Creative Cloud opbevarer en kopi af alle de ændringer, du foretager i en fil, og synkroniserer via Photoshop Touch, Adobe Ideas og Creative Cloud-skrivebordsappen. Vi gemmer disse tidligere versioner på vores servere i 10 dage. Dette betyder, at hvis du utilsigtet ændrer en fil, eller en samarbejdspartner overskriver noget, du har lavet, så kan du nemt gendanne det med nogle få klik.

Yderligere oplysninger om versionering findes i følgende ofte stillede spørgsmål.

Hvordan får jeg vist tidligere filversioner?

Se de gemte versioner af en given fil ved at gå til siden Creative Cloud-aktiver og logge ind. Naviger til den fil, du er interesseret i, og skift visning fra panelet Detaljer til panelet Aktivitet. Der kan du se alle kommentar- og versionsaktiviteter for filen. Hvis du kikker på versionerne på listen, kan du se et eksempel på versionen og har mulighed for at gendanne den.

Hvad sker der, hvis jeg gendanner en tidligere version?

Når du vælger at gendanne en tidligere filversion, kopierer vi den til toppen af din versionshistorik. Dermed sletter vi ikke nogen af de andre udgaver, du kan have på listen. Den gendannede version bliver din nye aktuelle version, og din tidligere aktuelle version flyttes til pladsen for den første udgave på listen. Creative Cloud-skrivebordsappen, Photoshop Touch eller Adobe Ideas synkroniserer den nye aktuelle version til din computer eller mobilenhed, så du kan begynde at arbejde med den.

Hvad nu, hvis jeg ikke kan finde en version, som jeg leder efter?

Creative Cloud beholder kun tidligere versioner i 10 dage, så den er sikkert blevet for gammel. Efter 10 dage sletter vi de tidligere versioner fra serverne. Hvis du ved, at en version er vigtig, foreslår vi, at du opretter en kopi af den aktuelle fil, som du arbejder på, og gemmer den med et nyt navn. Gendan derefter den originale fil til den udgave, som du skal bruge. På denne måde bliver begge kopier deres egen unikke fil, der ikke slettes automatisk.

Jeg fik utilsigtet gendannet min fil til en tidligere version. Hvordan fortryder jeg dette?

Det er nemt. Du skal blot vælge den fil, du vil arbejde med, på listen. Dette er højst sandsynligt den første version under Aktuel version. Gendan derefter blot din fil igen fra den pågældende version.