Handling: Send aftale med parametre

Sætning: Send aftale med biblioteks-id: %1 (lad det være tomt for at sende dokument) navn: %2 besked: %3 afsender %4 modtagermail %5 rolle: %6 forløb: %7, type: %8 output aftale-id til %9: fejlmeddelelse: %10 kode: %11

Parameter

Type

ID

Noter

LibraryDocumentId

In

1

Lad dette være tomt, eller brug et biblioteks-id fra eSign-konto. Se herunder.

AgreementName

In

2

Hvis du bruger CurrentItem:Title, skal du sørge for, at Title ikke er tom

AgreementMessage

In

3

AgreementSender

In

4

Skal være en mailadresse, som er en del af eSign-kontoen

RecipientEmail(s)

In

5

Se herunder

RecipientRole

In

6

SignatureFlow

In

7

SignatureType

In

8

MergeFieldInfo

In

9

Dictionary key=mergefieldName value=mergefieldValue, konverteret til streng til afsendelse til tilslutningsappen. Se herunder.

AgreementID

Out

10

ErrorMessage

Out

11

ErrorCode

Out

12

LibraryDocumentId:
  • For arbejdsforløb med brugerdefinerede lister: LibraryDocumentId kræves. For at hente id'et skal du bruge siden get-library-document-ids, som anmoder om eSign API'en.
  • For arbejdsforløb med dokumentbibliotek: Hvis værdien efterlades tom, vil arbejdsforløbet uploade det aktuelle dokument som et midlertidigt dokument i eSign.

MergeFieldInfo:
  • Brug SharePoint Designer-ordbogen til at overføre oplysninger om flettede felter til den sendte aftale.
Merge Fields

• Dokumentet skal have følgende teksttags at matche:
Merge Field Document

Format for recipientEmail(s) og hvordan en workflowdesigner vil angive:

Sådan her ser en SharePoint-post ud.

• Underskrivere er en personkolonne med flere værdier.
  • Underskriver 1, Underskriver 2 er personkolonner med enkeltværdier.
Multi-person value

Flere modtagere (simple case): a@b.com;b@c.com;

• Alle modtagere får overført den samme rolle som den recipientRole, der er angivet i Designer

Sådan ser det ud i SharePoint Designer:

Multi-recipient emails

• Opret den JSON, der skal overføres til Adobe Sign

Flere modtagere (complex case): a@b.com:SIGNER,b@c.com:APPROVER

Sådan ser indstilling af flere modtagere ud i SharePoint Designer:

Multi-person email custom

• Opret den JSON, der skal overføres til EchoSign

Enkelt modtager: a@b.com

• Opret den JSON, der skal overføres til EchoSign

Eksempler på komplette handlinger for sendte aftaler:

• For dokumentbibliotek
Send Agreement Document-2

• For brugerdefineret liste
Send Agreement Item List

Handling: Hent aftalestatus

Sætning: Hent aftalestatus for aftale-id %1, afsender: %2 output status til %3

Parameter

Type

ID

AgreementID

In

1

AgreementSender

In

2

AgreementStatus

Out

3

Nedenfor er et eksempel på, hvordan statussen kan ses, indtil aftalen er underskrevet, ved hjælp af arbejdsforløbet for SharePoint 2013 Designer:

Status Loop

Handling: Download aftale

Sætning: Download aftale med aftale-id %1 %2 med filnavn: %3: afsender: %4 vedhæft revisionsrapport: %5, vedhæft supplerende dokumenter: %6 resultatstatus: %7 fejlstatus: %8 kode: %9

Parameter

Type

ID

AgreementID

In

1

SaveType

In

2

AgreementFileName

In

3

AgreementSender

In

4

AttachAuditReport

In

5

AttachSupportingDocuments

In

6

DownloadActionResult

Out

7

DownloadErrorMessage

Out

8

DownloadErrorCode

Out

9

Eksempel på Download aftale i SharePoint Designer:

Download Agreement

Resultat af handlingen på en liste:

List attachment signed

Resultat af handlingen i et dokumentbibliotek:

Document Library Signed

Vigtigt! Hvis der downloades til et bibliotek, hvor der er påkrævet udtjekning eller påkrævede kolonner, skal du sikre dig, at du har et dokument tjekket ind, efter dokumentet er i SharePoint. Ellers vil dokumentet ikke have nogen indtjekket version og vil ikke være synlig for alle læsere

Handling: Annuller aftale

Sætning: Annuller aftale med aftale-id %1, afsender: %2 annuller kommentar: %3 underret afsender: %4 output annulleringsstatus til %5

Parameter

Type

ID

AgreementID

In

1

AgreementSender

In

2

Comment

In

3

NotifySigner

In

4

AgreementCancelStatus

Out

5

Handling: Hent mailadresser fra kolonne med flere personer i korrekt rækkefølge

Sætning: Hent mailadresser fra kolonne med flere personer %1 i korrekt rækkefølge, output mailadresser til %2: fejlmeddelelse: %3

Parameter

Type

ID

Noter

PeopleColumnName

In

1

Internt navn på SharePoint-kolonne (ikke visningsnavnet). Eksempel: Agrement_x0020_Signers

PeopleEmailAddresses

Out

2

Mailadresser adskilt med semikolon i korrekt rækkefølge baseret på id'er i PeopleColumnName

GetEmailAddressesErrorMessage

Out