Fra og med 11. december 2017 ophører Adobe Drive CC. Brug denne side til at læse mere om ophøret af Adobe Drive CC og support hertil.

Hvad indebærer ophøret?

Når Adobe Drive ophører, vil Adobe ikke:

• Give adgang til Adobe Drive-installationsprogrammer.
  • Tilbyde forbedringer af funktioner.
  • Løse eller udgive fejlrettelser.
  • Fejlfinde eller tilbyde support.

Hvorfor foretager Adobe denne ændring?

Adobe Drive CC er inkompatibel og understøttes ikke, når det bruges i arbejdsforløb med version CC 2017 eller nyere af mange Adobe-programmer. Disse er Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe InCopy og Adobe Bridge-computerprogrammer. Se Adobe Drive CC er inkompatibel med Creative Cloud 2017-computerprogrammer.

Adobe Drive CC og nyere versioner kan ikke installeres på macOS Sierra og nyere versioner af macOS. Se Adobe Drive og Sierra | macOS 10.2.

Beslutningen om at udfase Adobe Drive-løsningen er en del af vores strategi om at give Creative Cloud-brugere integrerede oplevelser med aktivstyring på en måde, der afspejler den aktuelle markedsplads for digital arkivhåndtering (Digital Asset Management) med de bedst mulige teknologistakke og brugeroplevelsesdesign.

Findes der en anden løsning fra Adobe, der erstatter Adobe Drive-løsningen og er kompatibel med Adobe Experience Manager Assets?

Adobe Experience Manager Assets-kunder har mulighed for at benytte Adobe Experience Manager-computerappen.

Hvem skal jeg kontakte for at forstå, hvilke muligheder har jeg, hvis jeg bruger Adobe Drive og en digital arkivhåndteringsløsning fra tredjepart?

Kontakt leverandøren af din digitale arkivhåndteringsløsning fra tredjepart direkte.

Er der noget supportmateriale tilgængeligt, hvis jeg beslutter at fortsætte med at bruge Adobe Drive i et stykke tid?

Hvem kan jeg kontakte for at få flere oplysninger?

Hvis disse ofte stillede spørgsmål ikke besvarer alle dine spørgsmål, kan du kontakte Adobes kundesupport.