Åbn, rediger eller slet PDF'er

Omorganiser PDF-sider

Omorganiser hurtigt PDF-sider online

Slet sider fra PDF

Slet hurtigt sider fra PDF online

Hvorfor kan jeg ikke åbne eller redigere en PDF i Acrobat Reader?

Det er en god idé at have avanceret redigering tilgængelig i Adobe Acrobat DC

Mens den gratis Adobe Acrobat Reader DC giver dig mulighed for at se PDF'er, kræver en nogle avancerede redigeringsmuligheder Adobe Acrobat DC. Eksempler omfatter følgende:

• Redigering af tekst

• Kombinering af PDF'er

• Scanning til PDF

• Oprettelse af nye formularer (Reader DC kan udfylde eksisterende formularer)

PDF'en er beskyttet med adgangskode og har redigeringsrestriktioner

Hvis du modtager et adgangskodebeskyttet PDF-dokument, skal du bruge den relevante adgangskode til at åbne dokumentet. Nogle beskyttede dokumenter har restriktioner, som forhindrer dig i at udskrive, redigere eller kopiere indhold. Hvis et dokument har begrænsede funktioner, er alle værktøjer og kommandoer relateret til disse funktioner nedtonet i Reader DC.

Hvis du har problemer med at åbne en PDF, eller hvis du ikke kan bruge bestemte funktioner, skal du kontakte PDF'ens opretter.

Du modtager fejlen "Én eller flere Adobe PDF-udvidelser er deaktiveret"

For at løse problemet skal du udføre følgende trin:

1. Åbn Internetindstillinger i Kontrolpanel, og klik på fanen Avanceret.

2. Vælg Aktivér browserudvidelser fra tredjepart.

3. Klik på OK, og genstart derefter computeren.

Flere fejlfindingstips

Få flere fejlfindingstips i disse TechNotes:

Kombinering af PDF'er

Den gratis Adobe Reader DC kan ikke kombinere flere PDF-filer, men det kan Adobe Acrobat DC. Få mere at vide under Kombiner eller flet filer til en enkelt PDF i Acrobat Hjælp.

Sletning af PDF'er

PDF-filer gemmes i forskellige mapper på din computer, afhængigt af om du har modtaget PDF'en via mail, fra nettet eller via en anden kilde.

Søg efter filnavnet i Windows eller macOS for hurtigt at finde en PDF. Naviger derefter til den fundne mappe, højreklik på PDF-filen, og vælg Slet (Windows) eller Flyt til papirkurven (macOS).