Adobes generelle brugsbetingelser opdateres

Vi arbejder på at forbedre den måde, du og din virksomhed kan gemme, administrere og samarbejde sikkert om kreative projekter i fremtiden. For at udføre disse forbedringer gør vi det klart i vores brugsbetingelser, at indhold, der er gemt i Creative Cloud og Document Cloud for teams eller enterprise, kan åbnes og kontrolleres af virksomheden (dvs. en organisation, såsom en virksomhed, en myndighed eller en uddannelsesinstitution), der leverer teams- eller enterprise-abonnementet.

Det indhold, du har gemt i Creative Cloud eller Document Cloud for teams eller enterprise, er kun tilgængeligt for dit abonnements administrator. Det vil ikke være tilgængeligt for andre på dit team, medmindre du deler det med dem.

De opdaterede almindelige brugsbetingelser (Betingelser) træder i kraft 16. april 2020. Du skal acceptere de opdaterede betingelser for at fortsætte med at få adgang til dine Creative Cloud eller Document Cloud-apps og -tjenester. Du kan læse den fulde version af de reviderede brugsbetingelser her: https://www.adobe.com/dk/legal/terms.html.

Hvad er Adobe Creative Cloud-lagring?

Adobe cloud-lagring betyder følgende placeringer på Creative Cloud og Document Cloud:

Creative Cloud

Document Cloud

Bemærk:

Opdateringerne til brugsbetingelserne gælder ikke for Creative Cloud og Document Cloud-indhold, der er gemt uden for Adobes online lagring, f.eks. På en harddisk, i et netværkslager eller i andre cloud-lagringstjenester.

Hvordan accepterer jeg de opdaterede brugsbetingelser?

Når de opdaterede betingelser er tilgængelige, bliver du bedt om at gennemgå og acceptere dem via et pop op-vindue i din Adobe-app eller -tjeneste. Du skal acceptere de opdaterede betingelser for at fortsætte med at få adgang til dine Adobe-apps og -tjenester.

Hvordan flytter jeg personligt indhold ud af et Creative Cloud and Document Cloud for teams og enterprise lagring?

Hvis du ønsker at flytte personligt indhold ud af den Creative Cloud and Document Cloud for teams- eller enterprise -lagring, der leveres gennem din virksomhed, kan du gemme det på en lokal lagerenhed, på en personlig Adobe-konto (registreret under en anden e-mailadresse) eller i andre cloud-lagringstjenester, som du bruger til personligt indhold. Indtil dit personlige indhold er flyttet ud, kan administratoren af din Adobe-konto muligvis få adgang til og kontrollere det i Creative Cloud and Document Cloud for teams and enterprise lagring.

Her er anvisninger til, hvordan du flytter indhold fra Creative Cloud and Document Cloud-lagringsplaceringer:

Behance

Du kan ændre e-mailadressen på din konto til en personlig e-mailadresse. Se: https://help.behance.net/hc/en-us/articles/204484914-Guide-Change-Or-Update-Your-Adobe-ID

Portfolio

Du kan ændre e-mailadressen på din konto til en personlig e-mailadresse. Se: https://help.myportfolio.com/hc/en-us/articles/221292947-Change-or-update-your-Adobe-ID

Creative Cloud-filer

Du kan blot flytte filerne fra mappen Creative Cloud-filer på din computer til en alternativ placering. Se: https://helpx.adobe.com/dk/creative-cloud/help/sync-creative-cloud-files.html

Cloud-dokumenter

Du kan downloade dine cloud-dokumenter fra Creative Cloud. (https://assets.adobe.com/cloud-documents)

Du kan også oprette cloud-dokumenter offline (https://helpx.adobe.com/dk/creative-cloud/help/cloud-documents-work-offline.html) og derefter gøre et eller begge af følgende:

• Gem dem på en personlig lagerplacering uden for Creative Cloud.

• Upload dem til din personlige Creative Cloud-konto.

Creative Cloud Libraries

Hvis du har en personlig Creative Cloud-konto (f.eks. et Creative Cloud for individuals-abonnement), kan du dele biblioteker med denne konto og oprette en kopi.

Alternativt kan du eksportere Creative Cloud Libraries (https://helpx.adobe.com/dk/creative-cloud/help/share.html#exportandimportlibraries) og derefter importere dem igen (https://helpx.adobe.com/dk/creative-cloud/help/share.html#exportandimportlibraries) til en personlig Creative Cloud-konto.

Lightroom Photos

Du kan downloade dine personlige fotografier fra Lightroom og gemme dem på alternative placeringer efter eget valg. Når du har sikkerhedskopieret dem, skal du fjerne dem fra Lightroom.

Lightroom Downloader-appen: https://helpx.adobe.com/dk/lightroom-cc/kb/download-lightroom-photos.html.

Backupkatalog fra Lightroom Classic: https://helpx.adobe.com/dk/lightroom-classic/help/back-catalog.html.

Document Cloud

Du kan downloade og gemme dine personlige dokumenter på alternative placeringer efter eget valg.

Administration af filer i Document Cloud: https://helpx.adobe.com/dk/document-cloud/help/files.html.

Download af underskrevne dokumenter fra Adobe Sign: https://helpx.adobe.com/dk/sign/using/manage-documents-sent-for-signature.html#Download.

Adobe Stock

Du kan downloade dine Adobe Stock-aktiver fra din personlige licenshistorie. Du kan læse mere i denne Adobe Stock-artikel (https://helpx.adobe.com/dk/stock/help/business-profiles-adobe-stock.html).

Adobe Spark

Adobe Spark (https://spark.adobe.com/) er kun tilgængeligt online, når der er forbindelse til internettet, så det er ikke muligt at beholde kildefiler offline, men du kan downloade Spark Post- og Spark Video-outputfiler.

Du kan også invitere dig selv som en samarbejdspartner ved hjælp af din personlige e-mailadresse (https://adobespark.zendesk.com/hc/en-us/articles/360025186174-How-do-I-collaborate-on-Spark-projects-) og kopiere projektet, før du fjerner det fra din officielle konto. Du bliver nødt til at genudgive kreationer og generere nye link.

Hvordan kan jeg flytte indhold på tværs af Creative Cloud-konti, der er registreret under forskellige e-mailadresser?

Hvis du ønsker at flytte dit personlige indhold fra Creative Cloud for teams- eller enterprise-lagring til en personlig Creative Cloud-konto (registreret under en anden e-mailadresse) – såsom et personligt Creative Cloud-abonnement, du har købt, eller et omkostningsfrit Creative Cloud-medlemskab, du er tilmeldt.

1. Log ind på din af Creative Cloud for teams- eller enterprise-konto

2. Eksportér aktiver fra din teams- eller enterprise-konto ved hjælp af anvisningerne ovenfor (baseret på type af lagerplacering).

3.  Log ud og log ind på din personlige Creative Cloud-konto for at importere aktiverne der.

Almindelige spørgsmål

Vi foretager ændringerne, så vi kan forbedre måderne du og din virksomhed kan gemme, administrere, sikre og samarbejde om kreative projekter i fremtiden. For at gøre disse ændringer mulige gør vi det klart i vores brugsbetingelser, at indhold, der er gemt i Creative Cloud eller Document cloud for teams eller enterprise, kan åbnes eller kontrolleres af den virksomhed eller institution, der leverer abonnementet.

Hvis du er bekymret for, at dit indhold, der er gemt i Creative Cloud for teams- eller enterprise-lagring, kan åbnes og kontrolleres af virksomheden, der leverer dit abonnement, har du de to følgende muligheder:

• Du kan flytte alt dit personlige indhold fra Creative Cloud for teams- eller enterprise-lagring som beskrevet ovenfor; eller
  • Hvis du i øjeblikket har en personlig e-mail tilknyttet din Creative Cloud for teams- eller enterprise-konto, kan du bede dit hold eller virksomhedsadministrator om at tildele abonnementet igen til dit arbejdes e-mailadresse. Ved at gøre dette, vil din nuværende (personlige) e-mailadresse som standard være knyttet til et gratis Creative Cloud-abonnement (https://helpx.adobe.com/dk/creative-cloud/help/benefits-creative-cloud-free-membership.html) eller til et betalt personligt abonnement (hvis du har et), og indholdet forbliver på din personlige konto

Ja. Du kan permanent slette personligt indhold fra Creative Cloud and Document Cloud for teams- eller enterprise-lagring når du har accepteret de opdaterede betingelser. Indtil da kan den virksomhed eller institution, der gav dig licensen, muligvis få adgang til og kontrol over dette indhold.

Ja. Du kan permanent slette personligt indhold fra Creative Cloud for teams- eller enterprise-lagring (https://helpx.adobe.com/dk/creative-cloud/help/delete-files-permanently.html). Du kan også permanent slette personligt indhold fra Document Cloud for teams- eller enterprise-lagring (https://helpx.adobe.com/dk/creative-cloud/help/delete-files-permanently.html#permanently-delete-dc-files).

Hvis dit abonnement inkluderer Adobe Fonts, vil de fortsætte med at fungere som forventet, uanset placeringen af dit indhold, der bruger Adobe Fonts. Så hvis du har et abonnement til Creative Cloud-apps og -tjenester, enten gennem din virksomhed eller gennem en personlig konto, vil Adobe Fonts opføre sig som forventet.

Juridiske meddelelser: https://helpx.adobe.com/dk/legal/legal-notices.html

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger: https://www.adobe.com/dk/privacy.html