Føj endnu flere funktioner til din Adobe Photoshop-software. Find de seneste plug-ins fra tredjepartsudviklere.

Få tip til at installere plug-ins fra tredjepart eller til at identificere og løse problemer med plug-ins i Photoshop i Fejlfinding i forbindelse med plug-ins i Photoshop.

Du kan få hjælp til at downloade og installere plug-ins fra tredjepart via nedenstående link til hver producent:

Tilføjelsesprogrammer fra Adobe

webstedet Adobe Add-ons findes der hundredvis af plug-ins og udvidelser til Adobe-produkter fra både Adobe og tredjepartsudviklere. Desuden ligger der på webstedet Add-ons diverse plug-ins og udvidelser (både gratis og mod betaling), som kan hjælpe dig med at skabe særlige billedeffekter, udvikle et mere effektivt arbejdsforløb og anvende mange andre praktiske værktøjer.

Se følgende artikel vedr. valgfri plug-ins til Photoshop fra Adobe, inklusive TWAIN, MATLAB og ScriptingListener:

Alien Skin-software

Plug-in Beskrivelse
Exposure Byder på de kreative fokuseffekter fra Bokeh og en masse nye faste filmindstillinger og teksturer.
Snap Art Du kan forvandle dine fotos til smukke kunstværker, der ser ud som om, de er lavet af mennesker – ikke en computer.
Blow Up Få krystalklare fotos, selv ved forstørrelse.
Eye Candy Gengiv realistiske effekter såsom ild, krom, dyrepels, røg, øglehud og lyn.

Alpha Plug-ins

Plug-in Beskrivelse
Engraver III
Engraver III plug-in laver et billede om til en imponerende indgravering i gammel stil.
Digitalizer II Digitalizer II laver ethvert billede om til et sæt symboler, cifre eller betydningsfuld tekst.
RichText RichText Plug-in lader dig tilføje tekst på flere linjer og/eller afsnit til Photoshop-kompositioner og anvende effekter for effekt og interesse.
DigitalChaos DigitalChaos lader dig skabe tilfældeige mønstre bestående af symboler og cifre.
IcePattern IcePattern skaber smukke design af ismønstre på vinduesglas.
LensPro III LensPro III skaber realistiske billeder af forskellige objektiver, krystaller og glasoverflader

Andromeda-software

Plug-in Beskrivelse
Cutline Cutline er et plug-in til at skabe graverings- og træsnitseffekter.
EtchTone EtchTone er et plug-in, der simulerer stålætsninger på grå/farvefotos eller illustrationer.
LensDoc LensDoc er et plug-in til nemt og enkelt at korrigere linseforvrængning, inklusive tønde-, perspektiv-, nålepude- og rotationsforvræninger.
Perspective Perspective er et plug-in, der gør det muligt at ændre den aktuelle visning eller "perspektivet" af et billede til ethvert punkt i et tredimensionelt rum via en brugervenlig grænseflade.
ScatterLight ScatterLight er et plug-in, der producerer en bred vifte af realistiske, mønstrede effekter samt diffusionsobjektiveffekter.
Screens Screens er et plug-in, der konverterer gråtonebilleder til et bredt udvalg af forskellige streggrafik-skærmbilleder fra 15 til 400 lpi. Med funktioner såsom mezzotint, skarp kontrast, mezzogrammer, mezzoblandinger, ellipser, linjer, cirkler, eger, bølger og alle mulige kombinationer.
Shadow Shadow er et avanceret plug-in til skyggelægning, der bruger 3d-geometri til at kaste realistiske skygger.
StippleArt StippleArt er et plug-in, der konverterer gråtone- og farvebilleder til formel stiplet kunst eller kunstneriske prikmønstre. Resultatet er en stiplet tegning i ren sort/hvid eller en kunstnerisk fortolkning med farvede prikker.

Auto FX-software

Plug-in Beskrivelse
Mystical Ultimate Bundle Gen2
Mystical Ultimate Bundle Gen2 er et indbygget sæt produkter, der arbejder sammen for at overvinde de udfordringer, der opstår som følge af problemerne med efterproduktion ifm. forbedring af digitale fotos
PhotoGraphic Edges Ultimate Bundle Gen2 PhotoGraphic Edges Ultimate Bundle Gen2 indeholder flere end 10.000 ramme- og kanteffekter til fotos.
DreamSuite Ultimate Bundle Gen2 DreamSuite Ultimate Bundle Gen2 er vores bedste produkt til grafikere. Det er ét kraftfuldt værktøjer med i alt 36 effektive filtre, der kan opfylde behovene for den digitale fotograf, grafikeren og webdesigner.
AutoMagic Ultimate Bundle Gen2 AutoMagic Ultimate Bundle Gen2 er et fantastisk sæt med 52 filtre, der giver enhver fotograf – lige fra begynderen til den professionelle – nogle af de mest omfattende kunstneriske effekter. Så kan du skabe en bred vifte af digitale kunstværker inden for mange forskellige kunstgenrer.

Avenza

Plug-in Beskrivelse
Geographic Imager
Værktøjer til at importere, redigere, manipulere og eksportere geospatiale billeder som luft- og satellitbilleder.

Corel

Plug-in Beskrivelse
ParticleShop Opret unikke effekter med ParticleShop, et kraftfuldt nyt plug-in til pensler i Photoshop drevet af Painter.

Digimarc

Plug-in Beskrivelse
Digimarc® Barcode Adobe Photoshop-ekstramodulet Digimarc® Barcode for Digital Images er beregnet til beskyttelse af ejerskabet af fotos.

Digital Anarchy

Plug-in Beskrivelse
Backdrop Designer
Skab digitale baggrunde til fotografier og andre designmedier.
Beauty Box Photo
Det er hurtigt og let at fjerne urenheder og rynker i huden, udjævne hudfarver og reducere skinnende lys.
Primatte Chromakey
Hurtig automatisk afmaskning til green screen-fotografering.
Texture Anarchy
Texture Anarchy er et sæt filtre til at oprette teksturer og rammer
ToonIt!
En let måde at give dine fotos det eftertragtede tegneserielook på.

Digital Film Tools

Plug-in Beskrivelse
DFT DFT (Digital Film Tools) er den ultimative digitale værktøjskasse til simulering af optiske kamerafiltre, særlige objektiver, film stocks og filmkort, linsebrydninger, optiske laboratorieprocesser, farvekorrektion, kodning og komposition samt naturligt lys og fotografiske effekter.
EZ Mask
EZ Mask et brugervenligt, interaktivt værktøj til billedafmaskning, der kan udtrække næsten ethvert objekt i et billede – sågar hvis der er tale om fine detaljer i hår, røg eller refleksioner.
Film Stocks Film Stocks er et unikt filter, der simulerer 288 forskellige farve- og sort/hvid-filmtyper (såvel til fotos som levende billeder) og historiske fotografiske processer.
Light Kan bruges til at føje lys til en scene, hvor der ikke var noget – som om du brugte kunstig belysning, da du tog billedet.
PhotoCopy PhotoCopy skaber en fotografisk gengivelse af et trykt eller grafisk værk lavet med en proces, hvorved et nyt billede dannes ud fra proprietær billedanalyse, farve, tekstur og lys.
Power Matte Power Matte et brugervenligt, interaktivt værktøj til billedbaggrunde, der kan udtrække næsten ethvert objekt i et billede – sågar hvis der er tale om fine hårdetaljer, røg eller refleksioner.
Power Stroke Power Stroke giver en simpel, interaktiv strøgbaseret brugerflade til at udføre målrettede justeringer hurtigt og intuitivt.
Rays Opret imponerende og realistiske lysstråleeffekter hurtigt og let
reFine reFine udfører selektive skarpheds-, detaljeforbedrings-, kantafhængige udglatnings-, tegneserie- og blyanteffekter.
zMatte zMatte opretter baggrunde med ganske få parametre hurtigt og enkelt – sågar hvis der er tale om fine hårdetaljer, røg eller refleksioner.
Tiffen DFX Simulerer 2000+ populære Tiffen-glasfiltre, specialiserede objektiver, optiske laboratorieprocesser, filmkorn, krævende farvekorrektion og naturlige lys- og fotografiske effekter.

DXO

Plug-in Beskrivelse
Analog Efex Pro Udforsk de effekter, du får med klassiske kameraer, film og objektiver.
Color Efex Pro Et omfattende sæt filtre til farvekorrektion, retouchering og kreative effekter.
Silver Efex Pro Bliv en mester i sort/hvid-fotografering med kontrolfunktioner inspireret af mørkekammeret.
Viveza Juster farverne og tonaliteten af dine billeder uden komplicerede masker eller markeringer.
HDR Efex Pro Oplev det fulde potentiale ved fotografering i HDR, fra naturligt til kunstnerisk.
Sharpener Pro Fremhæv skjulte detaljer på linje med professionelle fotografers metoder til at gøre billeder skarpere.
Dfine Optimer dine billeder med støjreduktion, der er skræddersyet til dit kamera.

Extensis

Plug-in Beskrivelse
Suitcase Fusion
Organiser hele din skrifttypesamling på et enkelt sted, og søg i den med professionel skrifttypeadministration.

Flaming Pear-software

Plug-in Beskrivelse
Flood 2
Opret realistiske vandrefleksioner med kontrol over bølger, krusninger og perspektiv. Nu med ekstra 3d-realisme.
Flexify 2 Bøj runde panoramabilleder til hvirvlende nye former.
Melancholytron Gør billeder stemningsfulde, nostalgiske og nærmest triste.
India Ink Konverter farvebilleder til usædvanlige sort/hvid-halvtoner. Eller brug farvetilstandene til at producere sære ætsningseffekter.
SuperBladePro Den bedste overflade- og teksturgenerator overhovedet.
LunarCell Øjeblikkelige planeter.
Mr Contrast Føj dramatisk kontrast til fotos og fremhæv detaljer kraftigt.
SolarCell Opretter sole i fantasy-stil.
Hue and Cry Skab abstrakte farveområder.
Glitterato Stjerner og stjernetåger med masser af realisme og intet bøvl.
Gratis plug-ins Ornament, ChromaSolarize, Tachyon, Ghost, Solidify, Vitriol, RGB/HSL, Circle to Square, Make Cube Tile...

fnord

Plug-in Beskrivelse
ProEXR Med ProExr får du adgang til alle OpenExr-funktionerne i Adobe Photoshop, After Effects og Premiere Pro.
SuperPNG SuperPNG er et gratis open source-plug-in til at bruge PNG-filer ("ping"-filer) i Adobe Photoshop. Det har mere omfattende understøttelse at formatet end Photoshops inkluderede plug-in og giver kontrol over håndtering af alfakanaler.
j2k j2k er et gratis sæt plug-ins til Photoshop og After Effects til at læse og skrive JPEG 2000-filformatet, efterfølgeren til JPEG.

Google Nik Collection

BEMÆRK: DXO har købt Nik Collection og har udgivet nye versioner.

BEMÆRK: Google har ikke længere links til download for deres versioner af Nik Collection. Google understøtter og opdaterer desuden ikke længere Nik-plugins til de aktuelle versioner af Photoshop på forskellige operativsystemer og hardware.

Der kan opstå kompatibilitetsproblemer, herunder fastfrysning og nedbrud, ved brug af Nik-ekstramoduler. Vi anbefaler at afinstallere problematiske plug-ins.

Plug-in Beskrivelse
Analog Efex Pro Udforsk de effekter, du får med klassiske kameraer, film og objektiver.
Color Efex Pro Et omfattende sæt filtre til farvekorrektion, retouchering og kreative effekter.
Silver Efex Pro Bliv en mester i sort/hvid-fotografering med kontrolfunktioner inspireret af mørkekammeret.
Viveza Juster farverne og tonaliteten af dine billeder uden komplicerede masker eller markeringer.
HDR Efex Pro Oplev det fulde potentiale ved fotografering i HDR, fra naturligt til kunstnerisk.
Sharpener Pro Fremhæv skjulte detaljer på linje med professionelle fotografers metoder til at gøre billeder skarpere.
Dfine Optimer dine billeder med støjreduktion, der er skræddersyet til dit kamera.

HDRsoft

Plug-in Beskrivelse
Photomatix Pro Opret HDR-fotos, og giv dem det helt rette look – fra realistisk til kreativt – med ét klik via faste indstillinger samt et stort udvalg af indstillinger til finjustering.

Imagenomic

Plug-in Beskrivelse
Portraiture
Plug-in til automatisk udglatning af hud, reparation og forbedringseffekter.
Noiseware
Prisvindende plug-in og enkeltstående program til reduktion af fotostøj.
Realgrain Plug-in med uforlignelige toning-, film- og korneffekter.

Monotype

Plug-in Beskrivelse
FontExplorer X FontExplorer X er den enkle og hurtige metode til at finde og organisere alle dine skrifttyper.

Mister Retro

Plug-in Beskrivelse
Light Leaker
Nu kan du tilføje autentisk lys på ethvert billede med Light Leaker.
Spot Wash Halftone Skab tekstureret vejrpåvirkning samt overflade- og føleeffekter med Spot Wash Dirt i professionel halvtonekvalitet.
Spot Wash Dirt Skab vejrpåvirkning samt overflade- og føleeffekter med Spot Wash Dirt i professionel kvalitet.
Permanent Press Skab vintage offset, bogtryk og silketryk analoge printeffekter på alle billeder med Permanent Press i professionel kvalitet.
Retrographer Skab fantastiske og autentiske vintage fotografieffekter med Retrographer.
Machine Wash Deluxe Skab billedetekstur, aldring og vejrpåvirkningseffekter med vores Machine Wash Deluxe i professionel kvalitet.

Neat Image

Plug-in Beskrivelse
Neat Image Pro Neat Image software er udviklet til at reducere støjen i dine digitale billeder. Den kan også minimere filmkorn, JPEG komprimeringsudfordringer og andre fejl.

OnOne

Plug-in Beskrivelse
ON1 Photo 10
Hele vores samling af apps er inkluderet i ON1 Photo 10. Browse, Effects, Resize, Portrait, Enhance og Layers
ON1 Effects 10
Effects 10 indeholder faste indstillinger, rammer og teksturer samt hundredvis af filtre, der kan bruges sammen – som hjælp til at skabe din egen stil.
ON1 Resize 10 Få fotoforstørrelser i højeste kvalitet med ægte Fractals®-teknologi – patentbeskyttede fraktalbaserede interpolationsalgoritmer – der hurtigt forstørrer dine billeder uden at reducere skarpheden eller detaljerne.

Portrait Pro

Plug-in Beskrivelse
Portrait Pro Plug-in til at lave smukke portrætter i Photoshop.

ProDigital Software

Bemærk:

Understøtter installering og indlæsning af plug-in fra Delt Creative Cloud-placering til alle installerede versioner af Photoshop CC uden at være nødt til at geninstallere plug-in.

Plug-in Beskrivelse
StarFilter Pro 4
StarFilter Pro 4 føjer smukke stjernefiltereffekter til dine billeder digitalt, så du ikke behøver at investere i dyrt glas.
StarSpikes Pro 4 Du kan bruge StarSpikes Pro 4 til at føje funklende stjerneeffekter til dine billeder digitalt under den afsluttende billedbehandling.

Topaz Labs

Plug-in Beskrivelse
Adjust Giv dine billeder mere liv med dramatisk kontrast, utrolige detaljer og livagtige farver.
B&W Effects Omdan dine farvefotos til udsøgte og bevægende sort/hvid-billeder.
Clarity Clarity bruger intelligent kontrastteknologi til at give dine fotos mere slagkraft – ganske naturligt.
Clean Clean hjælper dig med at kontrollere, præcis hvordan overfladeteksturer ser ud på dine fotos.
DeJPEG Fjern JPEG-komprimeringsartefakter og billedstøj. Genvind billedoplysninger fra beskadigede JPEG-filer.
DeNoise DeNoise fjerner forstyrrende billedstøj og bevarer billeddetaljer, så du trygt kan tage billeder i enhver situation.
Detail Krystalklar skarphed fra ægte billeddetaljer.
Glow Topaz Glow skaber livagtige og smukke billeder med energiske glimt af neonlys.
Impression Lav billeder om til malerier som en sand kunstner ville: Ved på intelligent vis at anvende rigtige penselstrøg på kanvasset.
Infocus Få hidtil uset klare billeder, og kom slørede fotos til undsætning med "deconvolution"-teknologi.
Lens Effects Virtuel kamerataske med realistiske effekter, som er udviklet vha. ægte objektiver og filtre.
photoFXlab Vælg frit mellem alle dine Topaz-effekter i et bibliotek med søgefunktion.
Remask Gør det let at oprette præcise markeringer.
Restyle Med ét klik kan du anvende smukke effekter til at give dine billeder en følelsesmæssigt præg og gøre ordinære fotos ekstraordinære.
Simplify Du kan forvandle dine fotos til kunstværker.
Star Effects Opret flotte stjerne- og belysningseffekter
Texture Effects Du kan hurtigt opnå et udvalg af tekstur-, tone- samt lyseffekter.

Totally Rad

Plug-in Beskrivelse
RadLab 30 splinternye effekter plus 50 klassiske favoritter samles i RadLab og giver endeløse kreative muligheder.
Dirty Pictures Dirty Pictures byder på 21 specialdesignede billedoverlejringer, der føjer ekstra dimensioner samt grovhed og dybde til dine fotos.
Dirty Pictures har 21 specialdesignede billedoverlejringer, der føjer ekstra dimensioner, grovhed og dybde til dine fotos
Dirty Pictures har 21 specialdesignede billedoverlejringer, der føjer ekstra dimensioner, grovhed og dybde til dine fotos