Fejlfinding og hjælp

Almindelige problemer

Hvis LeanPrint ejes af din virksomhed eller organisation, vises det ikke under dit Adobe ID. Chat med Adobes kundeservice.

Find ud af, hvordan du udskriver websider og dokumenter fra mange programmer, i Brug af Adobe LeanPrint.

LeanPrint understøtter endnu ikke manuel tilføjelse af printere. Printere tilføjes under installationen. Kontakt os for at få hjælp, hvis en installeret printer ikke vises. Du kan få svar på andre spørgsmål om installation under Ofte stillede spørgsmål om Dashboard.

Du kan finde svar på almindelige spørgsmål og få hjælp til fejlfinding under Ofte stillede spørgsmål om LeanPrint Client og Ofte stillede spørgsmål om LeanPrint Dashboard.

Download og installer

Du kan få oplysninger om installation og konfiguration af LeanPrint i Konfiguration af en konto med Adobe LeanPrint Dashboard. Dette dokument indeholder to link. Du kan installere den fulde version, hvis du har kontaktet leanprint@adobe.com og afgivet en ordre. Ellers skal du installere en 30-dages prøveversion. Du kan få hjælp til installation af LeanPrint-klienten i Installation af Adobe LeanPrint.

Der kan være flere grunde til, at der vises en opdateringsfejl. Der findes en beskrivelse af fejlkoderne og mulige løsninger under Fejlkoder for Adobe LeanPrint-opdatering.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kontoadministration

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Du kan bestille den fulde version af LeanPrint Enterprise Edition, hvis du kontakter os på leanprint@adobe.com.

Brugergruppe

Deltag i samtalen.

Relaterede apps og tjenester