Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan installerer jeg Adobe Media Server?

Følg disse trin for at installere Adobe Media Server på Windows eller Linux. Du kan få flere oplysninger, herunder om kontrol af en installation, i denne liste over installationsartikler.

Kan jeg downloade en prøveversion af Adobe Media Server?

Hvor finder jeg den nyeste opdatering?

Du kan finde de seneste opdateringer til Adobe Media Server på siden med opdateringer til programmet. Du kan få hjælp til opgradering under Opgradering af Adobe Media Server.

Konfiguration

Hvor finder jeg generel hjælp til konfiguration?

Denne vejledning til konfiguration og administration indeholder oplysninger om alt fra installation og konfiguration af serveren til brug af administrationskonsollen.

Jeg har brug for oplysninger om konfiguration af porte.

Læs denne artikel om krav til Adobe Media Server-porte. Du kan få flere oplysninger i Porte og firewalls | Flash Media Server.

Hvordan får jeg adgang til administrationskonsollen?

Brug af administrationskonsollen kræver, at du har adgang til administrationsserveren, der som standard er indstillet til port 1111.

Hvordan beskytter jeg mit streamingindhold?

Læs om, hvordan du konfigurerer beskyttelse af indhold i HDS og HLS.

Hvordan konfigurerer jeg Adobe Media Server til at bruge LDAP-godkendelse?

Du kan indbygge ekstern godkendelse i SWF-filer til klientsiden. Du kan få flere oplysninger under Godkendelse af brugere og Godkendelse af klienter.

Almindelige opgaver

Hvordan udgiver jeg livestreaming?

I dette korte selvstudie kan du lære, hvordan du streamer live via RTMP. Du kan få flere oplysninger om streaming via HTTP i Livestreaming (HTTP) og Konfiguration af HTTP Dynamic Streaming og HTTP Live Streaming med AMS.

Jeg har brug for hjælp til brug af Adobe Media Server på Amazon-webtjenester.

I hjælpen til Adobe Media Server på AWS kan du læse om, hvordan du kommer i gang, samt finde artikler, selvstudier og yderligere ressourcer.

Jeg har brug for hjælp til Server-Side ActionScript.

Læs om Server-Side ActionScript, herunder oplysninger om API-nøgler, globale funktioner, objektklasser m.m.

Hvordan opretter jeg en sikker administratoradgangskode?

Du kan angive en sikker adgangskode til administratorkontoen via Adobe Media Server Administration-appen. Flere oplysninger om oprettelse af adgangskoder til administratorer og brugere.

Hvordan kan jeg se, om min server streamer korrekt?

Almindelige problemer

Hvor kan jeg få hjælp til problemer med streaming?

Læs om fejlfinding ved problemer med streaming via HTTP, RTMP og RTMFP.

Jeg kan ikke logge på webkonsollen. Hvad kan jeg gøre?

Prøv at nulstille adgangskoden til administratorkontoen. Det kan nogle gange løse login-problemer.

Mine forbindelser går ikke igennem. Hjælp!

Hvordan løser jeg problemer med programmer, der "hænger" eller går ned?

Denne fejlfindingsvejledning indeholder løsninger, som du kan bruge, hvis programmer "hænger" eller går ned.

Hvorfor afspilles video i realtid med forsinkelse?

Videoafspilning forsinkes, når lyden er slået fra, og Aggregate Messages er slået til. Læs om løsninger på problemer med forsinket afspilning af video i realtid.

Relaterede apps og tjenester