Brugerhåndbog Annuller

Find ud af, hvor meget cloud-lagerplads du har

1. Brugerhåndbog til Creative Cloud
  2. Introduktion til Creative Cloud
    1. Almindelige spørgsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav til Creative Cloud
  3. Download, installer, konfigurer og opdater
    1. Download Creative Cloud-apps
    2. Åbn Creative Cloud-apps
    3. Arbejdsrummet Start
    4. Opdater Creative Cloud-apps
    5. Skift sprog for dine Creative Cloud-apps
    6. Afinstaller Creative Cloud-computerappen
    7. Afinstaller eller fjern Creative Cloud-apps
  4. Administrer din konto
    1. Konverter en Creative Cloud-testversion til et betalt medlemskab
    2. Nulstil din Adobe-adgangskode
    3. Skift din Adobe-plan
    4. Opdater kreditkort og faktureringsadresse
    5. Se, download eller e-mail din Adobe-faktura
    6. Ret en mislykket eller manglende betaling
    7. Annuller Adobe-testversion eller -abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Brug af Adobe Stock i Creative Cloud-apps
    2. Brug af Adobe Fonts i Creative Cloud-apps
    3. Creative Cloud Market er ikke længere tilgængelig
  6. Samarbejds- og lagringstjenester
    1. Hvad er cloud-dokumenter
    2. Cloud-dokumenter | Almindelige spørgsmål
    3. Opret eller konverter filer til cloud-dokumenter
    4. Konfigurer cloud-dokumenter til brug offline
    5. Gå tilbage til en tidligere version af et cloud-dokument
    6. Del dit arbejde til kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se mine cloud-dokumenter offline?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbejd om Creative Cloud Libraries og mapper
    10. Ofte stillede spørgsmål om samarbejde
    11. Synkroniser filer ved hjælp af cloud-lagring
    12. Find ud af, hvor meget cloud-lagring du har
    13. Angiv indstillinger for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapps
    1. Almindelige spørgsmål | Mobilapps
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Enterprise og teams
    1. Uddannelse og support til Enterprise
    2. Uddannelse og support til Teams
    3. Håndbog til hurtig start for teammedlemmer

Dit Adobe Creative Cloud-medlemskab omfatter cloud-lagerplads. Find ud af, hvor meget lagerplads du har brugt, og hvordan du kan få mere.

Er du virksomhedskunde?  Du kan lære mere om administration af Creative Cloud-lagerplads for virksomhedskunder under Styring af lagring for virksomheder.

Hvor meget lagerplads har jeg?

Gå til Dit arbejde på Creative Cloud-webstedet. (Hvis du bliver bedt om det, skal du logge ind).

Se din brugte lagerplads i nederste venstre hjørne af siden.

Kontrollér lagerplads

Hold musen over lagerpladsforbruget for at se den samlede tilgængelige cloud-lagerplads.

Hold musen over lagerplads
Hold musen over lagerpladsforbruget (A) for at se din samlede tilgængelige cloud-lagerplads (B).

Du kan også se, hvor meget lagerplads du har i Creative Cloud-computerappen, Adobe Illustrator og Adobe Photoshop.

Du kan også se, hvor meget lagerplads du har i Creative Cloud-computerappen, Adobe Illustrator og Adobe Photoshop.

Creative Cloud-computerapp

Klik på cloud-ikonet i øverste højre hjørne. Din cloud-lagerplads og filsynkroniseringsstatus vises.

Vis lagerpladsen i Creative Cloud-computerappen

Photoshop eller Illustrator

Klik på cloud-ikonet i øverste højre hjørne af startskærmen. Din cloud-lagerplads og filsynkroniseringsstatus vises.

Vis cloud-lagerplads i appen

Hvad omfatter cloud-lagerpladsen?

Din samlede cloud-lagerplads afhænger af dit abonnement. Filerne, der er gemt på et af de følgende placeringer (undtagen Adobe Spark), tæller samlet med i din samlede cloud-lagerplads.

Tæller samlet med i den samlede cloud-lagerplads Tæller ikke med i cloud-lagerplads

Creative Cloud

Lightroom

Document Cloud

Creative Cloud Express-app

• Synkroniserede filer
  • Cloud-dokumenter
  • Slettede filer
  • Biblioteker
  • Fotos og albummer
  • Redigerede filer
  • Importerede eller slettede filer
  • Alle dokumenter
  • Filer markeret med stjerne
  • Delte filer
  • Projekter og brandfiler
  • Grafik og websider
  • Videoer

Hvad sker der, hvis jeg overskrider min lagerkvote?

Creative Cloud-computerappen synkroniserer op til 1 GB over din kvote fra en hvilken som helst enhed. Derefter synkroniseres der ikke længere nye filer, og du får besked om, at du har overskredet kvoten. Et rødt udråbstegn angiver filer, der ikke kan synkroniseres. Du kan stadig flytte, omdøbe eller slette filer.

Maksimalt antal filer og mapper

Du kan gemme lige så mange filer og mapper, som din cloud-lagerplads tillader, men du kan ikke synkronisere mere end følgende antal filer og mapper:

• 350.000 filer
  • 150.000 mapper

Dette omfatter ikke de filer, mapper eller undermapper, som andre har delt med dig. Bemærk også, at filer og mapper, som du ikke har slettet permanent, stadig tæller med i din cloud-lagring.

Slet filer permanent at frigøre cloud-lagring

Sørg for, at dine slettede filer ikke bruger værdifuld lagerplads, ved at slette dem permanent. Lær hvordan du sletter filer permanent for at frigøre lagerplads.

For at fortsætte med at synkronisere filer og gemme flere filer i clouden skal du opgradere lagerpladsen.

Hvordan opgraderer jeg min cloud-lagerplads?

Hvis du har brug for mere lagerplads, kan du købe ekstra plads via din Adobe ID-konto. Se vejledning her:

Teams- og virksomhedskunde?  Få mere at vide om lageropgradering under Lageropgradering for virksomheder og teams.