Miksi Acrobatin Luo PDF -laajennus Firefoxille päivitettiin?

Adobe-lisäosa Firefoxille on jo olemassa (katso alla oleva näyttökuva). Sen avulla asiakkaat voivat muuntaa verkkosivut laadukkaiksi PDF-tiedostoiksi, joita he voivat työstää. Kun Firefoxin versio 57 julkaistaan, vanhat tekniikat (kuten SDK- ja XUL-perustaiset lisäosat) poistuvat käytöstä ja vain WebExtensions API -perustaisia lisäosia tuetaan. Nyt, uuden Firefox-version julkaisun alla, Adobe on julkaissut uuden verkkolaajennuksen, jotta asiakkaiden PDF-käyttökokemus jatkuu saumatta Firefoxissa.

Luo PDF -lisäosa Firefoxille

Firefox-laajennuksen uudet ominaisuudet

Uudessa Firefox-laajennuksessa on lisäominaisuuksia, joita aiemmassa lisäosassa ei tuettu:

• Avaa Acrobatilla -valinnan avulla käyttäjät voivat avata PDF-tiedostot Firefox-selaimesta suoraan Acrobat DC -sovelluksessa.
  • Tuki 64-bittiselle Firefoxille Windows-käyttöjärjestelmässä on lisätty.

Miksi laajennus tarvitsee käyttöoikeuksia tietoihini?

Käyttöoikeudet-valintaikkuna (katso alla oleva näyttökuva) on normaali Firefox-ponnahdusvalikko, joka näytetään jokaisen asennetun verkkolaajennuksen kohdalla valmistajasta riippumatta. Valintaikkunassa kerrotaan käyttäjälle käyttöoikeuksista, joita laajennus tarvitsee toimiakseen oikein.

Acrobatin Luo PDF -laajennuksen on käytettävä verkkosivua voidakseen muuttaa sen PDF-tiedostoksi Acrobat DC:ssä. Laajennus ei käytä tai kerää käyttäjään tai profiiliin liittyviä tietoja tai muita henkilöä koskevia tietoja.

Ota lisäosa käyttöön

Päivitetäänkö laajennus automaattisesti, kun Acrobat päivitetään?

Kyllä, laajennus päivitetään automaattisesti, kun Acrobat DC päivitetään uusimpaan versioon. Laajennuksen käyttöönotto Firefox-selaimessa edellyttää kuitenkin seuraavia toimia – halutessasi voit jättää laajennuksen ottamatta käyttöön:

1. Napsauta oikean yläkulman hampurilaiskuvaketta.
  2. Valitse Lisäosat. Lisäosien hallinta -välilehti avautuu.
  3. Valitse Lisäosien hallinta -välilehdeltä Laajennukset.
  4. Valitse Adobe Acrobat -lisäosa, jonka haluat ottaa käyttöön.
  5. Napsauta Ota käyttöön -painiketta.
  6. Valitse pyydettäessä Käynnistä uudelleen nyt.