Liitä sähköpostiin -valinta ei toimi

Kun Acrobat DC:ssä tai Acrobat Reader DC:ssä yrittää käyttää Liitä sähköpostiin -toimintoa, mitään ei tapahdu.

Kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Päivitä Acrobat DC tai Acrobat Reader DC uusimpaan versioon

Jos haluat suorittaa päivityksen automaattisesti Acrobat DC:stä tai Acrobat Reader DC:stä, valitse Ohje > Etsi päivityksiä ja lataa sekä asenna uusimmat päivitykset toimimalla päivitysohjelman ikkunassa olevien ohjeiden mukaan.

Ratkaisu 2: Muuta Outlook-tilin asetuksia

Jos olet yrityksen toimialueella, toimi seuraavasti:

1. Avaa Outlook.Siirry kohtaan Tiedosto > Tilin asetukset

2. Tilin asetukset -valintaikkuna tulee näkyviin.Napsauta Sähköposti-välilehdellä Muuta.

Tilin asetusten muuttaminen
  3. Muuta tilin tietoja -valintaikkuna tulee näkyviin. Poista valinta ruudusta Käytä välimuistin Exchange -tilaa.

use-cached-exchange-mode
  4. Napsauta Seuraava ja sitten Valmis. Jos näkyviin tulee kehote lopettaa ohjelma ja käynnistää se uudelleen, napsauta OK.

5. Sulje Tilin asetukset -valintaikkuna. Sulje Outlook ja käynnistä se uudelleen.

Yritä nyt käyttää Liitä sähköpostiin -toimintoa Acrobatissa tai Readerissa.

Ratkaisu 3: Tarkista virustorjunta- tai suojausohjelmistot

Virustorjunta- tai suojausohjelmisto saattaa estää liitteet tietokoneessasi tai laitteessasi. Tarkista virustorjunta- tai suojausohjelmiston aihetta koskevat asetukset ja tee tarvittava muutos, jotta ne eivät estä liitteitä.