Brugerhåndbog Annuller

Gå tilbage til en tidligere version af et cloud-dokument

1. Brugerhåndbog til Creative Cloud
  2. Introduktion til Creative Cloud
    1. Almindelige spørgsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav til Creative Cloud
  3. Download, installer, konfigurer og opdater
    1. Download Creative Cloud-apps
    2. Åbn Creative Cloud-apps
    3. Arbejdsrummet Start
    4. Opdater Creative Cloud-apps
    5. Skift sprog for dine Creative Cloud-apps
    6. Afinstaller Creative Cloud-computerappen
    7. Afinstaller eller fjern Creative Cloud-apps
  4. Administrer din konto
    1. Konverter en Creative Cloud-testversion til et betalt medlemskab
    2. Nulstil din Adobe-adgangskode
    3. Skift din Adobe-plan
    4. Opdater kreditkort og faktureringsadresse
    5. Se, download eller e-mail din Adobe-faktura
    6. Ret en mislykket eller manglende betaling
    7. Annuller Adobe-testversion eller -abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Brug af Adobe Stock i Creative Cloud-apps
    2. Brug af Adobe Fonts i Creative Cloud-apps
    3. Creative Cloud Market er ikke længere tilgængelig
  6. Samarbejds- og lagringstjenester
    1. Hvad er cloud-dokumenter
    2. Cloud-dokumenter | Almindelige spørgsmål
    3. Opret eller konverter filer til cloud-dokumenter
    4. Konfigurer cloud-dokumenter til brug offline
    5. Gå tilbage til en tidligere version af et cloud-dokument
    6. Del dit arbejde til kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se mine cloud-dokumenter offline?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbejd om Creative Cloud Libraries og mapper
    10. Ofte stillede spørgsmål om samarbejde
    11. Synkroniser filer ved hjælp af cloud-lagring
    12. Find ud af, hvor meget cloud-lagring du har
    13. Angiv indstillinger for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapps
    1. Almindelige spørgsmål | Mobilapps
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Enterprise og teams
    1. Uddannelse og support til Enterprise
    2. Uddannelse og support til Teams
    3. Håndbog til hurtig start for teammedlemmer

Find ud af, hvordan du går tilbage til en tidligere version af et cloud-dokument, der er oprettet i Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Fresco eller Adobe Aero.

Sådan går du tilbage til en tidligere version af et dokument.

Du kan nemt vise og gå tilbage til tidligere versioner af dine Photoshop-, Illustrator-, Adobe Fresco- og Adobe Aero-cloud-dokumenter på Creative Cloud-webstedet.

I Adobe XD kan du ikke vende tilbage til en ældre version af dokumentet. Du kan dog åbne en ældre version af dokumentet og derefter kopiere og indsætte indholdet i den aktuelle version. Få mere at vide.

1. Vælg dokumentet under fanen Cloud-dokumenter.

Vælg cloud-dokumentet.

2. Du kan få vist alle versioner af dokumentet ved at klikke på versionsikonet  til venstre.

Se versioner af et cloud-dokument

3. Vælg den version, du vil vende tilbage til. Klik derefter på ikonet Flere indstillinger, og vælg Gendan til denne version. Den version, du vendte tilbage til, bliver den aktuelle version af dokumentet.

Gem, gendan til eller omdøb en version af et cloud-dokument

Hvis du vil gemme en version, skal du klikke på markeringsikonet  og eventuelt give versionen et navn. Versioner, der ikke er markeret, slettes med jævne mellemrum, så sørg for at markere alle de versioner, du vil gemme permanent.

Du kan også gå tilbage til en tidligere version fra Adobe Fresco, Illustrator, Illustrator på iPad og Photoshop