Ongelma: Acrobatin Tallenna muodossa -valintaikkuna Mac-tietokoneella on tyhjä

Acrobat DC:n Tallenna muodossa -valintaikkuna ei salli tiedostojen tallentamista, sillä se on tyhjä.

Mahdollinen syy: Acrobat DC:n Tallenna muodossa -valintaikkunassa on lisävaihtoehto tiedostojen pilvipalveluun tallentamista varten. Jos Acrobat ei pysty muodostamaan yhteyttä pilvipalveluun, Tallenna muodossa ei välttämättä toimi oikein.

Tilapäisratkaisu: Poista käytöstä online-tallennusvaihtoehdot tiedostojen avaamista ja tallennusta varten

Varoitus:

Jos online-tallennusvaihdot on poistettu käytöstä, Acrobat DC:ssä ei näytetä pilvivaihtoehtoja tiedostojen avaamista ja tallennusta varten.

1. Siirry Acrobat DC:ssä kohtaan Muokkaa > Oletusarvot > Yleiset.

2. Poista valintaruudun valinta seuraavista kohdista:

• Näytä online-tallennustila avattaessa tiedostoja
    • Näytä online-tallennustila tallennettaessa tiedostoja
    Poista online-tallennustila käytöstä
  3. Valitse OK.