Åbning af InDesign-dokumenter i tidligere versioner

På grund af den måde, InDesign-dokumenter er opbygget på, er det ikke muligt at åbne dem direkte i tidligere versioner af InDesign, InCopy eller InDesign Server. For eksempel kan et dokument, der blev oprettet i InDesign 2015, ikke åbnes direkte i InDesign 2014 eller CS6.

I stedet for at åbne dokumentet direkte, kan du bruge en af de to måder beskrevet nedenfor til at åbne dokumenter, som blev oprettet i en nyere version af InDesign:

1) Kunder, der har CS6-versionen (8.1.0) eller nyere, og som har adgang til Creative Cloud-tjenester, kan bruge tjenesten Simple Saveback, som vil gøre det muligt for dem at åbne dokumenter oprettet i en nyere version af InDesign. Du kan læse mere om denne funktion her:

https://helpx.adobe.com/dk/indesign/using/whats-new-2014.html#main-pars_header_27

http://indesignsecrets.com/cs6-update-opening-newer-cc-files.php

2) Dokumentforfatteren kan gemme dokumentet i IDML-format, som brugeren med en ældre version så kan åbne. Du kan læse mere her:

https://helpx.adobe.com/dk/indesign/kb/save-indesign-files-previous-versions.html

Bemærk: Indhold, der er oprettet ved hjælp af funktioner,
som er specifikke for en bestemt version af InDesign, vil muligvis blive ændret eller mangle helt,
når dokumentet åbnes i en ældre version. Dokumenter, som har været åbnet i en tidligere version, skal derfor kontrolleres ekstra nøje.