Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Creative Cloud udvider funktionaliteten i programmerne ved at give adgang til forskellige tjenester, såsom Assets, Adobe Fonts og Behance. Hos mange virksomheder er der en proxyserver implementeret for at begrænse og kontrollere adgangen til internettet.

I denne artikel beskrives forskellige niveauer af understøttelse af proxy-miljøer i Creative Cloud-programmerne.

Proxy-krav for Creative Cloud Libraries

I et virksomhedsmiljø skal Creative Cloud Libraries oprette forbindelse til localhost, for at Libraries-feltet i programmer kan synkroniseres korrekt. Derfor skal du indstille localhost og 127.0.0.1 til at omgå proxyserveren i virksomhedsmiljøet, hvis du bruger Libraries.

Hvis du bruger PAC (Proxy Auto-configuration) eller WPAD (Web Proxy Autodiscovery Protocol) på en Mac-computer, skal du også aktivere indstillingen Udeluk enkle værtsnavne.

Bemærk: Du skal foretage denne indstilling, hvis du indtaster URL- eller IP-adressen på proxyserveren manuelt.

Du kan få flere oplysninger om de specifikke konfigurationsdetaljer for CC Libraries i Konfigurer din proxy til at arbejde sammen med Libraries og Proxy-konfiguration af en netværksadministrator.

Understøttede typer proxyindstillinger

Følgende proxykonfigurationer understøttes på Mac og i Windows:

• Proxyindstillinger, der bruger PAC-URL-adresser enten med eller uden godkendelse
  • Auto Proxy Discovery (WPAD)
  • Basisgodkendelse. Hvis en bruger har angivet loginoplysninger i Creative Cloud-appen, bruger Creative Cloud Libraries disse oplysninger. Hvis brugeren ikke har angivet loginoplysninger i Creative Cloud-appen, bliver brugeren i Creative Cloud Libraries-feltet bedt om at angive loginoplysninger.
  • Kerberos-godkendelse understøttes for Creative Cloud Libraries og Creative Cloud-skrivebordsappen. Aktuelt understøttes Kerberos-godkendelse dog ikke for Creative Cloud-produkter.

Typer proxyindstillinger, der ikke understøttes

Følgende proxykonfigurationer understøttes ikke:

• NTLM-godkendelse
  • Understøttelse af lokal PAC- fil

Understøttelse af pac-filer

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og Creative Cloud Packager understøtter eksterne pac-filer med basisgodkendelse (pac-filer, der er lagret på en ekstern server og refereres til via en URL-adresse).

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og Creative Cloud Packager understøtter ikke pac-filer , der er gemt lokalt.

NTLM-godkendelse understøttes ikke.

Godkendt proxymiljø med CC-skrivebordsprogrammet og CC-produkter

Hvis virksomhedsmiljøet er konfigureret til at bruge en proxyserver med basisgodkendelse, sker det følgende.

Hvis I anvender alle funktioner i Creative Cloud, logger dine brugere på via Creative Cloud-skrivebordsprogrammet for at godkende softwaren og bruge tjenesterne. Når Creative Cloud-skrivebordsprogrammet startes første gang, registreres en proxy, og brugeren bliver bedt om loginoplysninger.

Proxyadgangskode

Indtast oplysningerne for proxyserveren, og vælg, at de skal gemmes. Når Creative Cloud-programmerne startes og forsøger at oprette forbindelse til internettet, vil de registrere, at loginoplysningerne allerede er angivet og gemt af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og programmerne vil dermed anvende dem.

Brugerne bliver ikke længere bedt om at angive loginoplysninger i programmerne for at oprette forbindelse til internettet, og der er fuld adgang til alle funktioner.

Denne understøttelse er ikke blevet fuldt ud integreret i det følgende program, og I kan opleve følgende, når det kører i et miljø med proxygodkendelse.

MuseBrugeren vil flere gange blive bedt om at angive loginoplysninger
Når brugeren vælger at gemme oplysningerne, bliver dialogboksen fjernet og vil ikke længere blive vist ved start af programmet.

Godkendt proxy uden CC-skrivebordsprogrammet

Hvis du har en godkendt proxy i miljøet, men du ikke har Creative Cloud-skrivebordsprogrammet installeret, behandles forbindelsen via proxyen for hver enkelt program med forskellige resultater. I de fleste tilfælde vil du blive bedt om at angive loginoplysningerne én gang. I nogle tilfælde vil der dog blive vist flere vedvarende dialogbokse ved start, og når du anvender flere forskellige funktioner.

Oplysninger om proxyserver

Nogle proxyservere giver mulighed for at sætte domæner på en positivliste for at omgå godkendelse. Der findes en omfattende liste i dokumentet med slutpunkter for Creative Cloud til virksomheder.

Funktionsmåde for miljøer, der ikke ønsker visse tjenester eller er offline

Hvis du er fuldstændig offline, vil programmerne slet ikke fungere, og du vil ikke blive bedt om loginoplysninger for at oprette forbindelse til internettet. Hvis slutbrugerne prøver at få adgang til onlinefunktioner, får de besked om, at de er offline. Hvis slutbrugerne prøver at få adgang til tjenester, såsom biblioteker, der kræver Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, vil de få besked om, at de skal installere det.

Der er mange funktioner i selve programmerne, der kræver en internetforbindelse. Nogle af disse funktioner er:

• Dialogbokse og indstillinger for synkronisering
  • Dialogbokse for loginoplysninger og indstillinger (i menuen Hjælp og andre)
  • Dialogbokse for Adobe Anywhere i Premiere Pro/Prelude
  • Indstillinger for Business Catalyst i Muse
  • Indstillinger for Lightroom Mobile i Lightroom
  • Skrifttype aktivering
  • CC Libraries og alle andre indstillinger for CreativeSync

Synkronisering af indstillinger

Funktionen til at synkronisere indstillingerne virker i proxymiljøer, når den benyttes i den nyeste version af følgende produkter:

• Dreamweaver
  • Premier Pro
  • Media Encoder
  • Animate