Et Creative Cloud-medlemskab omfatter cloud-baseret lagring, som gør, at du kan skabe adgang til filer, som er lagret i skyen fra enhver computer ved hjælp af en webbrowser eller filsynkroniseringsfunktionen. Her er nogle svar på nogle almindelige spørgsmål relateret til brug og administration af denne lagerplads.

Hvor mange GB lagerplads har jeg?

Hvis du har et fuldt Adobe Creative Cloud-medlemskab eller medlemskab for en enkelt app, har du 100 GB lagerplads. Hvis du har et Creative Cloud Photography-medlemskab, har du 20 GB lagerplads. Hvis du har et prøveprodukt eller et gratis medlemskab, har du 2 GB lagerplads. Creative Cloud for teams og Creative Cloud til virksomheder omfatter 100 GB lagerplads pr. sæde.

Hvordan ved jeg, hvor meget lagerplads jeg har brugt?

Du kan kontrollere dit aktuelle forbrug af lagerplads flere steder.

Creative Cloud-website

Du kan se dit lagerforbrug på Creative Cloud-webstedet:

1. Se den tilgængelige lagerplads i nederste venstre hjørne af siden. Mængden af den tilgængelige lagerplads vises, når du holder musen hen over området.

Tilgængelig plads

Klientapp til Creative Cloud

Du kan kontrollere dit aktuelle lagerpladsforbrug i Creative Cloud-klientappen. Åbn appen via proceslinjen (Windows) eller menulinjen (Mac OS). Klik på Aktiver for at se oplysningerne om lagring.

Du kan også klikke på menuen for at kontrollere oplysningerne.

Kontrollér lagerplads i klientappen

Hvad sker der, hvis jeg overskrider min lagerkvote?

Creative Cloud-klientappen synkroniserer op til 1 GB overløb fra enhver enhed. Synkroniseringsklienten vil herefter stoppe synkroniseringen og oplyse, at kvoten er overskredet. Rødt udråbstegn er tegn på filer, der ikke kan oploades. Du kan fortsat flytte, omdøbe og slette filer. Fortsæt med at synkronisere filerne ved at gøre følgende:

Hvordan kan jeg opgradere eller ændre min Creative Cloud-lagerplads?

Hvis du har brug for mere lagerplads, kan du købe ekstra plads via din Adobe ID-konto (Abonnementer > Administrer abonnement > Skift abonnement). Du kan få flere oplysninger under Opgradering af Creative Cloud-lagerplads.

Alternativt kan du klikke på Opgrader lagerplads i nederste venstre hjørne i afsnittet Dit arbejde på Creative Cloud Assets-webstedet.

Hvis du er en Premiere Rush CC-bruger, og du vil opgradere din lagerplads, skal du se under Krav til Adobe Premiere Rush CC mht. opbevaring af filer og opgradering af lagerplads.

Hvordan sletter jeg filer og frigør lagerplads?

Hvis du får slettet en fil ved en fejl, kan du gendanne den fra skyen.

Du kan slette onlinefiler i Creative Cloud-filmappen eller på siden med Creative Cloud-filer, så de bliver flyttet til mappen Slettet.

Hvis filer slettes fra mappen Slettet, er det permanent og frigør anvendt lagerplads. Følg følgende trin for at slette filer permanent:

1. Klik på Slettet i navigationspanelet.

2. Vælg de filer, som du vil slette, og klik derefter på ikonet Slet permanent ().

Du kan også vælge Slet permanent i genvejsmenuen.

3. Klik på Slet permanent, når du bliver bedt om at bekræfte handlingen.