MENA-udgaver (mellemøstlige og nordafrikanske sprog) af Creative Cloud-software vises muligvis ikke på din Creative Cloud-programliste på grund af sprogindstillingerne i din app. Du kan få adgang til MENA-udgaver af InDesign eller Illustrator ved midlertidigt at skift sproget i Creative Cloud-klientappen til enten hebraisk eller arabisk. Sådan gør du:

1. Klik på Creative Cloud-ikonet på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS) for at åbne Creative Cloud-klientappen, og kontrollér, at du er logget på. Hvis du ikke kan se ikonet, skal du starte appen på følgende måde:

• Windows: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS:Vælg  > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
  2. Klik på ikonet med de tre lodrette prikker () i øverste højre hjørne, og vælg derefter Indstillinger.

preferences_CC_1
  3. Vælg Creative Cloud > Apps.

4. På appens sprogliste skal du vælge enten arabisk eller hebraisk:

• Engelsk arabisk -
    • Engelsk hebraisk -
  5. Hvis du vil lukke dialogboksen Præferencer, skal du klikke på pilen til venstre for Præferencer ().

6. I Creative Cloud-klientappen skal du klikke på Apps for at se en liste over tilgængelig software.

7. Fra listen over tilgængelig software installerer du InDesign CC eller Illustrator CC ved at klikke på knappen Installer.