Når du prøver at logge på programmet Adobe Creative Cloud Packager, vises der en tom hvid skærm, når du har angivet dit Adobe ID og din adgangskode.

Tom hvid skærm

Løsning

Dette problem opstår, hvis der er specialtegn (?, /, $, #, %, &) i et felt i din profil, f.eks. i FornavnEfternavn eller Firmanavn. For at løse problemet skal du følge nedenstående trin for at fjerne disse specialtegn.

1. Gå ind på www.adobe.com, og log på med dit Adobe ID.

2. Klik på Administrer konto.

3. Log på igen, og gå til Profil.

4. Fjern eventuelle specialtegn fra felterne Fornavn, Efternavn og Firmanavn.

5. Klik på Gem.

Bemærk:

Dette problem kan også opstå, hvis bestemte felter (f.eks. Firma) ikke udfyldes. Sørg for, at din Adobe ID-profil er så udfyldt som muligt.