Fjern Adobe Application Manager, og installer Creative Cloud-skrivebordsappen.

Når du henter og installerer en Adobe Creative Cloud-app, overføres og installeres Creative Cloud-skrivebordsappen automatisk, så du kan administrere dine Creative Cloud-apps. I ældre operativsystemer blev disse processer håndteret af Adobe Application Manager (AAM), som er blevet erstattet af Creative Cloud-skrivebordsappen.

Hvis du bruger Mac OS X 10.7, Windows 7 eller nyere versioner, og AAM stadig ligger på computeren, når du opretter dit Creative Cloud-medlemskab og henter en app, opdateres AAM automatisk til Creative Cloud-skrivebordsappen.

Problem

AAM opdateres ikke automatisk til Creative Cloud-skrivebordsappen, eller du får følgende fejlmeddelelse: "Browseren kan ikke åbne denne adresse, fordi protokollen (AAM) ikke er tilknyttet noget program."

Løsninger

Prøv følgende løsninger i rækkefølge.

Bemærk:

En ældre version af AAM (version 7.0.0.414) opdateres ikke automatisk til Creative Cloud-skrivebordsappen.

Løsning 1: Gendan browserens ekstramodul.

Mac OS X 10.7 og nyere versioner

1. Slet AdobeAAMDetect.plugin i HD/Bibliotek/Internet Plugins.

2. Genstart browseren.

3. Log på med dit Adobe ID og adgangskoden, og hent Creative Cloud-skrivebordsappen.

Windows 7 og 8

1. I Windows Stifinder skal du gå ind i følgende mappe og omdøbe OOBE til OOBE_old.

• Windows 7 og 8 (32-bit): \Programmer(x86)\Fælles filer\Adobe
    • Windows 7 og 8 (64-bit): \Programmer\Fælles filer\Adobe
  2. Genstart browseren.

3. Log på med dit Adobe ID og adgangskoden, og hent Creative Cloud-appen.

Løsning 2: Geninstaller Creative Cloud-appen ved hjælp af værktøjet Adobe Creative Cloud Cleaner.

Windows

1. Klik på Start > Kontrolpanel.

2. Dobbeltklik på Programmer og funktioner, vælg Adobe Creative Cloud, og klik på Afinstaller.

3. Følg vejledningen på skærmen.

4. Følg vejledningen til fjernelse af Creative Cloud-skrivebordsappen, når du har klikket på linket i Adobe Cleaner.

5. Gå til Creative Cloud-skrivebordsappen for at hente og installere.

Mac OS

1. Gå ind i [harddisk] > Programmer > Hjælpeprogrammer > Adobe Installers.

2. Dobbeltklik på ikonet for Installer Adobe Creative Cloud.

3. Følg vejledningen på skærmen.

4. Følg vejledningen til fjernelse af Creative Cloud-skrivebordsappen, når du har klikket på linket i Adobe Cleaner.

5. Gå til Creative Cloud-skrivebordsappen for at hente og installere.

Løsning 3: Prøv en anden browser.

Hvis der stadig opstår problemer, kan du gentage ovenstående løsningsforslag i en anden browser.