Adobe Sign er et distribueret program, der spænder over flere miljøer i hele verden.

Hvert miljø er tæt integreret med alle de andre, så der sikres problemfrie transaktioner mellem afsendere og modtagere, uanset hvilket miljø de hver især befinder sig i.

Nogle gange kan det dog være vigtigt at vide, hvilket miljø der indeholder din konto. F.eks. når Windows vedligeholdes eller opgraderes.

Du kan se, hvilket miljø der har din konto, ved at logge på Adobe Sign og tjekke URL'en.

Miljøidentifikatoren findes i URL-adressen lige før echosign.com (eller adobesign.com).

En Adobe Sign URL-adresse med forekomsten fremhævet