Problemer med adgang til programmer efter tilføjelse til domæne

Problem: Nogle brugere kan ikke få adgang til Adobe Creative Cloud-programmer, når de er føjet til et domæne.

Når du tager et domæne og indtaster Adobe ID'erne for de brugere, som du vil tilføje til din Creative Cloud for enterprise-konto, kan nogle af disse brugere ikke få adgang til de programmer, de har ret til at installere.

Løsninger: Løs Adobe ID-konflikter og udfyld brugerprofilen

Dette problem kan opstå, når en bruger allerede har en Adobe ID, der er i konflikt med den e-mailadresse, som domænet bruger, eller hvis brugerens Adobe ID-profil er ufuldendt.

Løsning 1: Løs Adobe ID-konflikt

Hvis en bruger allerede har en Adobe ID tildelt den samme e-mailadresse, som IT-administratoren har tildelt sit Enterprise ID, skal brugeren ændre sit Adobe ID til en anden adresse.

Eksempel: Jeff arbejder for Generic Corp. Han havde tidligere et Adobe ID tildelt jeff@genericcorp.com, der var knyttet til en individuel Creative Cloud-konto. Nu hvor Generic Corp har opgraderet til en Enterprise-konto, tildeler IT-administratoren et Enterprise ID til jeff@genericcorp.com i Enterprise -administrationsportalen. Når Jeff logger ind, ser han dog stadig sin gamle konto og har ikke adgang til Enterprise-kontoen. For at løse dette skal Jeff ændre denne Adobe ID til en anden e-mailadresse. Han ændrer sin Adobe ID-e-mailadresse til jeff@personalmail.com og logger derefter ud. Når han logger ind på Adobe Creative Cloud, bruger han sin e-mailkonto til arbejdet (jeff@genericcorp.com) og har nu adgang til Creative Cloud for Enterprise-kontoen.

I nogle tilfælde skal administratoren muligvis sende invitationen til Creative Cloud for enterprise igen via e-mail. Se Administrer brugergrupper for instruktioner til at sende denne e-mail.

Løsning 2: Fuldfør din profil

Følgende problem kan opstå, hvis en bruger ikke har angivet landoplysninger i sin profil. Brugeren får en fejl under forsøg på at få adgang til et Creative Cloud-program:

Der opstod en fejl i forbindelse med denne handling. Prøv igen senere.

Når en bruger tildeles et Enterprise ID, modtager han en bekræftelses-e-mail med et link til at udfylde sin profil. Hvis brugeren ikke fik e-mailen eller ikke kan finde den, skal IT-administratoren fjerne hans Enterprise ID og derefter tilføje brugeren igen. Dette trin udløser en ny bekræftelses-e-mail.

Hvis du har prøvet løsningen ovenfor, og dine brugere stadig ikke har adgang til Creative Cloud-programmer, skal du kontakte Adobe Enterprise Support.