Se, hvad du skal gøre, når panelet Libraries ikke indlæses, eller når du ser fejlen "Der opstod en fejl under initialiseringen af Creative Cloud Libraries".

Bemærk:

Hvis du afinstallerer Creative Cloud-klientappen og installerer den derefter igen som en del af en fejlfindingsproces, holder panelet Libraries i en Creative Cloud-klientapp muligvis op med at fungere. For at løse problemet skal du se Panelet Libraries fungerer ikke længere.

Fejl "Der opstod en fejl under initialiseringen af Creative Cloud Libraries"

Ved forsøg på at bruge Creative Cloud Libraries i understøttede computerprogrammer indlæses panelet ikke, hvorefter følgende fejl vises:

Der opstod en fejl under initialiseringen af Creative Cloud Libraries.

Panelet Libraries indlæses ikke
Fejl "Der opstod en fejl under initialiseringen af Creative Cloud Libraries"

Sådan løser du problemet

Adobes teknikere arbejder i øjeblikket på at løse dette problem. I mellemtiden kan du anvende følgende løsninger, som gør det muligt for dig at bruge funktionen, indtil der findes en permanent løsning.

Genstart Creative Cloud Library

1. Luk alle åbne Adobe-programmer, der bruger Libraries, herunder:

• Photoshop
    • Illustrator
    • InDesign
    • Premiere Pro
    • Adobe After Effects

2. Åbn Creative Cloud-klientappen via ikonet på proceslinjen.

3. Brug følgende genveje på tastaturet:

• macOS: Kommando+Alternativ+R
    • Windows: Ctrl+Alt+R

Dette genstarter Creative Cloud og alle dens understøttelsesprocesser, herunder Creative Cloud Libraries.

4. Genstart det Adobe-progam, hvor du har modtaget Libraries-fejlen.

Genoprettelse af Libraries-cachen

1. Luk alle Creative Cloud-programmer.

2. Log af din konto i Creative Cloud-klientappen.

Se Deaktiver appen på computerenAktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps.

3. Find følgende mappe.

• macOS: Brugere/bibliotek/Application Support/Adobe/
    • Windows: C:\Brugere\[Dit brugernavn]\AppData\Roaming\Adobe

Bemærk:

4. Slet mappen Creative Cloud Libraries.

5. Log på din konto i Creative Cloud-appen på computeren, og genstart det Adobe-produkt, hvor Libraries-fejlen blev vist.

Se Aktivér appenAktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps.

Sørg for, at din værtsfil er konfigureret korrekt

1. Find følgende mappe:

• macOS: /etc
    • Windows: C:\Windows\System32\drivers\etc

Bemærk:

macOS: Denne mappe er normalt skjult. I Finder skal du vælge Gå > Gå til mappe. Skriv derefter "/etc" (uden anførselstegn), og klik på knappen .

2. Åbn filen hosts (i en enkelt teksteditor, som f.eks. Notepad eller TextEdit).

3. Kontrollér, at du ikke har anført nogen Adobe-websteder. Hvis der er anført nogen, kan du slette dem eller tilføje # i starten af linjen for at kommentere dem ud.

Skift for eksempel:

127.0.0.1 activate.adobe.com

til

#127.0.0.1 activate.adobe.com

4. Kontrollér, at du har følgende linje, og at den ikke er kommenteret ud (ikke har # i starten):

127.0.0.1 localhost

5. (Valgfrit) Brug Creative Cloud Cleaner-værktøjet til at reparere din hosts-fil. Se vejledning i Brug værktøjet Creative Cloud Cleaner til at løse installationsproblemer.

Konfigurer din proxy til at arbejde sammen med Libraries

macOS X

Hvis dit netværk styres via Registrer proxy automatisk eller Automatisk proxy-konfiguration, skal du se Proxy-konfiguration af en netværksadministrator.

1. Åbn Systempræferencer i menuen Apple.

2. Vælg Netværk.

Konfigurer din proxy på Mac til at arbejde sammen med Libraries - Trin 2
  3. Klik på Avanceret.

Konfigurer din proxy på Mac til at arbejde samme med Libraries - Trin 3
  4. Vælg fanen Proxyer.

5. Sørg for, at indstillingen Udeluk enkle værtsnavne er markeret.

Konfigurer din proxy på Mac til at arbejde samme med Libraries - Trin 5

Windows 10

Hvis dit netværk styres via Registrer indstillinger automatisk eller Brug opsætnings-script, skal du se Proxy-konfiguration af en netværksadministrator.

1. Indtast Change proxy settings (Skift proxy-indstillinger) i søgefeltet, og åbn det tilsvarende søgeresultat.

Konfigurer dine proxy-indstillinger på Win 10 til at arbejde sammen med Libraries - Trin 1
  2. Rul ned til bunden af dialogboksen Proxy-indstillinger, og sørg for, at indstillingen Brug ikke proxy-server til lokale (intranet) adresser er markeret.

Konfigurer din proxy på Win 10 til at arbejde sammen med Libraries - Trin 2

Windows 7

Hvis dit netværk styres via Registrer indstillinger automatisk eller Brug automatisk konfigurations-script, skal du se Proxy-konfiguration af en netværksadministrator.

1. Vælg Start > Alle programmer > Internet Explorer.

2. Klik på ikonet Værktøjer (tandhjulsikonet i IE 9+), og vælg Internetindstillinger i menuen.

Konfigurer din proxy på Win 7 til at arbejde sammen med Libraries - Trin 1
  3. Gå til fanen Forbindelser, og klik på LAN-indstillinger.

Konfigurer din proxy på Win 7 til at arbejde sammen med Libraries - Trin 3
  4. Sørg for, at indstillingen Omgå proxy-server ved lokale adresser er markeret.

Konfigurer din proxy på Win 7 til at arbejde sammen med Libraries - Trin 4

Proxy-konfiguration af en netværksadministrator

Hvis dit netværk styres af en netværksadministrator ved hjælp af indstillingerne Registrer proxy automatisk eller Automatisk proxy-konfiguration på macOS, eller Registrer indstillinger automatisk eller Brug automatisk konfigurations-script på Windows, beskriver dette afsnit, hvordan Creative Cloud Libraries aktiveres.

Bed din organisations netværksadministrator om at gøre følgende:

1. Åbn proxykonfigurationsfilen PAC/WPAD.

2. Sørg for, at følgende indstilling er til stede:

FindProxyForURL(url, vært)
    hvis (isInNet(vært, "127.0.0.1", "255.255.255.255")) {
         svarer "DIRECT";