Aktivering af Just-in-Time-klargøring for distriktsportaler og systemer til læringsstyring

Oversigt

Som it-administrator kan du aktivere JIT-klargøring (klargøring lige til tiden) for undervisere og studerende, der har adgang til Adobe Express fra godkendte distriktsportaler og systemer til læringsstyring (LMS). Det betyder, at undervisere og studerende, der ikke har konti stillet til rådighed af deres it -administratorer, nemt kan få adgang til Adobe Express uden it-administratortilladelse.

Hvis du har konfigureret Adobe Express i en godkendt partnerapp og har tilføjet partnerappen som en sekundær IdP i Adobe Admin Console, kan du aktivere JIT-klargøring (klargøring lige til tiden) for at muliggøre øjeblikkelig produktadgang for brugere, der kommer fra godkendte apps uden licenser, der på forhånd er klargjort. Denne funktion er i øjeblikket kun gældende for Adobe Express.

Fordele ved at muliggøre JIT-klargøring

Skolefortegnelser kan ofte ændre sig. JIT-klargøring sparer dig værdifuld tid ved automatisk at klargøre produktadgang til brugere, der forsøger at få adgang til Adobe Express fra en godkendt distriktsportal eller LMS. Brugere fra organisationer, der har registreret deres e-maildomæner og har Adobe Express-brugsret, vil kunne få adgang til Adobe Express problemfrit ved at klikke på Adobe Express-ikonet fra deres distriktsportal eller LMS, også selvom den pågældende bruger ikke har en eksisterende brugsret.

Du behøver ikke at give produktadgang til hver studerende eller underviser, hvis følgende gøres:

1. SSO-konfigurationsprocessen i to trin er blevet fulgt.
  2. JIT er slået til i Adobe Admin Console.
  3. Brugere får adgang til Adobe Express-ikonet fra en godkendt IdP.

Distriktsportaler og LMS er godkendt til JIT-klargøring.

Følgende er de distriktsportaler og systemer til læringsstyring, der er godkendt til JIT-klargøring:
  1. Canvas
  2. Clever
  3. Classlink
Forsigtig:

For at sikre, at kun brugere fra din organisation får adgang til JIT-klargøringsmuligheden, skal du følge SSO-konfigurationsprocessen i to trin.

Aktivering af JIT-klargøring

Som it-administrator kan du aktivere eller deaktivere JIT-klargøringsmuligheden i Adobe Admin Console.

1. Log ind på Adobe Admin Console, og gå til Indstillinger > Identitet.

2. Vælg det relevante katalog, og klik på Indstillinger.

3. Aktivér eller deaktiver skifteren til Just-in-time brugerklargøring.

Bemærk:

Når JIT-klargøring deaktiveres, vil nye brugere i din organisation ikke kunne få adgang til Adobe Express, før du giver dem licenser manuelt ved hjælp af Adobe Admin Console.

Just-in-Time-klargøring

4. Klik på Gem.