De valgfrie plugins til Alias, SGIRGB, SoftImage, HSB & HSL, Electric Image og Wavefront RLA er ikke installeret som standard, men kan downloades nedenfor.

Kompatibilitet

Plugins på denne side er kompatible med:

• Photoshop CC 2019
  • Photoshop CC 2018
  • Photoshop CC 2017
  • Photoshop CC 2015.5
  • Photoshop CC 2015
  • Photoshop CC 2014
  • Photoshop CC

Bemærk:

Begyndende fra releasen i oktober 2018 af Photoshop CC (version 20.0) understøttes 32-bit-versionen af Windows ikke længere. Hvis du har en 64-bit-version af Windows og skal bruge en 32-bit-version af Photoshop for at opnå kompatibilitet med ældre plugins eller enhedsdrivere, kan du downloade en ældre 32-bit-version af Photoshop

Download- og installationsvejledning

Installation af de valgfrie plugins:

1. Afslut Photoshop.

2. Download det ønskede plugin:

Alias:

Download

Download

Download

Electric Image & HSBHSL (valgfri installation af flere plugins):

Download

Download

Download

SGIRGB:

Download

Download

Download

SoftImage:

Download

Download

Download

Wavefront RLA:

Download

Download

Download

3. Når du har downloadet filen med pluginet, skal du dekomprimere den ved at dobbeltklikke på den. Udpak alle file, hvis du bliver bedt om det.

4. Valgfri plugins kan installeres på et ud af to steder:

• Versionsspecifik placering – hvor kun den installerede plugin til en specifik version af Photoshop CC (f.eks. kun Photoshop CC 2014) indlæses
    • Delt Creative Cloud-placering – hvor kun den installerede plugin til alle installerede versioner af Photoshop CC indlæses, uden at plugin'en skal installeres igen.

For instruktioner om lokalisering af disse mapper på macOS og Windows, se Find plugin-mapper.

5. Genstart Photoshop.

Beskrivelser af plugins

Alias

Ekstramodulet Alias-filformat gør det muligt at læse og skrive filer i Alias .pix-formatet. Formatet er almindeligt anvendt i 3D-gengivelsessoftware fra Alias/Wavefront og i nogle billedredigeringsprogrammer i UNIX systemer.

Electric Image (del af den valgfrie installation af flere plugins)

Plugin'et ElectricImage, som indgår i pakken med flere plugins, gør det muligt at læse og skrive filer i ElectricImage-billedformatet. ElectricImage-software til 3D-gengivelse bruger dette format.

HSBHSL (del af den valgfrie installation af flere plugins)

Pluginet HSL&HSB giver mulighed for konvertering fra RGB -> HSL (Farvetone, Farvemætning og Lysstyrke) og tilbage, og fra RGB -> HSB (Farvetone, Farvemætning og Lysstyrke) og tilbage i Photoshop. Med dette plugin kan du ændre et billedes farvetone, mætning eller luminans som uafhængige kanaler eller ændre HSL/HSB ved brug af kanalfunktioner (beregninger).

SGIRGB

SGIRGB-format-ekstramodulet gør det muligt at læse og skrive filer i SGI-billedformatet. Formatet er almindeligt anvendt af software på Silicon Graphics-platformen. SGI-billedformat-ekstramodulet genkender filtypenavnene .sgi, .rgb, .rgba og .bw.

SoftImage

Ekstramodulet SoftImage -format gør det muligt at læse og skrive filer i SoftImage-billedformatet. Dette format er almindeligt anvendt i 3D-gengivelsessoftware fra SoftImage.

Wavefront RLA

Pluginet Wavefront RLA (Run-Length Encoded Version A) giver mulighed for at læse og skrive filer i Wavefront-filformatet.  Dette format er almindeligt anvendt i 3D-gengivelsessoftware fra Wavefront.