Mini Bridge, Kuler og Adobe Exchange mangler i Photoshop CC 2014

Løsning

Mini Bridge og Kuler var baseret på en forældet teknologi og er blevet fjernet fra Photoshop CC 2014.

Adobe Kuler er nu Adobe Color CC og fås i Apple App Store og andre steder på internettet.

Adobe Exchange er blevet erstattet af Adobe Add-ons. Du får adgang til dem ved at vælge Hjælp > Gennemse tilføjelsesprogrammer fra Photoshop.