Adobes generelle brugsbetingelser: Timing og proces

Vi foretager ændringerne i brugsbetingelserne, så vi kan forbedre måderne dine brugere og din virksomhed kan gemme, administrere, sikre og samarbejde om kreative projekter i fremtiden. Du kan se en forhåndsvisning af den fulde version af de reviderede brugsbetingelser her. Vi gør det klart, at indhold, der er gemt i Creative Cloud for teams or enterprise-lagring, kan åbnes og kontrolleres af virksomheden (dvs. en organisation, såsom en virksomhed, en myndighed eller en uddannelsesinstitution), der leverer et teams- eller enterprise-abonnementet.

I månederne efter, at de opdaterede betingelser er trådt i kraft, planlægger vi at lancere et par produktændringer for at forbedre virksomhedens kontrol over indhold, mens vi øger fleksibiliteten i brug af Creative Cloud-lagring blandt dit team. Produktopdateringer kan indeholde nye funktioner i administratorkonsollen:

• Gør det lettere for virksomheder at inddrive aktiver, der er gemt i Creative Cloud for teams- og enterprise-lagring, når medarbejdere forlader organisationen.
  • Kombination af brugernes lagerkapacitet i samlet lagring til virksomheden.
  • Giver af et overblik over virksomhedens lagerforbrug for hver aktiv bruger.

Almindelige spørgsmål

De opdaterede betingelser træder i kraft 16. april 2020, og brugerne bliver bedt om at acceptere de opdaterede betingelser for fortsat at få adgang til Creative Cloud-apps og -tjenester.

Opdateringerne af brugsbetingelser gælder for alle brugere med en Adobe ID-konto, hvilket betyder:

• Alle brugere med et Creative Cloud for teams-abonnement
  • Nogle brugere med et Creative Cloud for enterprise-abonnement

Brugere, der kun har Federated eller Enterprise ID'er på Creative Cloud for enterprise ETLA- eller VIP-konti, er ekskluderet fra opdateringen af brugsbetingelser og behøver ikke at acceptere opdaterede betingelser.

Før de opdaterede betingelser accepteres den 16. april 2020, sender vi en e-mail til alle teams- og enterprise-brugere, der er berørt af ændringerne (inklusive administratorer). E-mails viser de vigtigste ændringer i brugsbetingelserne, der er relateret til Creative Cloud til teams eller opbevaring af virksomheder; og informere brugerne om, at de muligvis ønsker at flytte personlig indhold ud af Creative Cloud for teams- eller enterprise-lagring inden accept af de opdaterede betingelser, med instruktioner om, hvordan man gør det.

Da du er administrator, vil vi sikre, at du har den fulde kontekst for de kommende ændringer, så du effektivt kan svare på spørgsmål eller bekymringer fra dine brugere. Vi foreslår også, at du proaktivt fortæller dit team hvor vigtigt det er at acceptere de opdaterede betingelser.

Når de opdaterede betingelser træder i kraft 16. april 2020, bliver administratorer også bedt om at acceptere de opdaterede betingelser.

Hvis brugere er bekymrede kan de permanent slette personligt indhold fra Creative Cloud for teams- eller enterprise-lagring? Her er nogle ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide. I det usandsynlige tilfælde, at det meste af deres indhold er personligt, og at de ikke ønsker at flytte det ud, kan de ændre deres e-mailadresse (ved hjælp af en personlig en) tilknyttet deres Adobe-konto og anmode om, at du, administratoren, tillader at de kan bruge en anden forretnings-e-mailadresse. I dette tilfælde er det vigtigt at vide, at alt deres indhold forbliver på deres personlige konto, hvor de muligvis ikke har et personligt Creative Cloud-abonnement. Den nye virksomhedskonto tildeles igen uden noget af deres nuværende indhold.