Virhe: Virheellinen parametri käytettäessä Luo PDF skannerista -komentoa Acrobatissa

Kun PDF-tiedosto luodaan PDF skannerista -komennolla Acrobatissa, näyttöön tulee Virheellinen parametri -virhe, eikä PDF-tiedostoa luoda.

Ratkaisu

Valitse Määritä esiasetukset -valintaikkunan Skanneri-ponnahdusvalikosta tietokoneeseen yhdistetty skanneri.

1. Valitse Tiedosto-valikostachooseLuo > PDF skannerista > Määritä esiasetukset.

2. Valitse Määritä esiasetukset -valintaikkunassa Skanneri-kentän oikealla puolella oleva ponnahdusvalikko ja valitse tietokoneeseen yhdistetty skanneri.

3. Napsauta OK, javalitsesen jälkeen Luo > PDF skannerista.

Huomautus: Jotkin vanhemmat skannerit eivät tue esiasetuksia. Kun ponnahdusvalikosta valitaan skanneri, jota ei tueta, näyttöön tulee Tämä skanneri ei tue esiasetuksia -valintaikkuna.