Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Encore er ikke længere under aktiv udvikling. Encore CS6 var den sidste udgivne version.

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Encore er ikke længere under aktiv udvikling, og der findes ingen prøveversion.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere Encore på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Adobe-apps.

Kontoadministration

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg denne trin-for-trin-vejledning for at opgradere eller ændre din plan.

Almindelige problemer

Du skal forbinde Encore med dit Creative Cloud-medlemskab. Du kan se, hvordan du skal gøre, i Encore beder om et serienummer ved start.

Du skal downloade indholdet af biblioteket og knytte det til Encore. Se Bibliotek, titelskabeloner, manglende skabelonprojekter og Download af hele biblioteksindholdet til Encore.

Dynamic Link virker ikke længere i Premiere Pro. Men du kan stadig importere indhold fra Premiere Pro til Encore med et par andre arbejdsforløb.

Projektet er muligvis beskadiget Du kan finde løsningsforslag i Fejlfinding i forbindelse med beskadigede projekter i Encore til Windows.

Der findes detaljerede fremgangsmåder i PDF-dokumentet med hjælp til Encore.

Brugergruppe

Deltag i samtalen.