Acrobat DC: laajennusosien yhteensopivuusongelma

Kun Adobe Acrobat DC asennetaan Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla, Acrobat XI ja kaikki sen laajennusosat poistetaan. Kun muiden julkaisijoiden 32-bittiset laajennusosat asennetaan uudelleen Acrobat DC -kansioon, asennussijainti on tuntematon ja 32-bittiset laajennusosat lakkaavat toimimasta Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

Ratkaisu: hanki 64-bittiset laajennusosien versiot ja kopioi ne asianmukaiseen kansioon

Acrobat DC on nyt 64-bittinen sovellus Mac OS -käyttöjärjestelmässä. Siksi se käyttää myös laajennusosissaan 64-bittistä arkkitehtuuria. Kaikki Acrobat DC -version mukana toimitettavat laajennusosat on ohjelmoitu yhteensopiviksi 64-bittisen arkkitehtuurin kanssa. Muiden julkaisijoiden laajennusosat, jotka on ohjelmoitu 32-bittistä arkkitehtuuria käyttäen, eivät välttämättä ole Acrobat DC -yhteensopivia. Ota yhteyttä kunkin laajennusosan julkaisijaan ja hanki laajennusosasta 64-bittinen versio.

Huomautus: Tämä ongelma koskee vain Mac OS -järjestelmää eikä esiinny Windowsissa. Windowsissa muiden julkaisijoiden laajennusosat voidaan edelleen asentaa asennussijainnin alikansioon Adobe\Acrobat DC\Acrobat\plug_ins, jos kyseessä on tilauskäyttöoikeus, ja alikansioon Adobe\Acrobat 2015\Acrobat\plug_ins, jos kyseessä on klassinen (pysyvä) käyttöoikeus.

Mac OS -järjestelmän Gatekeeper-ominaisuuteen tehtyjen muutosten vuoksi (OS 10.9.5 ja uudemmat) Adobe-laajennusosat ovat Mac OS -järjestelmässä nyt tilassa V2 signed, ja siksi laajennusosia ei voi asentaa Acrobatin asennussijaintiin (/Ohjelmat/Adobe Acrobat DC).

Kun olet saanut muiden julkaisijoiden 64-bittiset laajennusosat, kopioi ne asianmukaisiin kansioihin alla annettujen ohjeiden mukaan.

1. Jos sinulla on Acrobat DC -tilaus, avaa Finder ja siirry seuraavaan sijaintiin:

• Laajennusosien asentaminen nykyistä käyttäjää varten: ~/Kirjasto/Application Support/Adobe/Acrobat/DC/
    • Laajennusosien asentaminen kaikkia käyttäjiä varten: /Kirjasto/Application Support/Adobe/Acrobat/DC/

Jos sinulla on Acrobat DC:n klassinen/pysyvä käyttöoikeus, avaa Finder ja siirry seuraavaan sijaintiin:

• Laajennusosien asentaminen nykyistä käyttäjää varten: ~/Kirjasto/Application Support/Adobe/Acrobat/2015/
    • Laajennusosien asentaminen kaikkia käyttäjiä varten: /Kirjasto/Application Support/Adobe/Acrobat/2015/
  2. Avaa Plug-ins-kansio, jos tässä sijainnissa on sellainen. Jos sellaista ei ole, luo kansio nimeltä Plug-ins.

3. Kopioi 64-bittiset laajennusosat Plug-ins-kansioon.

4. Sulje Acrobat, jos se on käynnissä, ja käynnistä Acrobat sitten uudelleen.

Huomautus:

Jos laajennusosa on asennettu sekä nykyistä käyttäjää että kaikkia käyttäjiä varten, kaikkia käyttäjiä varten asennettu laajennusosa on ensisijainen.

Jos laajennusosat eivät toimi odotetulla tavalla, voit aina palata käyttämään Acrobat XI -versiota.