Acrobat-lisensointisovellus muuttuu tyhjäksi tai jumittuu, kun macOS 10.15 -käyttöjärjestelmässä kirjaudutaan Acrobat:hen

Kun kirjaudut Adobe ID:llä Acrobat:hen macOS-laitteella, Acrobat-lisensointisovelluksen valintaikkuna jumittuu tai muuttuu tyhjän valkoiseksi. Ongelma ilmenee, kun hakemiston käyttöoikeuksia on muokattu siirryttäessä tai päivitettäessä vanhemmasta käyttöjärjestelmästä uusimpaan macOS 10.15 -versioon.

Acrobat-lisensointisovelluksen valintaikkuna

Voit korjata virheen kokeilemalla alla olevia ratkaisuja annetussa järjestyksessä.

Ratkaisu 1: Anna OOBE-kansiolle asianmukaiset käyttöoikeudet käyttämällä komentoa Päätteellä

1. Sulje Acrobat-lisensointisovelluksen valintaikkuna ja sulje sitten Acrobat.

2. Avaa Pääte ja kirjoita seuraava komento:

chmod 777 /Users/<käyttäjänimesi>/Library/Application\ Support/Adobe/OOBE/

3. Käynnistä tietokone uudelleen.

4. Käynnistä Acrobat uudelleen ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi.

Ratkaisu 2: Poista OOBE-kansio

1. Sulje Acrobat-lisensointisovelluksen valintaikkuna ja sulje sitten Acrobat.

2. Avaa Finder ja siirry kansioon /Käyttäjät/<käyttäjänimesi>/Kirjasto/Application Support/Adobe/

3. Poista kansio OOBE.

4. Käynnistä tietokone uudelleen.

5. Käynnistä Acrobat uudelleen ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa