Acrobat ei pysty käyttämään tunnistuspalvelua yrittäessään suorittaa tekstintunnistusta Windowsissa

Ongelma: Tunnistuspalvelua ei voi käyttää

Kun yrität käyttää tekstintunnistusta (OCR) jollekin tiedostolle, saat virheviestin ”Acrobat ei voinut käyttää tunnistuspalvelua. Syy: Paperin taltioinnin tunnistuspalvelua ei löydy.”

Virheviesti – ei pysty käyttämään tunnistuspalvelua

Korjaa virhe kokeilemalla seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä.

Ratkaisu 1: Kopioi ”iDRS15”-kansion tiedostot Acrobatin ”PaperCapture”- ja ”plug_ins”-kansioihin

1. Siirry sijaintiin:

C:\Program Files\Adobe\<Acrobat-versio>\Acrobat\plug_ins\PaperCapture\iDRS15

Esimerkiksi Acrobatin kansio:

C:\Program Files\Adobe\Acrobat\Acrobat\plug_ins\PaperCapture\iDRS15

2. Kopioi kaikki kansion tiedostot.

3. Siirry seuraavaan sijaintiin ja liitä kopioidut tiedostot:

C:\Program Files\Adobe\<Acrobat-versio>\Acrobat\plug_ins\PaperCapture

4. Siirry vaiheessa 1 mainittuun sijaintiin ja kopioi kaikki tiedostot uudelleen.

5. Siirry seuraavaan sijaintiin ja liitä kopioidut tiedostot:

C:\Program Files\Adobe\<Acrobat-versio>\Acrobat\plug_ins

Kokeile tekstintunnistusta käyttämällä Parannetut skannaukset -työkalua ja sitten Muokkaa PDF -työkalua. (Voit valita työkalut Acrobatin oikeanpuoleisesta paneelista.)

Ratkaisu 2: Poista Acrobat ja asenna se sitten uudelleen

Joskus virhe korjaantuu, jos poistat Acrobatin ja asennat sen sitten uudelleen.

1. Poista tietokoneelta Acrobatin asennus:

1. Avaa Suorita-komentoruutu painamalla Windows- ja R-näppäimiä.
    2. Kirjoita valintaikkunaan Ohjauspaneeli ja napsauta OK.
    3. Valitse Ohjauspaneelista Ohjelmat ja toiminnot ja valitse asennettujen ohjelmien luettelosta Acrobat.
    4. Valitse Poista asennus ja poista Acrobatin asennus kehotteiden ohjeilla.
  2. Asenna sitten uudelleen Acrobatin uusin versio: