Hvis du afinstallerer Creative Cloud-klientappen og installerer den derefter igen som en del af en fejlfindingsproces, holder panelet Libraries i en Creative Cloud-klientapp muligvis op med at fungere. For at løse problemet skal du se Panelet Libraries fungerer ikke længere.

Problem

Ved forsøg på at bruge Creative Cloud Libraries i understøttede skrivebordsprogrammer indlæses panelet ikke, hvorefter følgende fejl vises:

Der opstod en fejl under initialiseringen af Creative Cloud Libraries

Fejlen "Der opstod en fejl under initialiseringen af Creative Cloud Libraries"

Rettelser

Adobes teknikere arbejder i øjeblikket på at løse dette problem. I mellemtiden kan du anvende følgende løsninger, som gør det muligt for dig at bruge funktionen, indtil der findes en permanent løsning.

Start CCLibrary-processen igen

1. Luk alle åbne Adobe-programmer, der bruger Libraries, herunder:

• Photoshop CC
    • Illustrator CC
    • InDesign CC
    • Premiere Pro CC
    • Adobe After Effects CC
  2. Åbn Creative Cloud-skrivebordsappen via ikonet på opgavelinjen.

3. Brug tastaturgenvejen Kommando+Alternativ+R (Mac OS) eller Ctrl+Alt+R (Win). Dette genstarter Creative Cloud og alle dens understøttelsesprocesser, herunder CCLibraries.

4. Genstart det Adobe-progam, hvor du har modtaget Libraries-fejlen.

Genoprettelse af Libraries-cachen

1. Luk alle Creative Cloud-programmer.

2. Log af din konto i Creative Cloud-appen på computeren.

Se: Deaktiver appen på computerenAktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps

3. Find følgende mappe.

• Mac: C:\Brugere\[Dit brugernavn]\AppData\Roaming\Adobe
    • Win: C:\Brugere\[Dit brugernavn]\AppData\Adobe

BEMÆRK: Brugerens biblioteksmappe er skjult i Mac OS. Du kan vise den som beskrevet i Brugerens biblioteksmappe vises ikke i Mac OS X 10.7 og nyere

BEMÆRK: Mappen AppData er som standard skjult i Windows. Du kan vise den som beskrevet i Vis skjulte filer og mapper i Windows 10 og ældre versioner

4. Slet mappen Creative Cloud Libraries.

5. Log på din konto i Creative Cloud-appen på computeren, og genstart det Adobe-produkt, hvor Libraries-fejlen blev vist.

Se: Aktivér appenAktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps

Sørg for, at din værtsfil er konfigureret korrekt

1. Find følgende mappe:

• Mac OS: /etc
      Bemærk: Denne mappe er skjult normalt. I Finder skal du vælge Gå > Gå til mappe, indtaste "/etc" (uden anførselstegn) og klikke på knappen Gå.
    • Windows: C:\Windows\System32\drivers\etc
  2. Åbn filen "værter" (i en enkelt teksteditor, som f.eks. Notepad eller TextEdit).

3. Kontrollér, at du ikke har anført nogen Adobe-websteder. Hvis der er anført nogen, kan du slette dem eller føje et # i starten af linjen for at kommentere dem ud.

Skift for eksempel:

127.0.0.1 activate.adobe.com

til

#127.0.0.1 activate.adobe.com

4. Kontrollér, at du har følgende linje, og at den ikke er kommenteret ud (ikke har et # i starten):

127.0.0.1 localhost

5. (Valgfrit) Brug Creative Cloud Cleaner-værktøjet til at reparere din værtsfil. Se anvisninger her: Brug Creative Cloud Cleaner-værktøjet til at løse installationsproblemer

Konfigurer din proxy til at arbejde sammen med Libraries

Mac OS X

Hvis dit netværk styres via Registrer proxy automatisk eller Automatisk proxy-konfiguration, skal du se Proxy-konfiguration af en netværksadministrator.

1. Åbn Systempræferencer i menuen Apple.

2. Vælg Netværk.

Konfigurer din proxy på Mac til at arbejde samme med Libraries - Trin 2
  3. Klik på Avanceret.

Konfigurer din proxy på Mac til at arbejde samme med Libraries - Trin 3
  4. Vælg fanen Proxyer.

5. Sørg for, at indstillingen Udeluk enkle værtsnavne er markeret.

Konfigurer din proxy på Mac til at arbejde samme med Libraries - Trin 5

Windows 10

Hvis dit netværk styres via Registrer indstillinger automatisk eller Brug opsætnings-script, skal du se Proxy-konfiguration af en netværksadministrator.

1. Indtast Change proxy settings (Skift proxy-indstillinger) i søgefeltet, og åbn det tilsvarende søgeresultat.

Konfigurer dine proxy-indstillinger på Win 10 til at arbejde sammen med Libraries - Trin 1
  2. Rul ned til bunden af dialogboksen Proxy-indstillinger, og sørg for, at indstillingen Brug ikke proxy-server til lokale (intranet) adresser er markeret.

Konfigurer din proxy på Win 10 til at arbejde sammen med Libraries - Trin 2

Windows 7

Hvis dit netværk styres via Registrer indstillinger automatisk eller Brug automatisk konfigurations-script, skal du se Proxy-konfiguration af en netværksadministrator.

1. Vælg Start > Alle programmer > Internet Explorer.

2. Klik på ikonet Værktøjer (tandhjulsikonet i IE 9+), og vælg Internetindstillinger i menuen.

Konfigurer din proxy på Win 7 til at arbejde sammen med Libraries - Trin 1
  3. Gå til fanen Forbindelser, og klik på LAN-indstillinger.

Konfigurer din proxy på Win 7 til at arbejde sammen med Libraries - Trin 3
  4. Sørg for, at indstillingen Omgå proxy-server ved lokale adresser er markeret.

Konfigurer din proxy på Win 7 til at arbejde sammen med Libraries - Trin 4

Proxy-konfiguration af en netværksadministrator

Hvis dit netværk styres af en netværksadministrator ved hjælp af indstillingerne Registrer proxy automatisk eller Automatisk proxy-konfiguration på Mac OS, eller Registrer indstillinger automatisk eller Brug automatisk konfigurations-script på Windows, beskriver dette afsnit, hvordan Creative Cloud Libraries aktiveres.

Bed din organisations netværksadministrator om at gøre følgende:

1. Åbn proxykonfigurationsfilen PAC/WPAD.
  2. Sørg for, at følgende indstilling er til stede:
    FindProxyForURL(url, vært)
    hvis (isInNet(vært, "127.0.0.1", "255.255.255.255")) {
         svarer "DIRECT";