Kuten Adoben tuen elinkaarikäytännössä on ilmoitettu, Adobe myöntää Adobe Readerille ja Adobe Acrobatille tuen viideksi vuodeksi. Aika alkoi päivästä, jolloin tuotteet tulevat yleisesti saataville. Käytännön mukaisesti Adobe Reader 9.x:n ja Adobe Acrobat 9.x:n tuki päättyi 26.6.2013.

Huomautus: Adobe tukee vain Adobe Readerin Linux-version uusinta versiota, joka on tällä hetkellä 9.x.

Tuen päättyminen

Tuen päättyminen tarkoittaa, että Adobe ei enää tarjoa teknistä tukea eikä asennustiedostoja. Käytäntö koskee tuote- ja tietoturvapäivityksiä tuotteen tai tuoteversion kaikkien johdannaisten osalta (lokalisoidut versiot, pienet päivitykset, käyttöjärjestelmät, piste- ja kaksoispisteversiot ja liitintuotteet).

Suositus asiakkaille

Adobe suosittelee, että käyttäjät päivittävät Adobe Reader :n ja Adobe Acrobat :n uusimpiin versioihin. Näin asiakkaat saavat käyttöönsä uusimmat toiminnot, ja lisäksi tuotteiden tietoturva on parempi.

Lisäresurssit

Lisätietoja Adoben tuen elinkaarikäytännöstä on osoitteessa http://www.adobe.com/fi/support/products/enterprise/eol.

Kaikki Adoben tuotteet ja niitä koskevat käytännön mukaiset teknisen tuen kestoajat on lueteltu osoitteessa http://www.adobe.com/fi/support/products/enterprise/eol/eol_matrix.html