InDesign CC (2017) – systemkrav og sprogversioner

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort; understøtter HiDPI-display
  • Hvis du vil bruge det nye Touch-arbejdsrum i InDesign, skal du have en tablet/monitor med berøringsskærm, som kører Windows 8 eller derover (f.eks. Microsoft Surface Pro 3) med en skærmopløsning på 2.160 x 1.440 eller derover
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til nødvendig softwareaktivering validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.10, v10.11 eller v10.12
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,5 GB tilgængelig harddiskplads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort; understøtter Retina-display
  • Valgfrit: Hvis du vil udnytte GPU'ens ydeevne, skal din Mac have mindst 1.024 MB VRAM (2 GB anbefales), og computeren skal understøtte OpenGL version 4.0 eller nyere.
    • Understøttede maskiner
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          Mac Pro tilsluttet en HiDPI-skærm
          Mac mini tilsluttet en HiDPI-skærm
    • Hvis du vil kontrollere VRAM-værdien, skal du vælge Mac > Om denne Mac (Grafikoplysninger).
    • Du kan finde ud af, om din computer understøtter det krævede OpenGL (4.0 eller nyere), i dette Apple Support-dokument.
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til nødvendig softwareaktivering validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester. *

* BEMÆRKNING TIL BRUGERNE! Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobe-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13, og kræver samtykke til yderligere vilkår for brug og Adobes politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Tilgængelige sprog

InDesign CC er tilgængelig på følgende sprog:

Dansk

Deutsch

Engelsk

Español

Français

Français*

Hebraisk*

Ungarsk

Italiano

Nederlands

Norsk

Polsk

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Tyrkisk

Ukrainsk

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade også på nordafrikansk fransk (Francais*) version med fuld højre mod venstre-sprog understøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.

InDesign CC (2015) – systemkrav og sprogversioner

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort; understøtter HiDPI-display
  • Hvis du vil bruge det nye Touch-arbejdsrum i InDesign, skal du have en tablet/monitor med berøringsskærm, som kører Windows 8 eller derover (f.eks. Microsoft Surface Pro 3) med en skærmopløsning på 2.160 x 1.440 eller derover
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til nødvendig softwareaktivering validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.9, v10.10 eller v10.11
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,5 GB tilgængelig harddiskplads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort; understøtter Retina-display
  • Valgfrit: Hvis du vil udnytte GPU'ens ydeevne, skal din Mac have mindst 1.024 MB VRAM (2 GB anbefales), og computeren skal understøtte OpenGL version 4.0 eller nyere.
    • Understøttede maskiner
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          Mac Pro tilsluttet en HiDPI-skærm
          Mac mini tilsluttet en HiDPI-skærm
    • Sådan kontrollerer du VRAM-værdien:
      Mac 10.9: Vælg Mac > Om denne Mac > Flere oplysninger (Grafikoplysninger).
      Mac 10.10, 10.11: Vælg Mac > Om denne Mac (Grafikoplysninger).
    • Du kan finde ud af, om din computer understøtter det krævede OpenGL (4.0 eller nyere), i dette Apple Support-dokument.
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til nødvendig softwareaktivering validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester. *

* BEMÆRKNING TIL BRUGERNE! Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobe-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13, og kræver samtykke til yderligere vilkår for brug og Adobes politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Tilgængelige sprog

InDesign CC er tilgængelig på følgende sprog:

Dansk

Deutsch

Engelsk

Español

Français

Français*

Hebraisk*

Ungarsk

Italiano

Nederlands

Norsk

Polsk

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Tyrkisk

Ukrainsk

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade også på nordafrikansk fransk (Francais*) version med fuld højre mod venstre-sprog understøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.

InDesign CC (2014) – systemkrav og sprogversioner

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort; understøtter HiDPI-display
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til nødvendig softwareaktivering validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.7, v10.8, v10.9 eller v10.10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB tilgængelig harddiskplads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort; understøtter Retina-display
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til nødvendig softwareaktivering validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Systemkrav til InDesign CC

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 eller Windows 8 eller Windows 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige softwareaktivering, validering af medlemskab og adgang til onlinetjenester.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7, v10.8 eller v10.9
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB tilgængelig harddiskplads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort. Understøtter Retina-skærm.
  • Adobe Flash Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige softwareaktivering, validering af medlemskab og adgang til onlinetjenester.*

* Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobes online tjenester, inklusive Adobe Creative Cloud™, er kun tilgængelige for brugere, der er mindst 13 år gamle, og kræver samtykke til yderligere vilkår og Adobes online politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og online-tjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Systemkrav til InDesign CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- og CS6-programmer understøtter også Windows 8 og Windows 8.1. Se CS6 Ofte stillede spørgsmål for at få flere oplysninger om understøttelse af Windows 8.*
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1,6 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit grafikadapter
  • Dvd-rom-drev
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Nogle 3D-funktioner i Adobe Bridge kræver en DirectX 9-kompatibelt grafikadapter med mindst 64 MB VRAM
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Få mere at vide om understøttelse af Windows

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5, CS5.5 og CS6 understøtter Mac OS X v10.8 eller v10.9, når de er installeret på Intel-baserede systemer.**
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 2,6 GB tilgængelig harddiskplads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit grafikadapter
  • Dvd-rom-drev
  • Adobe Flash Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Online Services er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes online politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller ophøre uden varsel. Yderligere gebyrer eller abonnementsbetaling kan forekomme.

** Få mere at vide om understøttelse af Mac OS X Mavericks.

Systemkrav til InDesign CS5.5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 anbefales), Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1 eller Windows 7
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1,6 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Dvd-rom-drev
  • Adobe Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Kræver bredbåndsinternetforbindelse til online-tjenester og til at validere Subscription Edition (hvis relevant) på en løbende basis*

Mac OS

• Multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.5.8 eller v10.6
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 2,6 GB tilgængelig harddiskplads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Dvd-rom-drev
  • Adobe Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Kræver bredbåndsinternetforbindelse til online-tjenester og til at validere Subscription Edition (hvis relevant) på en løbende basis*

* Adobes onlinetjenester, herunder Adobe CS Live Services, er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver en aftale om yderligere vilkår og Adobes online politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller ophøre uden varsel. Yderligere gebyrer eller abonnementsbetaling kan forekomme.

Systemkrav til InDesign CS5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 anbefales), Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1 eller Windows 7
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1,6 GB ledig plads på harddisken til installation, yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Dvd-rom-drev
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.5.7 eller v10.6
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plads på harddisken, yderligere ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Dvd-rom-drev
  • Adobe Flash Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

*Med dette produkt kan du udvide funktionaliteten ved at anvende bestemte funktioner, der hostes online, herunder CS Live online ("online-tjenester"), det forudsætter dog, at du har en hurtig internetforbindelse. Onlinetjenesterne og visse funktioner er ikke tilgængelig i alle lande, på alle sprog eller i alle valutaer og kan ophøre helt eller delvist uden varsel. Brugen af disse onlinetjenester er underlagt særlige betingelser samt politik om beskyttelse af personlige oplysninger online. Adgang til tjenester kræver sommetider brugerregistrering. Nogle online-tjenester, herunder tjenester der oprindeligt tilbydes gratis, kan være underlagt ekstra gebyrer og kræver et separat abonnement. Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller gerne vil læse de gældende betingelser og politik til beskyttelse af personlige oplysninger online, kan du besøge www.adobe.com/dk.

Systemkrav til InDesign CS4

Windows

• 1,5 Hz eller hurtigere processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 anbefales) eller Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1 (certificeret til 32-bit Windows XP eller Windows Vista)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,8 GB ledig diskplads til installation, der kræves yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på Flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Dvd-rom-drev
  • QuickTime 7-softwaren kræves til multimediefunktioner
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

Kompatibilitet med Windows 7

Mac OS

• PowerPC® G5 eller multicore Intel®-processor
  • Mac OS X version 10.4.11–10.5.4
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,6 GB ledig plads på harddisken, ekstra ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på en udgave, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 16-bit videokort
  • Dvd-rom-drev
  • QuickTime 7-softwaren kræves til multimediefunktioner
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

Kompatibilitet med Snow Leopard

*Med dette produkt kan du udvide funktionaliteten ved at anvende bestemte funktioner, der hostes online, herunder CS Live online (“online-tjenester”), det forudsætter dog, at du har en hurtig internetforbindelse. Onlinetjenesterne og visse funktioner er ikke tilgængelig i alle lande, på alle sprog eller i alle valutaer og kan ophøre helt eller delvist uden varsel. Brugen af disse onlinetjenester er underlagt særlige betingelser samt politik om beskyttelse af personlige oplysninger online. Adgang til tjenester kræver sommetider brugerregistrering. Nogle online-tjenester, herunder tjenester der oprindeligt tilbydes gratis, kan være underlagt ekstra gebyrer og kræver et separat abonnement. Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller gerne vil læse de gældende betingelser og politik til beskyttelse af personlige oplysninger online, kan du besøge www.adobe.com/dk.

Systemkrav til InDesign CS3

Windows

• Intel Pentium 4, Intel Centrino, Intel Xeon eller Intel Core Duo (eller kompatibel) processor
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 2 eller Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise (certificeret support til 32-bit udgaver)
  • 256 MB RAM (512 MB anbefales) til Windows XP; 512 MB (1 GB anbefales) til Windows Vista
  • 1,8 GB ledig diskplads (kræver yderligere ledig plads under installation)
  • 1.024 x 768 monitoropløsning med 16-bit videokort
  • Dvd-rom-drev
  • QuickTime 7-softwaren kræves til multimediefunktioner
  • Internet- eller telefonforbindelse er nødvendig for produktaktivering
  • Der kræves bredbåndsforbindelse til Adobe Stock Photos* og andre tjenester

Mac OS

• PowerPC G4 eller G5 eller multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.4.810.5 (Leopard)
  • 256 MB RAM (512 MB anbefales) til PowerPC-baseret system; 512 MB (1 GB anbefales) til Intel-baseret system
  • 1,6 GB ledig diskplads (kræver yderligere ledig plads under installation)
  • 1.024 x 768 monitoropløsning med 16-bit videokort
  • Dvd-rom-drev
  • QuickTime 7-softwaren kræves til multimediefunktioner
  • Internet- eller telefonforbindelse er nødvendig for produktaktivering
  • Der kræves bredbåndsforbindelse til Adobe Stock Photos* og andre tjenester

*Online tjenester, herunder, men ikke begrænset til, Adobe Stock Photos og Adobe Connect er muligvis ikke tilgængelige i alle lande, på alle sprog og i alle valutaer. Tilgængeligheden af tjenesterne kan ændres. Brugen af online tjenester er underlagt vilkår og betingelser i en separat aftale og kan pålægges ekstra gebyrer.