Kun PDF-tiedosto avataan Acrobatilla tai Readerilla Windows XP:ssä tai Vistassa, saadaan viesti

”Sisällön valmistelu käynnissä. Odota, että asiakirja valmistellaan lukemiseen." Tila: Käsitellään sivua ___ / ____.

ennenkuin PDF-tiedosto avautuu.

Ratkaisu

1. Siirry kohtaan Muokkaa > Oletusarvot > Lukeminen.

2. Valitse ” Lue vain näkyvillä olevat sivut” kohdassa ”Ruudun lukemisen vaihtoehdot” .

Taustatietoja

Tämä viesti saattaa esiintyä, kun valmistellaan dokumenttia PDF-takaisinmuuntoon. Lukemisen asetusten muutos sallii sen, että Acrobat prosessoi vain nykyisen aukiolevan sivun.