Følg fremgangsmåden herunder for at komme i gang med din Adobe Presenter-software.

Sådan downloader og installerer du Adobe Presenter

laptop-download

Klik på Download Adobe Presenter nedenfor for at downloade Adobe Presenter. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis prøveversion. Du downloader din abonnementsversion, når du logger ind.)

Få hjælp til dit medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Adobe Presenter?

Du skal logge på for at bekræfte licensen. Du skal også logge på, når du downloader eller opdaterer.

Kan jeg installere Adobe Presenter på en anden computer?

Du kan installere Adobe Presenter på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de andre maskiner.