Creative Cloud opbevarer en kopi af alle de ændringer, du foretager i en fil, og synkroniserer via Creative Cloud-computerappen eller Creative Cloud Assets-webstedet. Adobe gemmer disse tidligere versioner på serverne i 10 dage. Hvis du utilsigtet ændrer en fil, eller hvis en samarbejdspartner overskriver noget, du har lavet, så kan du nemt gendanne det med nogle få klik.

Yderligere oplysninger om versionering findes i følgende ofte stillede spørgsmål.

Hvordan får jeg vist tidligere filversioner?

Du kan få vist de versioner, der er gemt for en bestemt fil, ved at gå til Dit arbejde-afsnittet på Creative Cloud-webstedet og logge ind. Gå til den fil, du er interesseret i. Klik på filen for at se oplysninger om filen. Her kan du se alle kommentar og versioner for filen.

Vælg fil

Hvis du vil se alle tidligere versioner af filen, skal du klikke på ikonetVersion.

Filversioner

Hvad sker der, hvis jeg gendanner en tidligere version?

Når du vælger at gendanne en tidligere filversion, kopieres den til toppen af din versionshistorik. Dermed er der ingen af de andre udgaver, som du har på listen, der bliver slettet. Den gendannede version bliver din nye aktuelle version, og din tidligere aktuelle version flyttes til pladsen for den første udgave på listen. Creative Cloud-computerappen synkroniserer den nye aktuelle version til din computer eller mobilenhed, så du kan begynde at arbejde med den.

Hvad nu, hvis jeg ikke kan finde en version, som jeg leder efter?

Creative Cloud beholder kun tidligere versioner i 10 dage, så den er sikkert blevet for gammel. Efter 10 dage sletter Adobe de tidligere versioner fra serverne. Hvis du ved, at en version er vigtig, skal du oprette en kopi af den aktuelle fil, som du arbejder på, og gemme den under et nyt navn. Gendan derefter den originale fil til den udgave, som du skal bruge. På denne måde bliver begge kopier deres egen unikke fil, der ikke slettes automatisk.

Jeg fik utilsigtet gendannet min fil til en tidligere version. Hvordan fortryder jeg dette?

Det er nemt. Du skal blot vælge den fil, du vil arbejde med, på listen. Dette er højst sandsynligt den første version under Aktuel version. Gendan derefter blot din fil igen fra den pågældende version.