Denne artikel omhandler kendte kompatibilitetsproblemer i forbindelse med brug af InDesign CC på macOS 10.14 (Mojave).

Valg af det mørke tema ændrer ikke hele brugergrænsefladen

Når du aktiverer det mørke tema på macOS ved hjælp af Systemindstillinger > Generelt, anvendes temaet ikke i følgende InDesign Fil-menudialoger, der udfører input- og outputoperationer. I stedet vises disse dialoger i det lyse tema.

• Åbn
  • Eksport
  • Gem
  • Gem som
  • Placer

GPU Sniffer-appen placeres separat i Dock

Når du starter InDesign, så er GPU Sniffer placeret i Dock sammen med InDesign. macOS betragter den som et individuelt program og viser et separat ikon for den i Dock.

Følg i stedet nedenstående trin:

1. Gå til System Preferences (Systemindstillinger) > Dock.
  2. Fravælg vis seneste programmer i Dock i afkrydsningsfeltet.