Seuraa vaiheita alla luodaksesi Acrobat DC:llä mukautetut dynaamisen leiman tai automaattisella päiväyksellä varustetun mukautetun leiman.
  1. Siirry Acrobatissa kohtaan Työkalut > Leima

Leima

Leima-ikkuna näytetään.

2. Valitse Mukautetut leimat > Luo

Mukautetun leiman luominen
  3. Napsauta Selaa luodaksesi leimakuvan mistä tahansa tiedostotyypistä Avaa valintaikkunassa ja napsauta OK.

Huomautus: Kaikki tiedostotyypit muunnetaan PDF-muotoon.

Mukautetun leiman luominen tiedostosta
  4. Valitse Luo mukautettu leima -valintaikkunasta Dynaaminen.Anna leimalle Nimi ja napsauta OK.

Dynaamisen leiman luominen
  5. Avaa luotu PDF-leimatiedosto seuraavasta järjestelmän käyttäjähakemiston sijainnista. Tiedosto on nimetty satunnaisesti.

• Windows 7/10: C:\Users\[käyttäjänimi]\AppData\Roaming\Adobe\Acrobat\DC\Stamps
    • Mac OS: /Käyttäjät/[user name]/Kirjasto/Application Support/Adobe/Acrobat/DC/Stamps
    PDF-leimatiedosto
  6. Siirry kohtaan Työkalut > Valmistele lomake.
    Varmista, että luotu PDF-leimatiedosto (vaiheessa 5) on valittu. Valitse Käynnistä.

7. Valitse Valmistele lomake -työkalupalkista Lisää tekstikenttä. Sijoita ja nimeä kenttä, jossa haluat päivämäärän näkyvän.

Tekstikentän lisääminen
  8. Kaksoisnapsauta tekstikenttää tai valitse Kaikki ominaisuudet ja sitten Laske-välilehti.

9. Valitse Mukautettu laskentakomentosarja: -valintapainike ja valitse Muokkaa. Näkyviin tulee JavaScript-editori-ikkuna.

Mukautettu laskentakomentosarja
  10. Kirjoita JavaScript-muokkausohjelmassa seuraava komentosarja ja napsauta OK.

JavaScript-muokkausohjelma
  11. Sulje Tekstikentän ominaisuudet -valintaikkuna, sulje Valmistele lomake -tila ja tallenna tiedosto.Nimeä leimatiedosto uudelleen, jotta löydät sen myöhemmin nopeasti.

12. Dynaaminen leima on valmis. Voit käyttää dynaamista leimaa useilla tietokoneilla, asenna tiedosto seuraavaan ohjelmahakemistoon.

• Windows 7/10: [asennushakemisto]\Adobe\Acrobat DC\Acrobat\plug_ins\Annotations\Stamps\[kielihakemisto]\

Esimerkiksi C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat DC\Acrobat\plug_ins\Annotations\Stamps\ENU\

• Mac OS: /Ohjelmat/Adobe Acrobat DC/Adobe Acrobat Pro.app/Contents/Built-In/Comments.acroplugin/Stamps/[kielihakemisto]/