Hvorfor kan jeg ikke åbne eller redigere en PDF-fil?

Du skal bruge udvidet redigering, som er tilgængelig i Adobe Acrobat DC

Selvom den gratis Adobe Acrobat Reader DC viser PDF-filer, vil noget af den avancerede redigering kræve Adobe Acrobat DC. Der er følgende eksempler:

• Redigering af tekst

• Kombinering af PDF-filer

• Scanning af PDF-filer

• Oprettelse af nye formularer (Reader DC kan udfylde eksisterende formularer)

PDF-filen er adgangskodebeskyttet og har restriktioner på redigering

Hvis du modtager et adgangskodebeskyttet PDF-dokument, skal du bruge den angivne adgangskode til at åbne dokumentet. Nogle sikrede dokumenter har restriktioner, som forhindrer dig i at udskrive, redigere eller kopiere indhold. Hvis et dokument har begrænsede funktioner, er alle værktøjer og menupunkter, der er relateret til disse funktioner, nedtonede i Reader DC.

Hvis du har problemer med at åbne et PDF-dokument, eller hvis du ikke kan bruge bestemte funktioner, skal du kontakte PDF-dokumentets forfatter.

Du modtager fejlen "en eller flere Adobe PDF-udvidelser er deaktiveret"

Gennemfør de følgende trin for at rette fejlen:

1. Åbn Internetindstillinger i kontrolpanelet, og klik på fanen Avanceret.

2. Vælg indstillingen Aktivér tredjepartsudvidelser til browser.

3. Klik på OK, og genstart derefter computeren.

Flere fejlfindingstip

Se disse TechNotes for at få tip til fejlfinding:

Kombinering af PDF-filer

Den gratis Adobe Reader DC kan ikke kombinere flere PDF-filer. Det kan Adobe Acrobat DC dog. Se Kombiner eller flet filer til en enkelt PDF i Acrobat Hjælp for at få flere oplysninger.

Sletning af PDF-filer

PDF-filer gemmes i en række forskellige mapper på din computer, afhængig af om du modtager PDF-filen i en e-mail, fra internettet eller fra en anden kilde.

Søg efter filnavnet i Windows eller Mac OS for hurtigt at finde en PDF-fil. Naviger derefter hen til den fundne mappe, dobbeltklik på PDF-filen, og vælg Slet (Windows) eller Flyt til papirkurv (Mac OS).