også selvom de ikke har et Creative Cloud-abonnement. Samarbejdspartnere kan kommentere eller downloade kopier.

Del links til en fil eller mappe

Du kan oprette og dele et link, du har til en mappe, bortset fra delte private mapper, som du kun har skrivebeskyttet adgang til. Hvis ejeren senere beslutter at gøre mappen privat, vil det link, som du delte tidligere, ikke fungere.

1. Log ind på Creative Cloud-webstedet

2. Naviger til den relevante fane, og vælg den mappe eller fil, du vil dele. Du vælger den ved at holde musen hen over den og markere det viste afkrydsningsfelt.

Vælg en fil eller mappe

3. Klik på enten Få link  eller Del  > Få link.

Få link til en fil

Få et link til en mappe

Dialogboksen Del link viser linket.

4. Angiv de ønskede Linkindstillinger for filen:

• Tillad kommentarer Gør det muligt for linkmodtagere at føje kommentarer til filen.
    • Tillad Gem i Creative Cloud Gør det muligt for linkmodtagere at gemme filen i deres Creative Cloud-konto.
    Skift indstillinger for link

Bemærk:

Fra og med 30. januar 2020 giver alle offentlige links mulighed for at downloade den fil, der linkes til. Hvis du har oprettet et link inden 30. januar 2020 med Tillad download slået fra, vises download-knappen ikke for disse filer.

5. Klik på Kopiér link, og del det kopierede link med de ønskede modtagere.

Linkmodtagere kan ikke uploade, opdatere eller slette dine aktiver. Du kan tilbagekalde adgang, når som helst du ønsker.

Del links til biblioteker og biblioteksaktiver

Dine samarbejdspartnere kan følge delte biblioteker og biblioteksaktiver. Når du opdaterer dem, får følgerne automatisk en opdatering på tværs af alle understøttede Creative Cloud-apps.

1. Klik på menuen med indstillinger () for det bibliotek eller biblioteksaktiv, du vil dele, og klik på Del. Vælg derefter Få link.

Del et bibliotek

2. Angiv de ønskede Linkindstillinger for biblioteksindholdet eller aktiverne:

• Tillad Følg Gør det muligt for linkmodtagere at få beskeder om eventuelle ændringer af det delte bibliotek.
    • Tillad Gem i Creative Cloud Gør det muligt for linkmodtagere at gemme filen i deres Creative Cloud-konto.
  3. Klik på Kopiér link, og del med de ønskede modtagere. Alle, der har linket, kan se biblioteksindholdet eller biblioteksaktivet.

Del link til et bibliotek

Del Creative Cloud-aktiver på Slack

Du kan dele dine Creative Cloud-filer, -mapper, -biblioteker og -aktiver på Slack. Du kan finde flere oplysninger i Del Adobe Creative Cloud-aktiver på Slack.

Del InDesign-dokumentlinks til gennemgang

Du kan dele dine InDesign-dokumenter til gennemgang med interessenter og samtidig have kontrol over adgangen til de delte dokumenter. Du kan finde flere oplysninger i Del InDesign-dokumenter til gennemgang.

Del XD- og Dimension-filer

Prototyper og designspecifikationer, du opretter og deler ved hjælp af Adobe XD, vises under Publiceret i dine aktiver. På samme måde vises 3D-billeder, du opretter med Adobe Dimension, under Publiceret.

1. Gå til fanen Publiceret.

Gå til fanen Publiceret.

2. Vælg den XD- eller Dimension-fil, du vil dele.

3. Klik på indstillingsmenuen () for filen.

4. Vælg Kopiér link, og send derefter linket til de ønskede modtagere.

Prototyper og specifikationer

Du kan finde flere oplysninger om deling af XD-links i Del prototyper og designspecifikationer ved hjælp af Adobe XD.