Systemkrav til InDesign

Din computer skal som minimum opfylde de tekniske specifikationer, der er beskrevet nedenfor, for at køre og anvende InDesign.

Gælder for:

Version fra juni 2021 (16.3).

Systemkrav til tidligere versioner:

Windows

Processor

Multicore Intel-processor (med understøttelse af 64-bit) eller AMD Athlon® 64-processor

Operativsystem

Windows 10 (64-bit)

Understøttet på Windows 10 version 1607, 1809, 1903, 1909, 2004.

RAM

Minimum 4 GB RAM (16 GB anbefales)

Plads på harddisk

• 3,6 GB tilgængelig plads på harddisken til installation
  • Der kræves yderligere ledig plads under installationen (der kan ikke installeres på flytbare flash-enheder)
  • SSD anbefales

Skærmopløsning

Skærm på 1024 x 768 (1920 X 1080 anbefales), understøttelse af HiDPI-skærm

Bemærk: Hvis du vil bruge det nye Touch-arbejdsrum i InDesign, skal du have en tablet/monitor med berøringsskærm, som kører Windows 10 eller derover (f.eks. Microsoft Surface Pro 3) med en skærmopløsning på 2160 x 1440 eller derover

Understøttet videoadapter

Videokort – 32-bit videokort

Internettet

Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester. †

macOS

Processor

Multicore Intel-processor eller Apple silicon/M1

Operativsystem

macOS version 11 (Big Sur), macOS version 10.15 (Catalina) og macOS version 10.14 (Mojave)

RAM

Minimum 4 GB RAM (16 GB anbefales)

Plads på harddisk

• 4,5 GB tilgængelig plads på harddisken til installation
  • Der kræves yderligere ledig plads under installationen (der kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-enheder)

Skærmopløsning

Skærm på 1024 x 768 (1920 x 1080 anbefales), understøttelse af Retina-skærm

Understøttet videoadapter

Videokort – 32-bit videokort

Internettet

Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.†

Metal GPU

Hvis du vil udnytte GPU'ens ydeevne, skal din Mac have mindst 1024 MB VRAM (2 GB anbefales), og computeren skal understøtte Metal eller som minimum OpenGL version 4.0 eller nyere.

Metal GPU-funktionen understøttes på:

• iMac 4K
  • iMac 5K
  • MacBook Pro Retina
  • Mac Pro tilknyttet en HiDPI-skærm
  • Mac mini tilknyttet en HiDPI-skærm

Hvis du vil kontrollere VRAM-værdien, skal du vælge Mac Om denne Mac (Grafikoplysninger)

Du kan finde ud af, om din computer understøtter det krævede OpenGL (4.0 eller nyere), i dette Apple Support-dokument.

† BEMÆRKNING TIL BRUGERNE! Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan muligvis integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobe-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13, og kræver samtykke til yderligere vilkår for brug og Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Sprogversioner til rådighed for InDesign

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

Hebrew*

Hungarian

Italiano

Nederlands

Norwegian

Polish

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Turkish

Ukrainian

čeština

Русский

عربي**

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

** Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade også på nordafrikansk fransk (Français*) version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk grænseflade.