Systemkrav til InDesign CC (2017)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort; understøtter HiDPI-display
  • Hvis du vil bruge det nye Touch-arbejdsrum i InDesign, skal du have en tablet/monitor med berøringsskærm, som kører Windows 8 eller derover (f.eks. Microsoft Surface Pro 3) med en skærmopløsning på 2.160 x 1.440 eller derover
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til nødvendig softwareaktivering validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

macOS

• Multicore Intel-processor
  • macOS 10.10, 10.11 eller 10.12
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,5 GB tilgængelig harddiskplads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort; understøtter Retina-display
  • Valgfrit: Hvis du vil udnytte GPU'ens ydeevne, skal din Mac have mindst 1.024 MB VRAM (2 GB anbefales), og computeren skal understøtte OpenGL version 4.0 eller nyere.
    • Understøttede maskiner
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          Mac Pro tilsluttet en HiDPI-skærm
          Mac mini tilsluttet en HiDPI-skærm
    • Hvis du vil kontrollere VRAM-værdien, skal du vælge Mac > Om denne Mac (Grafikoplysninger).
    • Du kan finde ud af, om din computer understøtter det krævede OpenGL (4.0 eller nyere), i dette Apple Support-dokument.
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til nødvendig softwareaktivering validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester. *

* BEMÆRKNING TIL BRUGERNE! Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobe-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13, og kræver samtykke til yderligere vilkår for brug og Adobes politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Tilgængelige sprog

InDesign CC er tilgængelig på følgende sprog:

Dansk

Deutsch

Engelsk

Español

Français

Français*

Hebraisk*

Ungarsk

Italiano

Nederlands

Norsk

Polsk

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Tyrkisk

Ukrainsk

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade også på nordafrikansk fransk (Francais*) version med fuld højre mod venstre-sprog understøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.

Systemkrav til InDesign CC (2015)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort; understøtter HiDPI-display
  • Hvis du vil bruge det nye Touch-arbejdsrum i InDesign, skal du have en tablet/monitor med berøringsskærm, som kører Windows 8 eller derover (f.eks. Microsoft Surface Pro 3) med en skærmopløsning på 2.160 x 1.440 eller derover
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til nødvendig softwareaktivering validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.9, v10.10 eller v10.11
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,5 GB tilgængelig harddiskplads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort; understøtter Retina-display
  • Valgfrit: Hvis du vil udnytte GPU'ens ydeevne, skal din Mac have mindst 1.024 MB VRAM (2 GB anbefales), og computeren skal understøtte OpenGL version 4.0 eller nyere.
    • Understøttede maskiner
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          Mac Pro tilsluttet en HiDPI-skærm
          Mac mini tilsluttet en HiDPI-skærm
    • Sådan kontrollerer du VRAM-værdien:
      Mac 10.9: Vælg Mac > Om denne Mac > Flere oplysninger (Grafikoplysninger).
      Mac 10.10, 10.11: Vælg Mac > Om denne Mac (Grafikoplysninger).
    • Du kan finde ud af, om din computer understøtter det krævede OpenGL (4.0 eller nyere), i dette Apple Support-dokument.
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til nødvendig softwareaktivering validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester. *

* BEMÆRKNING TIL BRUGERNE! Internetforbindelse, Adobe ID og accept af licensaftalen er påkrævet for at kunne aktivere og bruge dette produkt. Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobe-tjenester er kun tilgængelige for brugere, der er fyldt 13, og kræver samtykke til yderligere vilkår for brug og Adobes politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Programmer og tjenester er måske ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.

Tilgængelige sprog

InDesign CC er tilgængelig på følgende sprog:

Dansk

Deutsch

Engelsk

Español

Français

Français*

Hebraisk*

Ungarsk

Italiano

Nederlands

Norsk

Polsk

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Tyrkisk

Ukrainsk

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisk og hebraisk understøttes i den mellemøstlige version med fuld højre mod venstre-sprogunderstøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en engelsk grænseflade også på nordafrikansk fransk (Francais*) version med fuld højre mod venstre-sprog understøttelse, arabiske/hebraiske funktioner og en fransk brugerflade.

Systemkrav til InDesign CC (2014)

Windows

• Intel Pentium 4- eller AMD Athlon 64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort; understøtter HiDPI-display
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til nødvendig softwareaktivering validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.7, v10.8, v10.9 eller v10.10
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB tilgængelig harddiskplads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 display (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort; understøtter Retina-display
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til nødvendig softwareaktivering validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.*

Systemkrav til InDesign CC

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 eller Windows 8 eller Windows 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige softwareaktivering, validering af medlemskab og adgang til onlinetjenester.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7, v10.8 eller v10.9
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2,6 GB tilgængelig harddiskplads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1.024 x 768 skærm (1.280 x 800 anbefales) med 32-bit videokort. Understøtter Retina-skærm.
  • Adobe Flash Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Internetforbindelse og registrering kræves til den nødvendige softwareaktivering, validering af medlemskab og adgang til onlinetjenester.*

* Dette produkt kan måske integreres med eller give adgang til visse af Adobes eller tredjeparters onlineværtstjenester. Adobes online tjenester, inklusive Adobe Creative Cloud™, er kun tilgængelige for brugere, der er mindst 13 år gamle, og kræver samtykke til yderligere vilkår og Adobes online politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Programmerne og online-tjenesterne er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller ophøre uden varsel. Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer eller abonnementsafgifter.