Se nyhederne i den seneste version af InDesign.

De bedste nye funktioner

November 2019-version (version 15.0)

SVG-import

Understøttelse af import af SVG-filer i InDesign.

Spaltestreger

Understøttelse af spaltestreger i en tekstramme med flere spalter.

Omvendt stavekontrol

Omvendt stavekontrol

Angiv den retning eller rækkefølge, hvormed InDesign scanner teksten i dit dokument for stavefejl.

Find lignende billeder

Find lignende billeder

Få direkte adgang til grafikaktiver svarende til dem, der er placeret i dit dokument.

Understøttelse af sydøstasiatiske sprog

Flere sprog

Understøttelse af fem nye sydøstasiatiske skriftarter.

Variable skrifttyper

Variable skrifttyper

Understøttelse af variable skrifttyper.

Adobe Asset Link

Adobe Asset-sammenkædning

(Gælder for Enterprise-brugere)

Få direkte adgang til og rediger indhold, der er gemt i AEM Assets, uden at forlade InDesign.

Startskærm

Onboardingressourcer i appen

Nye selvbetjeningsressourcer er tilgængelige i InDesign for at hjælpe dig med at komme i gang.

De bedste forbedringer og andre ændringer

November 2019-version (version 15.0)

Datafletning

Datafletning

Har en forbedret brugeroplevelse.

Ophør af Flash Player

Fjernelse af Flash-formater

Når Flash Player når slutningen af sin levetid, fjerner InDesign understøttelsen af filer i Flash-format.

v1artboard_1_copy14

Understøttelse af fejlfinding i app

Understøttelse af direkte fejlfinding, hvis der opstår problemer, når du åbner eller gemmer filer.

Produktstabilitet

Stabilitet og ydeevne

Bedre produktstabilitet, programydeevne og brugeroplevelse.

Tidligere version af InDesign