Adobe Drive CC er ikke kompatibel og understøttes ikke med CC 2017 eller nyere versioner af Photoshop, Illustrator, InDesign, InCopy eller Adobe Bridge-computerprogrammer.

Adobe Drive fungerer fortsat med ældre versioner af de understøttede CC-skrivebordsapps.

Eksempler på kendte problemer

• Indtjekning af administrerede filer i CC 2017-skrivebordsapps mislykkes (appen går ned, eller filerne bliver ikke tjekket ind)
  • Offlineredigering af ressourcer medfører, at skrivebordsappsene pludselig lukker ned
  • Der kan ikke oprettes forbindelse til en DAM efter genstart af computeren

Løsning

Når du installerer en ny Creative Cloud 2017-app, fjernes som standard de tidligere versioner af appen på din computer. Hvis du vil skifte til CC 2017-skrivebordsappsene og fortsat vil bruge Adobe Drive, kan du vælge at beholde installationen af de ældre versioner af de relevante CC-skrivebordsapps. Hvis du vil gøre det, skal du klikke på Avancerede muligheder i Creative Cloud-skrivebordsappen og fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Fjern ældre versioner i den dialogboks, hvor du skal bekræfte opdateringen.