Din computer skal opfylde de minimale tekniske specifikationer beskrevet nedenfor for at køre og anvende InDesign CC.

Gælder for:

Oktober 2018 (14.0)-version

Systemkrav til tidligere versioner:

Den nyeste version af Creative Cloud-apps understøtter ikke nogle ældre versioner af Windows og Mac. Få mere at vide.

Mindste systemkrav til InDesign CC

Windows

Mindstekrav
Processor Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
Operativsystem Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 eller Windows 10*
RAM

4 GB RAM (16 GB anbefales)

Plads på harddisk 3,6 GB tilgængelig plads på harddisken til installation. Der kræves yderligere ledig plads under installationen (kan ikke installeres på flytbare flashenheder); SSD anbefales
Skærmopløsning

Skærm på 1024 x 768 (1920 X 1080 anbefales), understøttelse af HiDPI-skærm

Bemærk: Hvis du vil bruge det nye Touch-arbejdsrum i InDesign, skal du have en tablet/monitor med berøringsskærm, som kører Windows 10 eller derover (f.eks. Microsoft Surface Pro 3) med en skærmopløsning på 2160 x 1440 eller derover

Videokort 32-bit-videokort
Internettet

Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.†

Andet Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer

* Ikke understøttet på Windows 10 version 1507, 1511 og 1607.

macOS

Mindstekrav

Processor

Multicore Intel-processor

Operativsystem

macOS version 10.13 (High Sierra) eller macOS version 10.12 (Sierra)

RAM

4 GB RAM (16 GB anbefales)

Plads på harddisk

3.5 GB tilgængelig harddiskplads til installation; kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)

Skærmopløsning

Skærm på 1024 x 768 (1920 x 1080 anbefales), understøttelse af Retina-skærm

Videokort

32-bit-videokort

GPU Hvis du vil udnytte GPU'ens ydeevne, skal din Mac have mindst 1024 MB VRAM (2 GB anbefales), og computeren skal understøtte OpenGL version 4.0 eller nyere.
  • Understøttede maskiner
        iMac 4K
        iMac 5K
        MacBook Pro Retina
        Mac Pro tilsluttet en HiDPI-skærm
        Mac mini tilsluttet en HiDPI-skærm
  • Hvis du vil kontrollere VRAM-værdien, skal du vælge Mac Om denne Mac (Grafikoplysninger)
  • Du kan finde ud af, om din computer understøtter det krævede OpenGL (4.0 eller nyere), i dette Apple Support-dokument.
Internettet

Internetforbindelse og registrering kræves til påkrævet softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.†

Andet Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer

† BEMÆRKNING TIL BRUGERNE! Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan muligvis integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobe-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13, og kræver samtykke til yderligere vilkår for brug og Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Sprogversioner til rådighed for InDesign CC

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

Hebrew*

Hungarian

Italiano

Nederlands

Norwegian

Polish

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Turkish

Ukrainian

čeština

Русский

عربي**

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

** Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade også på nordafrikansk fransk (Français*) version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk grænseflade.