Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Adobe Drive?

Adobe Drive understøttes ikke længere med 2017-udgaven af Creative Cloud-skrivebordsappsene. Adobe Drive er blevet udfaset med virkning fra den 11. december 2017. Du kan få flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål.

Hvorfor kan jeg ikke installere eller opgradere Adobe Drive i macOS 10.12?

Adobe har registreret et problem med kompatibilitet mellem Adobe Drive og macOS 10.12 (Sierra). Se Adobe Drive og Sierra | macOS 10.12.

Almindelige spørgsmål

Hvor findes dokumentationen til Adobe Drive?

Du kan downloade og se PDF-dokumentationen til Adobe Drive på siden med dokumentarkiver. På denne side findes der bl.a. link til bruger- og administratorvejledninger.

Hvorfor tager det så lang tid at åbne eller gemme en fil?

Hvorfor kan jeg ikke oprette forbindelse til DAM-serveren i Windows 8.1?

Du skal muligvis afinstallere og derefter geninstallere Adobe Drive. Se Kan ikke oprette forbindelse til DAM-server | Windows 8.1.

Hvorfor vises Adobe Drive ikke i panelet Favoritter i Bridge?

Adobe Drive-udvidelsen vises muligvis ikke i panelet Favoritter efter installation af Bridge 6.3. Hvis det er tilfældet, kan du tilføje udvidelsen manuelt.