Fra og med 11. december 2017 vil Adobe Drive ophøre. I dette dokument finder du svar på ofte stillede spørgsmål.

Ophøret betyder, at Adobe Drive:

1. Ikke længere vil give adgang til Adobe Drive-installationsprogrammet.
  2. Ikke længere vil tilføje forbedringer af funktioner.
  3. Ikke længere vil løse eller udgive fejlrettelser.
  4. Adobes kundepleje vil ikke længere foretage fejlfinding eller yde support i forbindelse med Adobe Drive-problemer eller -spørgsmål.

Adobe Drive CC er inkompatibel og understøttes ikke, når det bruges i arbejdsforløb med version CC 2017 eller nyere af disse computerapps: Photoshop, Illustrator, InDesign, InCopy og Adobe Bridge. Se Adobe Drive CC er inkompatibel med Creative Cloud 2017-computerprogrammer.

Adobe Drive CC og nyere versioner kan ikke installeres på macOS Sierra og nyere versioner af macOS. Se Adobe Drive og Sierra | macOS 10.2.

Generelt set skyldes beslutningen om at udfase Adobe Drive-løsningen, at vi gerne vil give Creative Cloud-brugere integrerede oplevelser med aktivstyring på en måde, der afspejler den aktuelle markedsplads for digital arkivhåndtering (Digital Asset Management) med de bedst mulige teknologistakke og brugeroplevelsesdesign.

Adobe anbefaler, at du bruger Adobe Experience Manager-computerappen.

Kontakt leverandøren af din digitale arkivhåndteringsløsning fra tredjepart direkte.

Hvis disse ofte stillede spørgsmål ikke besvarer alle dine spørgsmål, bedes du kontakte Adobes kundesupport:

For Creative Cloud for teams-kunder kan du kontakte os.

For Creative Cloud for enterprise-kunder kan du kontakte Adobes kundesupport via din Admin Console.