Er Adobe Designer inkluderet i Acrobat XI Pro og Acrobat DC Pro?

Adobe Designer-software sælges nu separat og er ikke længere en del af Adobe Pro fra og med versionen Acrobat Pro XI (11). Du kan finde flere oplysninger på Adobe Designer-produktsiden.

Kunder, som opgraderer til Acrobat Pro XI (11) eller Acrobat Pro DC via licensmodeller/-programmer, er berettiget til en gratis opgradering til den nyeste version af Adobe Designer.

Hvem er berettiget til en gratis opgradering til Adobe Designer?

Følgende kunder er berettiget til en gratis opgradering:

Acrobat Pro X (10)-kunder som har opgraderet til en af følgende nyere versioner af Acrobat Pro XI (11) og/eller Acrobat Pro DC uanset licensmodel/-program:

• Detailhandel/abonnement: Document Cloud, Creative Cloud, individuelt, Creative Cloud til teams
  • Adobe Buying Program (tidligere AVL – Adobe Volume Licensing Programs): CLP, TLP, VIP, ETLA

Denne særlige Adobe Designer-opgradering fås på engelsk, fransk, tysk og japansk. Berettigede kunder kan selv vælge, hvilket sprog de ønsker.

Hvordan bestiller jeg min Adobe Designer-opgradering?

Kontakt supportteamet, når du har opgraderet til Acrobat Pro XI (11) eller Acrobat Pro DC. Så gennemgår vi anmodningen for at kontrollere, at du er berettiget til af få den gratis Designer-opgradering. Sørg for at angive serienummeret til opgraderingen.

• Scenarie 1: Hvis du har en eviggyldig licens eller et individuelt eller teambaseret abonnement til Creative Cloud, som du har købt via Adobe.com, skal du kontakte kundeservicesupportteam
  • Scenarie 3: Hvis du er ETLA-kunde (Enterprise Term License Agreement), skal du følge denne fremgangsmåde:
    • Hvis du er administrator i Admin Console, skal du oprette en sag for at indsende din anmodning.
    • Hvis du ikke er angivet som administrator i Admin Console, skal du kontakte kundeservicesupportteam