Her kan du læse om, hvordan du overfører brugere, når du skifter fra et VIP-abonnement (Value Incentive Plan) til en direkte licensaftale med Adobe.com.

Dette dokument henvender sig til de organisationer og virksomheder, der skifter fra en Creative Cloud-licens, der er baseret på et VIP-abonnement (Value Incentive Plan), til en direkte licensaftale med Adobe.com. Licensaftalen giver mulighed for at købe teambaserede produkter direkte på Adobe.com.

Bemærk:

Hvis den licenstype, der bruges i din virksomhed, ændres, skal alle brugerne i virksomheden logge af deres Adobe-produkter eller -tjenester og derefter logge på igen med de samme logonoplysninger.

I Adobes computerbaserede programmer som Photoshop, Acrobat og Illustrator findes funktionerne til at logge af og på i menuen Hjælp. For at logge af og på Adobe.com-baserede tjenester skal du bruge ikonet i øverste højre hjørne.

For at sikre en problemfri overgang for slutbrugeren skal du tildele licenser i Adobe Admin Console, inden det nuværende VIP-abonnement udløber.

Grunde til at skifte fra et VIP-abonnement til en direkte licensaftale med Adobe.com

Det er muligt for eksisterende VIP-abonnenter at skifte til en direkte licensaftale med Adobe.com i løbet af den periode, man har til rådighed til fornyelse af den eksisterende VIP-kontrakt. Løsningen med en direkte Adobe.com-licens er velegnet til virksomheder, der foretrækker at betale for abonnementet månedligt med et firmakreditkort.

Et VIP-abonnement foretrækkes af virksomheder, der ønsker at benytte sig af Adobes mængderabatter. Men hvis du har et teambaseret abonnement med kun få pladser (under 10), er det mest fordelagtigt at indgå en direkte licensaftale med Adobe.com. Derved sparer du evt. omkostninger til forhandleren.

Migrering af brugere ved skift fra et VIP-abonnement til en direkte licensaftale med Adobe.com.

Følg nedenstående anvisninger til at flytte dine brugere fra et VIP-abonnement til en direkte licensaftale med Adobe.com så problemfrit som muligt:

1. Log ind på Admin Console, og find den organisationsenhed, hvor dine VIP-brugere hører til.

2. Åbn Brugere > Brugere.

3. Klik på  i øverste højre hjørne på siden Brugere, og vælg Eksportér brugerliste til CSV.

export-users-list

Bemærk:

Downloadproceduren afhænger af den browser, du bruger, og indstillingerne i browseren. Det vil blive vist i browseren, når overførslen er færdig.

4. Den CSV-fil, du har hentet, indeholder en oversigt over produkterne i virksomheden:

• Nickname: navnet på produktprofilen
    • Product: navnet på det produkt, profilen hører under
    • License Quota: antallet af brugere knyttet til profilen. Se Administration af kvoter for en profil.
    • Assigned: de brugere, der er knyttet til profilen
    • Admins: administratorer af profilen
  5. Kontakt din forhandler eller distributør for at opsige dit nuværende abonnement.

Hvis der er aktive pladser i VIP-abonnementet

Kontakt din forhandler eller distributør for at opsige dit nuværende VIP-abonnement.

Hvis der ikke er nogen aktive pladser i VIP-abonnementet

Den overordnede administrator af VIP-kontoen skal sende en mail med en opsigelse til bpvip@adobe.com.

6. Køb et nyt abonnement på Creative Cloud for Teams.

Bemærk:

Køb en direkte licensaftale med Adobe.com, når det gamle abonnementet skal fornys.

Afhængigt af det land, du bor i, kan du enten købe et abonnement gennem en forhandler eller direkte på Adobe.com eller Adobe Telesales.

7. Find den organisationsenhed, hvor dine VIP-brugere skal overføres til.

8. Klik på  i øverste højre hjørne på siden Brugere, og vælg Tilføj brugere med CSV.

9. Klik på Download CSV-skabelon i det vindue, der vises.

Tilføj VIP-brugerne fra den CSV-fil, du hentede under trin 3 ovenfor, til den nye CSV-fil.

Download

10. Klik på  i øverste højre hjørne, vælg Tilføj brugere vha. CSV, og upload den redigerede CSV-fil.

11. Upload den redigerede CSV-fil.

Du modtager en e-mailbekræftelse, når brugerne er blevet overført.