Kontrollér din månedlige transaktionsmængde

Sådan kører du en rapport over din kontos månedlige aktivitet

Enterprise- og Business-kunder kan se deres månedlige aftaleaktivitet på siden Rapporter.

Sådan genereres rapporten:

1. Log på Adobe Sign som kontoadministrator

• Gruppeadministratorer, som har adgang til data for hele kontoen, kan også køre denne type rapport
  2. Gå til siden Rapporter

3. Konfigurer din rapport med nedenstående indstillinger:

• Oprettelsesdato – indstil til Denne måned
    • Brugere og grupper – indstil til Alle brugere
    • Arbejdsgange - indstillet til Alle arbejdsgange
    • Send in Bulk - marker afkrydsningsfeltet for at Inkludere dokumenter, der sendes i gruppen
  4. Klik på Kør rapport, når du er klar

Konfiguration af rapportering

5. Rapporten vil returnere den grafiske side af diagrammer med opsummeringen øverst.

Tjek datointervallet for at sikre, at du registrerer data for den aktuelle måned.

Tallet Sendt i alt er det antal aftaler, der er sendt fra din konto.

Rapporteringsresultater

6. (Valgfrit) Gem rapporten til fremtidig brug

Bemærk:

Når du bruger en gemt rapport, skal du sørge for at klikke på Opdater rapport med aktuelle data for at få opdaterede data.

Opdater rapporteringsresultatet